Отзывы покупателей о Сумка переноска для кота кошки котят собаки домашних животных до 8 кг с окошком и ремешком на плечо синяя (002384)

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Цвет: Белый

Якість топ все чудово швидко і приємно

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  ЗооТорг

Валентино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Такий зворотній зв`язок тільки підтвреджує якість нашого товару та високий рівень нашого сервісу!

• Оксана А***

Дякую !!!! Дуже гарна сумка ,рекомендую хто любе своїх хвостиків !!! Дякую окремо за гарне обслуговуння !!!! Усім гарного дня .

• Продавец  ЗооТорг

Оксано, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий гарний відгук про наш товар та теплі слова про наш сервіс! Такий зворотній зв`язок від наших покупців дуже важливий для нас

• Анастасія С***

Дуже крутий продукт, рекомендую

Достоинства:
    крутий дизайн, якісно
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за рекомендації! Це дає розуміння іншим покупцям про зручність та стиль нашої сумки!

• Марія Г***

дякуємо за таку чудову переноску, від Булки окремо спасибі

Достоинства:
    Доволі плотна тканина, дуже стильно виглядає, киці було зручно
    • Продавец  ЗооТорг

Маріє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам та Булочці за відгук! Раді, що сумочка прийшлася до душі, користуйтесь із задоволенням!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооТорг. Размеры (ДхШхВ): 46 x 25 x 29. Цвет: Бежевый

Довго шукала сумочку і здається знайшла найкращу! Собачці подобається, є кишеньки у які поміщається все і трошки більше, відділення з сіточкою закриваються, є ремінець для прикріплення шлейки. А ще дуже сподобалась комунікація з продавцем. Одним словом - дякую!

Достоинства:
    Якість, вмісткість, дизайн, зручність
    • Продавец  ЗооТорг

Анастасіє, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за такий неймовірний відгук та теплі слова, це дуже цінно! Раді, що сумочка сподобалася Вашому песику, користуйтесь із задоволенням!

• Ирина

Зручна, в деталях продумана конструкція. Сподобалася і мені і кішці.

• Продавец  ЗооТорг

Ірино, вітаємо! Щиро дякуємо Вам за відгук! Комфорт наших покупців та їх улюбленців має велике для нас значення, користуйтесь сумочкою із задоволенням!

• Влад

купляли для морської свинки, виявилась дуже якісною)

надійне дно, зручні ручки, ще й виглядає більш як якась сумка, якщо це важливо комусь, хто хоче по секрету пронести тваринку в готель чи щось таке

Достоинства:
    зручна, надійна, приємний вигляд і матеріал
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  ЗооТорг

Владиславе, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
      Раді чути, що переноска підійшла і для Вашої морської свинки та виправдала очікування.
      Нехай служить довго, дарує комфорт і зручність у подорожах!

• Станиславский Е***

Сумка якісна та продумана до дрібниць. Коту сподобалось в ній подорожувати. Дуже зручно користуватись, рекомендую!

Достоинства:
    Продумана, зручна. Швидка доставка
    • Продавец  ЗооТорг

Євгене, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам у розвитку, а покупці мають змогу впевнитися в зручності та доступності нашої сумки!

• Іван С***

Сумка дуже крута та якісна, ми з нашим котом дуже задоволені покупкою. Кіт 5,8 кг добре розташувався у середині, йому подобається там перебувати.

Достоинства:
    Каркас та дно добре тримають форму
    • Продавец  ЗооТорг

Іване, вітаємо! Дуже вдячні, що поділилися враженнями! Це допомагає нам розвиватися далі, а покупці мають змогу впевнитися в якості та доступності нашого товару!