Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гарнітура Razer Kraken V4 Black (RZ04-05170100-R3M1)

Оценка пользователей 2.8/5
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пропрацювали десь трохи меньше, ніж пів року. Потім правий динамік почав звучати набагато тихіше, ніж лівий (рівні налаштувати система не дає, пепепробував всі можливі варіанти, а також під'єднував до різних пристроїв). Через декілька днів правий навушник взагалі перестав працювати, обидва канали йшли у ліве вухо.
    Віддав по гарантії розетці, пройшов місяць, сказали, що відремонтували і привезли назад. Пропрацювали хвилин 20, після чого знову правий навушник перестав працювати, обидва канали йдуть в лівий. Підозрюю, що їх так і будуть возити туди-сюди до кінця гарантійного терміну і "майстер" розетки з двума лівими руками нічого не зможе з цим зробить.

Недостатки:
    Дуже погана якість, невиправдано висока ціна, погане гарантійне обслуговування
    • Євгеній

Відповіли, що поломку відремонтувати не вийде, повернули гроші.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Незрозуміло чи я ще не розібрався в налаштуваннях або одразу працювати і по Bluetooth та WiFi вони не можуть, маю на увазі звук з ПК (звуки з гри) та звук з іншого пристрію (планшет/телефон) перегляд відео... Варіант одночасно звуку гри з ПК + телефонний дзвінок ще не перевіряв.

Достоинства:
    Дуже приємний звук. Комфортні, можна не знімати дуже довгий період часу. Майже не відчуваються на голові.
    Недостатки:
    Відсутня українська мова в налаштуваннях ПЗ від виробника.
  • Іван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сьогодні придбав дані навушники. Поки нарікань немає, звук чудовий, але софт Razer chroma трішки барахлить, не з першого разу відкриваються налаштування саме навушників (збільшити-зменшити яскравість)

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Софт, але можливо в оновленні виправлять
  • Максим У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь майже місяць.Нижче всі пункти корелюють з ціною даної моделі.

В цілому що я можу сказати про ці наушники:
    1. Для фільмів вони звичайні, нічого прям надзвичайного не помітив.
    2. Для музики більш менш, але ж знову ж таки, але не розкривають повністю музику, й на мою думку, баси слабкуваті.
    3. Для ігр - безперечно вартують своїх коштів. Якщо встановлюєш додаткове Razer Synapse та налаштовуєш, у іграх вони розкриваються, в мене зауважень немає.
    4. Мікрофон якщо казати за якість голосу то влаштовує. Звук непоганий, зручно налаштовувати його через ПЗ, не можу прям сказати щось погане.
    5. Батарея поки що без зауважень, тримають добре й впевненно
    6. Якщо під`єднувати по bluetooth то вони погано звучать, але можливо то я не розібрався.

А тепер перейдемо до мінусів, чого саме така оцінка.
    В мене основна претензія, це до якості конструкції та матеріалу мікрофону, та механізму, який відповідає за його "ховання" всередину навушників. По факту, це певна котушка, тягнеш мікрофон щоб висунути його з навушників, відповідно назад заштовхуєш щоб сховати, звучить непогано. Але, на практиці виявилось, що ця котушка погано працює, мікрофон застряє, й неможливо його засунути всередину. Потрібно прям погратись хвилину, щоб він зайшов всередину повністю "туди сюди". Додатково матеріал, т.я. це котушка, й він чипляється за вхід, й виходить що в мене на навушниках утворився певний "круг", через що тепер щоб повністю засунути мікрофон потрібно прям силу додавати (див. скріншот). Щоб його не зламати я його повністю тепер не засовую.
    Плюс, є додаткова проблема, що мікрофон почав трохи "пищить", тобто фоновий шум створює цим писком.

Якщо зробити висновок, в цілому непогані навушники, але тільки для ігор, не більш не менш. Якщо ви їх розглядаєте тільки для ігор та коммунікації з друзями, можна розглянути варіант. Але за такі гроші, й б краще розглянув інші варіанти, ціна не виправдовує якість.

Достоинства:
    Для ігор топ
    Недостатки:
    Якість конструкції мікрофону, підходить лише для ігор
    • Екатерина

скажіть, будь ласка, з якого матеріалу кріплення чаш та сама рама, це метал?

• Максим У***

Это ложь, я подобного комментария не писал! Поддержка отморозилась

• Дмитро

А наушники сами как?

• Анатолій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Два місяці працювали чудово, по заряду показали себе чудово 4 дні грали і не заряджав. Але зараз почалось щось дуже незрозуміле , при ввімкнені близько півгодини не працює правий динамік потім сам активізується, сьогодні окрім динаміка правого на лівому боці перестав працювати регулятор гучності, тому не раджу цю модель. Попередня( v3 ) хоч і має батарейку в 4 рази меншу але вони в мене більше року та ще не підводили.

Достоинства:
    Акум
    Недостатки:
    Самі по собі виходять з ладу
  • Михайло Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отримав ці навушники у подарунок, користуюся вже місяць, до цього кілька років були Razer Kraken Pro v2 та Razer Kraken Ultimate. На перший погляд суто пластиковий корпус та оголів'я викликали сумніви, але по факту пластик класної якості, виглядає стильно і сучасно, не виникає відчуття, що він через кілька місяців розвалиться, плюс за рахунок цього досягається відносно невелика вага навушників, через що в них можна комфортно грати або слухати музику декілька годин. Тканинні амбушюри та оголів'я теж тільки додають комфорту, вони краще вентилюються, в них не так пітніють вуха, і плюс амбушюри з тканини не облазять так як шкіряні. У версії Kraken Ultimate також були тканинні, але у цих тканина навіть ще приємніша і амбушюри самі по собі м'якіші, тому вуха в них практично не втомлюються. Підсвітка крута і доволі яскрава, її можна налаштувати у відсотках, мені особисто і 25% при темному освітленні цілком вистачає для естетики. Заряд тримають довго, я заряджаю приблизно раз на тиждень до 100% при активному користуванні, також з плюсів - вони автоматично вимикаються після кількох хвилин неактивності. Всі ці налаштування можна виставити в офіційному ПЗ Razer Synapse, благо остання його ітерація працює доволі стабільно, порівняно з попередніми. Також ці навушники можна використовувати одночасно з двох девайсів: в комп вставляєш радіоприймач, а до ноута або телефону потім просто приєднуєш через Bluetooth, жодних танців з бубнами. Ну і так як основна функція навушників звісно звук, то пару слів про нього: в цілому все добре, порівняно з попередніми версіями він змінився у кращу сторону, усі частоти відчуваються гарно, об'ємний звук THX також в порядку; профіль еквалайзера в мене виставлений в режимі музики, він найбільш адекватний та універсальний і для музики, і для фільмів, і для ігор. Якісь мікрофону до речі теж трохи підтягнули. Це вам звісно не повноцінний Razer Seiren і тим паче не HyperX Quadcast, але якщо окремого мікро у вас немає і порівняти можете лише з таким самим висувним, то якістю в цілому будете приємно здивовані. Ну і напевно остання перевага, раніше в мене був досвід користування в основному провідними навушниками, це в мене перші безпровідні, і це звісно каєф, коли нічого не стирчить, не чіпляється і не заважає, можна в будь який момент спокійно встати і кудись піти без страху що відірвеш провід або перекинеш системний блок) У підсумку навушниками я більш ніж задоволений, тому раджу їх усім прихильникам периферії від Razer.

Достоинства:
    Довго тримають заряд, швидко заряджаються, гарний звук на усіх частотах, гарна і яскрава підсвітка, багато налаштувань в ПЗ, можливість використовувати одночасно з двох пристроїв. Пластик і тканина преміум якості, все дуже приємне на дотик і легке, тому навушниками можна без проблем користуватися декілька годин, ні вуха, ні шия особливо не втомлюються.
    Недостатки:
    Суб'єктивно для когось може бути зависокою ціна, але за таку кількість переваг яку ви отримуєте вона повністю виправдана.