Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о УМБ Remzona Extrinity 50X 50000mAh 22.5W для роутера

Есть в наличии

4.7/5
Оценка пользователей 4.7/5
  • Отзывы про товар продавца Gadget mind
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget mind. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Хороший, якісний павербанк.

Достоинства:
    Можна забивати цвяхи, колоти горіхи, продавати надлишок енергії за зеленим тарифом.
    Недостатки:
    Як що шо, далеко з ним не втечеш, наздоженуть.
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Купувала для бабусі, відправили швидко, поки все працює, виглядає потужно, сподіваюсь в блекаути не підведе

Достоинства:
    Потужність, ціна
    Недостатки:
    Поки немає)
  • Інна

Покупала для подарка. Працює добре, заряжает бистро. Рекомендую

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Все чудово! Швидко заряджається

• Наталія

Покупала для подарка. Довольны очень, все работает, заряжает быстро. Рекомендую

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
  • Вікторія С***
  • Ярослав А***

Гарний повербанк, продавець швидко відправив.

• Тетяна К***

Хороший пристрій.

Достоинства:
    Швидка зарядка
  • Євгенія С***

Приїхав розряджений у нуль.
    За ~4 години зарядився до 7%.
    За ~12 годин, наскрізно заряджаючи планшет, зарядився до 63%.
    Мені подобається, подивимось шо далі буде.

• Людмила

Дуже сподобався.Швидко заряджає мобільний, і сам швиденько заряджається. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручний, швидко заряджає.
  • Юлія Б***

Користуюсь тиждень , поки все ок. Павер прийшов дуже швидко , було 85%. Зарядила телефон десь три рази, зайняло десь 15%.

• Александр С***

Товар бракованный! Не заряжает и не заряжается! Час пытался и 0%

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам товар
    • Вадим

Годину?) Моєму тільки годині на п'ятій вистачило сил, щоб дисплей увімкнути))

• Роман В***

Все добре. Хороший повербанк за свою ціну. Купили один, а потім замовили ще один. Якістю задоволений. Рекомендую!

Достоинства:
    Якісні матеріали
    Недостатки:
    Не виявив
  • Вика

Не сподобався. Заряджається повільно, хоча заряджала хорошим, оригінальним кабелем. Сяомівський повер заряджається у півтора рази швидше, моя суб'єктивна думка через день користування. Прийшов заряджений до 87%, це плюс. З мінусів задня поверхня на якій постійно залишаються сліди. Вона не просто марка, вона ДУЖЕ марка. Поклала на стіл, взяла з нього і вже мікроцарапки (показала на фото). І це поверу один день, а що через місяць буде? Треба шукати чохол до нього :(

Достоинства:
    Не гріється, швидка відправка, прийшов заряджений
    Недостатки:
    Заряджається довго,телефон теж заряджає довго,порівнюючи з іншими поверами. Може для якихось лампочок підійде на випадок блекауту, а як повер для гаджетів не сподобався. Поверхня то особистий дизлайк(
    • Александр С***

В мене приїхав 0% та не заряджається взагалі. Тепер зрозуміло чому акція

• Євген С***

Заряджає не кабель, а блок живлення.

• Александра Д***

Прийшов заряджений на 84 відсотка. Після повної розрядки, павербанк зарядився до 65 % за 4.5 години.
    Павербанк на малюнку при замовленні не відповідає тому, що отримала. Опис павербанку дуже приблизний, необхідно більше уточнень.
    Загалом нормально.

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Поки не має
  • Оля К***

Прийшов повністю розряжений , заряжався менше приблизно 16 годин.
    Поки не заряджала ним нічого, але все працює, мені сподобався

Достоинства:
    Велика ємність і є швидка зарядка
    Недостатки:
    Поки немає
  • Марина К***

Замовлення отримала на 7 день. Прийшов заряджений на 0 відсотків. Заряджала на 100 відсотків 27 часов

• Діана К***

Хороший повербанк, гарно тримає заряд

Достоинства:
    Якісний
  • Тетяна К***

Замовлення відправили швидко, вже користуюся цим павербанком. Нарікань поки що ніяких, рекомендую

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Інна Г***

Хороший якісний повербанк

Достоинства:
    Добре заряджає телефон
  • Яна Г***

Брал для того что б в локдауны заживлять роутер, хороший павербанк

Достоинства:
    Емкость
  • Микола С***

OK!

• Сергей Л***

Повербанк гарний,поки нарікань немає,але довго довелось чекати доставки,ну вважаю на це були об'єктивні обставини.

Достоинства:
    Потужність,дизайн пристрій.
    Недостатки:
    Довга доставка.
  • Олена О***

Швидка доставка, приємна ціна.

Достоинства:
    Все швидко заряджається, для зручності- є екран з « відсотками заряду»
  • Тетяна

Робе!

• Віталій Б***

Швидко прийшло, все працює, дякую

• Іррина К***

Все добре, працює

• Дмитро С***

Зарядив з 0 до 90 за 12 годин , ємність відповідає дійсності 5 днів заряджав 2 телефони

• Віталій С***

Є певні ньюанси але в цілому задоволений. Прийшов з коробки 86%, судячи по багатьом відгукам вони всі так приходять або більшість, але при підключенні телефона був неприємно здивований, на очах почали відсотки падати до 79 а потім зовсім 0 і щарядка зупинилася... заряджався на швидкій зарядкі приблизно 5 годин! 8.5 разів заряджав телефони, а з 14% знов упав на 0%, але я так зрозумів у багатьох павербанках є така біда, адекватно відсотки показують до 20% а після цього значення випадає в нуль (в мене є такий ще один павер роммос, точно така сама фігня) Так то нормальний павер за свої гроші - компактний, швидка зарядка адекватна і на вхід і на вихід, чесна ємнісь, щей ліхтарик є (правда він чисто як нічник, або підсвітити, писати чи вишивати крестиком під нього не вийде) Я зодоволений рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, вага, адекватна ємність і швидка зарядка
    Недостатки:
    Незначні недоліки у відгуку
  • Виктория Ч***

Забрала павербанк, хороший і не дорогий, рекомендую

• Ігор Ш***

Класний павербанк за адекватні кошти

• ВОЛОДИМИР С***

Заказывал знакомым.Пришёл спустя неделю но в наше время это нормально.Упаковка хорошая.заряжен на 90%.Знакомые довольны.

Достоинства:
    Только на днях получили.всё работает.
    Недостатки:
    Пока не обнаружили.
  • Олександра П***

Все добре! Рекомендую)

Достоинства:
    Ціна / якість . В школу для планшета підходить
    Недостатки:
    Не помітила
  • Анна

Придбала цей павербанк. Прийшов вже заряджений на 88%. Все чудово заряджає.

Достоинства:
    Автономність, дизайн
    Недостатки:
    Поки немає
  • Виктория Б***

Все замечательно, большое спасибо, удачных продаж

Достоинства:
    Пришел заряжен 86 %, зарядил два телефона очень быстро и 50 % еще осталось
  • Артем С***

Чудовий павер