- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Корм якісний
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Не має
- Діана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Дякую,дуже швидко доставили,корм якісний і потрібний моїй собаці,буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Лікувальні властивості корму
- Недостатки:
Чудовий корм,рятує собаку зі струвітами
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Все супер. Дякую, корм якісний і свіжий. Буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Свіжий.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Вже багато разів замовляли товар у цього продавця, завжди отримували корм вчасно і продавець був на зв'язку.
- Достоинства:
- Якість корму, відповідальність продавця
- Продавец MDShop
Юлія, дуже Вам вдячні за зворотній відгук! Смачного Вашому улюбленцю))
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг
Замовила корм. Через п'ять днів побачила, що він в стані"комплектується", а в оголошенні вже вказано, що в наявності немає корму.
Вирішила уточнити, чи є корм, бо собака на вет дієті, і потрібен саме такий.
Написала продавцю, після чого мені передзвонив менеджер, вибачився за довгу відправку, хоча я просто уточнила, щоб розуміти , чи вишлють корм. Менеджер запропонувала відправити безкоштовно новою поштою, щоб було швидше, і як компенсація за очікування, я перезапитала чи безкоштовно, бо мене і доставка розетки безкоштовно влаштовувала, мене запевнили, що доставка за їх рахунок.
Відправили посилку на день пізніше, ніж обіцяли, а коли я зайшла в додаток, побачила комісію 30 грн))) магазину я одразу про це написала, відповіли що розберуться, пройшло 5 днів, скоро почнеться платне зберігання, а мені навіть не пояснили, як так трапилось.- Недостатки:
- Довга відправка
Замість безкоштовної відправки, зробили платну