Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пилосмок Black+Decker, потужність 600 Вт, вага 1,5 кг (BXVMS601E)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим

Попрацював чотири місяці! Вже не вмикається.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Гріється

Доброго дня, пані Людмило!
      Дякуємо за ваш відгук і за те, що обрали техніку Black+Decker. Нам щиро шкода, що ваш пилосос BXVMS601E перестав працювати після кількох місяців використання.

Просимо вибачення за незручності. Зверніться, будь ласка, до авторизованого сервісного центру Black+Decker для проведення діагностики та гарантійного ремонту. Гарантія на виріб діє протягом 24 місяців з дати покупки.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим

Дополняю прежний отзыв. Перестал включаться на второй неделе службы. Просто не включился однажды и все.

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою в роботі пилососа нашого бренду. Така ситуація не є типовою для нашої техніки, і ми розуміємо Ваше розчарування.
      Рекомендуємо звернутися до нашого сервісного центру для діагностики та гарантійного обслуговування. Ми готові надати усю необхідну підтримку для оперативного вирішення цієї ситуації. Дякуємо за розуміння.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим

Отсутствовал винт крепления верхней части ручки к трубке. Чтоб подобрать нужный винт и законтрагаить с обратной стороны ушло много попыток и нервов. При получении я проверял комплектацию, но как проверить, что не хватает одного винта? Пылесос брал для бытовки на участок и для машины. Для этих задач он подходит вполне. Для квартиры - точно такое ненужно. Исключение - домашние животные, чтоб убрать быстро их шерсть, например. Порадовал длиннный шнур и удобная его намотка. Никаких заедающих кнопок сматывания шнура там нет. Недостатком считаю выход воздуха из пылесоса рядом с местом всасывания. Подходя к пыли на полу, которую вы хотите запылесосить, пылесос ее сдувает выходящим воздухом. Фото места где должен быть винт я прилагаю. При покупке вскрывайте коробку и смотрите чтоб он был.

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація з відсутнім винтом. Ми рекомендуємо завжди перевіряти комплектацію при отриманні товару, і, якщо виникають подібні питання, звертатися до нашого сервісного центру – ми завжди готові допомогти.

Раді, що Ви оцінили довжину шнура та зручність намотки. Ваші зауваження щодо виходу повітря приймемо до уваги. Дякуємо за вибір нашої продукції! Бажаємо приємної та довготривалої експлуатації!

• Лунгол М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с синим

Приємно здивував, маленькі розміри а прибирає чудово

Достоинства:
    легкий, компактний, потужності достатньо