Отзывы покупателей о Пенка для умывания от акне PanOxyl Acne Foaming Wash 10% Benzoyl Peroxide 28 г для лица и тела

Оценка пользователей 4.8/5
  • Вероніка Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tvoya_Kosmetuchka

Огонь.

Достоинства:
    Все чудово, допомагає моментально, підсушує висипи.
    Недостатки:
    Немає. Може бути алергічна реакція на інші засоби, але в мене її немає.
  • Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Divochi&Mrii

Справді зменшилися прищі, але потім на 4 день з'явилися алергічна реакція: почервоніння, свербіж, і висип (схоже на кропив'янку). Я використовувала пінку з бензоїл пероксидом один раз на день увечері та очищувальний лосьйон REVUELE із саліциловою кислотою один раз вдень та зволожувальний крем CeraVe. Думаю, це сталося через те, що я використовувала обидва засоби,що і стало наслідком такої реакції. Зараз я припинила використання, і вже проходять почервоніння та свербіж. Тому, якщо і брати цей засіб, то його слід використовувати з обережністю та з перервами.

Достоинства:
    зменшилися прищі на тілі
    Недостатки:
    з'явилася алергічна реакція
  • Вадим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Korellia

Замовляв його з доставкою в поштомат. Відправлення подорожувало з Рахіва до Миколаєва і як раз був період похолодань до -15. Засіб був дуже холодний та, можливо, зіпсувався. Майте на увазі.

Дякую продавцю за приємне доповнення до посилки.

Достоинства:
    Бензоїл пероксид
    Недостатки:
    Зовсім не піниться
    • Продавец  Korellia

Дякуємо за відгук.

Повідомляємо, що відправлення було здійснене в день оформлення замовлення з відділення поштового оператора.
      Спосіб доставки " поштомат " - був обраний покупцем самостійно .

PanOxyl Acne Foaming Wash 10% має кремову текстуру та не утворює рясної піни - це нормальна особливість засобу з високою концентрацією бензоїл пероксиду, а не ознака його псування.

Припущення про те, що товар «міг зіпсуватися через холод», не підтверджене жодними доказами або експертними висновками.
      Засіб було відправлено в заводській упаковці та належному стані.

Магазин не може нести відповідальність за умови транспортування, обрані покупцем, а також за суб’єктивні припущення щодо якості товару без підтверджених фактів.

• Вадим С***

Продавцю Korellia

Засіб має утворювати пінку. В назві є слова "Пінка для вмивання від акне". На упаковці зазначені припустимі температури зберігання і це є кімнатная температура. Не маю теперь муснівів у тому, що знижка пов'язана з тим, що продавцю відомо про втрату товаром належної якості, пов'язані з умовами зберігання ще до його відправки.

Не рекомендую продавця за те, що вводить в оману покупців.

• Дар'я Ш***

Добре прибирає висипання

• Продавец  Korellia

Дякуємо за відгук!
      Раді, що засіб допоміг у боротьбі з висипаннями. Дякуємо за довіру!

• Ірина Ф***

Допомогло з акне спричиненого прийомом вітаміну б12. Шкіра майже повністю чиста

• Попова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Korellia

Товар відправили швидко , все супер