Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Шведская стенка напольная передвижная для взрослых спортивный комплекс домашний с турником брусьями скамьей швед лестница без крепления к стене тренажер для пресса дома квартиры детей металлическая детская

• Григорій Г***

Все сподобалось. Дякую.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

все швидко і якісно, товаром задоволений

Достоинства:
    якісні матеріали, приємне фарбування, естетичне виконання
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Гарна стінка, виглядає міцно, збирати не важко, стоїть добре, не хитається, 110кг чоловіка утримує, перекладини самої драбини наче якийсь пластик чи щось таке гладкі якісь труби)
    Діти зацінили стінку, полазили там вже )
    Скоріше за все тим, хто займається вдома, потрібна річ) прям багато місця не займає)

Достоинства:
    Не займає багато місця, багато навісних крілень
    Недостатки:
    Маленька Спинка трохи високо
  • Марія П***

Гарний і якісний виріб

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Стінка чудово підходить як для дітей так і для дорослих. Зроблена якісно. При виконанні вправ , дуже стійка, нічого не люфтить .

Достоинства:
    Пересувна . Стійка при виконані вправ
  • Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Замовлення сподобалось приїхало швидко, матеріал шведської стінки якісний, комплектація також хороша, кріплення і глушок в достатку.

Достоинства:
    Швидка збірка, надійний матеріал виготовлення
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Стенку брала для мужа на день его рождения, уже тренируется, очень доволен.
    Отдельное спасибо продавцу, самый лучший отзыв для него)

Достоинства:
    Удобно для квартиры небольшой, возможность передвигать.
  • Виктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Шведська стінка прийша ціла, якість просто бомбезна, замовляв для себе та сина тепер тренуємось разом, прокачує всі групи мязів, рекомендую

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Замовляла для чоловіка та синочків і я просто вражена якістю продукції та комунікацією продавця. Сама стінка приїхала швидко, легко збирається і витримує всіх моїх хлопців одночасно.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Замовляла для синів, приїхало швидко, якість стінки чудова, витримує двох синів одночасно, рекомендую

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Дуже міцна і стійка шведська стінка, дитина з чоловіком займаються щодня, нічого не хитається, Якість перекрасна, підходить і для дітей, і для дорослих

• Марія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ToysinToy

Замовленням задоволені на 100%, все дуже гарно та міцно, зручно пересувати, складається не важко, витримує двох дорослих (мене та чоловіка одночасно) рекомендую