Отзывы покупателей о Шліфмашина полірувальна Tekhmann TCP-18/1500 D 1500Вт 180мм 1000-3000об·хв 3.2кг

Оценка пользователей 3.5/5
  • Михаил М***

Отломилась кнопка стопора редуктора вместе с чатью корпуса и заклинила редуктор. Отлом был совершенно незаметный. За 20 лет пользования УШМками это впервые. Итог: корпус сделан из самого дешевого алюминия. Запчастей нет.

• Кучер Р***

Аппарат интересный, всё соответствует описанию. В работе ещё не применял, отпишусь. Пока доволен!

• Коваль И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastNice

Купив полірувальну машину електричну Tekhmann TCP-18/1500 D.
    Отримав через магазин Розетка, не в повній комплектації згідно того, що вказано в обьяві, а саме не було: ключ торцевий, вугільні щітки.
    Написав продавцю в особисте повідомлення тиша.

Достоинства:
    Ще не користувався
    Недостатки:
    В Відгуку
    • Продавец  FastNice

Доброго дня, стосовно питання по комплектації: постачальник без відома змінив комплектацію і тепер шліф машина не комплектується додатковими вугільними щітками та торцевим ключем. Інформацію по актуальній комплектації змінили на сайті.

• Коваль И***

Вибачте, але це не повино бути мої проблемами, що у Вас не актуальна інформація в обьяві. Я купляв згідно даних в обьяві.
      Після довгої особистої переписки і переконання продавця, що всі вині но тільки не Він. Продавець не тільки, не компенсував відсутні аксесуарів, згідно обьяви на момент покупки, так навіть і не вибачився.
      КАТЕГОРИЧНО НЕ РАДЖУ ДАННОГО ПРОДАВЦЯ.
      Зібсуєте собі і настрій і враження від покупки.
      Шкода, що Розетка співпрацює з такими "продавцями-партнерами"...

• Станислав К***

Супер. Свои функции выполняет!

• Оксана Ш***
    Продавец: Rozetka

Полированная машина для настоящего мужчины. Это именно тот инструмент который должен быть в каждом доме, подарил его дедушке на день рождения, он для него оказался просто незаменим в работе, хотя инструмент специфический, очень рекомендую присмотреться, поскольку качество этого товара просто сказка. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество, цена, сборка