Отзывы покупателей о Платье 2097,5434 Seventeen Хаки XXL/3XL (2097.5434)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: One7. Размер: XL. Цвет: Черный
Сукня просто чудова. Приємний матеріал, сидить ідеально, повністю відповідає зображенню.
Дякую продавцеві за уточнення параметрів розміру і швидку відповідь- Недостатки:
- Продавец One7
Вітаю, Оксана. Щиро дякуємо за такі теплі слова! Це найкраща мотивація для нашої команди
- Нина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Оранжевый
Колір класний, розмір підійшов, тканина дуже приємна, склад по інформації з сайту Розетки норм, але!
- етикетка про склад тканини на виробі була відрізана- Достоинства:
- Колір і якість тканини
- Недостатки:
- ґудзики пришиті не посередині (не симетрично), якщо застібнути до верху - це дуже видно
- Представник бренду
Дякуємо за відгук і детальні враження Нам дуже цінно отримувати такі коментарі, адже вони допомагають вдосконалювати продукцію.
Раді, що Вам сподобалися колір та якість тканини Щодо зауважень: обов’язково передамо інформацію виробництву, щоб уникати подібних моментів у майбутньому.
Носіть із задоволенням, а ми працюватимемо над тим, щоб наступні покупки були ще більш приємними
- Валентина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Гарна сукня, комфортне, тепле , красиве, універсалне. Рекомендую, гарне з паском і без нього
- Достоинства:
- Супер
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Зеленый
Чудовий варіант в офіс на кожен день, гарний пошив, розмірній сітці відповідає
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Оранжевый
Гарно виглядає да і тканина приємна до тіла. Із за п’ятна замовлю ще раз, сподіваюсь не прийдеться повертати. Бо дуже сподобалось
- Достоинства:
- Гарна сукня
- Недостатки:
- Прийшла сукня з пятном