Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Пюре овощное-мясное Gerber Стерилизованное Весенний суп с кусочками овощей, индейкой и укропом для детей с 7 месяцев 190 г (8445292315401)

• Ірина Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Прекрасний вибір, коли нема часу готувати. Головне - малеча нагодована і щаслива.

Достоинства:
    Дитина з'їла з задоволенням
  • Аліна Ф***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачний супчик. Брали з собою в дорогу, ідеально для прийому їжі коли не вдома.
    Дитина залюбки смакувала. Рекомендуємо.

Достоинства:
    Смак, обʼєм баночки
  • Олег О***

Відгук про дитячі пюре Gerber

Нещодавно спробували три різні пюре Gerber, і хочеться поділитися враженнями. Дитині 1 рік і 2 місяці, тому для нас важливі натуральний склад, смак і зручна консистенція.

Весняний суп зі шматочками овочів, індички та кропом

Це беззаперечний фаворит!

Дитині найбільше сподобався саме цей варіант. Дуже сподобалося, що в супі є невеликі шматочки овочів та м’яса – це чудово розвиває навички жування і робить текстуру більш цікавою. Індичка ніжна, овочі добре поєднуються між собою, а легкий аромат кропу додає домашнього смаку, не перебиваючи основні інгредієнти.

Малюк з’їв практично всю баночку з великим апетитом, а це для нас найкращий показник якості. Суп ситний, натуральний і дуже схожий на домашню страву.

Усі три пюре залишили позитивне враження: якісний склад, натуральний смак і зручний формат для прогулянок чи поїздок. Особливо приємно, що дитина із задоволенням їсть такі страви без додавання солі чи інших підсилювачів смаку.

Однозначно будемо купувати ще, а весняний суп став справжнім фаворитом нашого маленького гурмана.

• Ганна Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Гарний супчик, спеціально обрали його для переходу на шматочки, дитині дуже подобається, їсть з апетитом.

Достоинства:
    оптимальна порція для обіду
  • Яна Ш***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Цікавий смак, гарне поєднання овочів та м’яса. Зручна консистенція для прикорму. Добре підійшло, рекомендуємо

• Катерина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Рекомендую цей супчик від Gerber! Як мама, я спокійна за склад — він повністю натуральний. Смак індички з кропом малюкові дуже подобається. Баночка велика й ситна, дитина з'їдає все з задоволенням!

Достоинства:
    Смак, склад, зручність
  • Тетяна Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Знайти продукт, який подобається принцесі, — справжня перемога для батьків. З Gerber це вдалося легко! Ніжна консистенція, приємний смак і якісний склад. А щаслива усмішка після кожного прийому їжі говорить більше за будь-які слова.

Достоинства:
    Великий обʼєм
  • Екатерина Е***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дитина їсть з задоволенням, хочу відмітити чудову якість продукту, гарний склад ! Всім рекомендую!

Достоинства:
    Склад, смак ,якість
  • Ваня К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Пюре овоче-м'ясне Gerber Стерилізоване Весняний суп зі шматочками овочів, індичкою та кропом їв із задоволенням до останьої ложечки)

Достоинства:
    Дуже смачне
  • Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

​Малюк з'їдає все до останньої ложки, а це найкраща рекомендація. Склад супер, якість відмінна, купуватимемо постійно!

Достоинства:
    Зручно
  • Ярмоленко Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спробували 3 супи від гербер, з гарбузом, рибою і весняний суп з індичкою і останній виявився фаворитом, його доня найкраще і найшвидше з'їла,дуже смачненький, рекомендую для подорожей, ми брали з собою, це дуже зручно.

Достоинства:
    Вже готове, смачне, дитина щаслива
  • Юлія П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спробували цей суп зі шматочками вперше, малому дуже сподобалось, він взагалі любить пюрешки від Gerber
    Були шматочки моркви, але не великі, що зручно були їсти дитині
    Будемо брати ще, особливо зручно коли час обіду припадає не дома

Достоинства:
    Гарний склад
  • Марина К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дитині сподобалось пюре весняний суп зі шматочками овочів, індичкою та кропом. З'їв із задоволенням всю баночку, хоча їсть маленькими порціями потрошку. Рекомендую!

Достоинства:
    Зручність. Умови зберігання. Склад
  • Анастасия В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нам пюре Gerber дуже сподобалися. Малюк їсть із задоволенням, а для мене це економія часу та впевненість у якості продукту. Зручно брати із собою на прогулянку чи в дорогу. Однозначно рекомендую для прикорму.

Достоинства:
    Корисно і смачно
  • Антон Ч***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Малому сподобалось, шматочки невеликі, смак приємний!

Достоинства:
    Смачно, зручно, корисно
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Дар'я С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Весняний суп зі шматочками овочів, індичкою та кропом став для нас вдалим знайомством зі шматочками. Малюку було цікаво жувати нову текстуру, а смак йому дуже сподобався. Зручний та поживний варіант для обіду.

• Євгенія З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Зручно,смачно,дитині сподобалось і це супер,тому що коли я роблю то не завжди їсть

• Яна К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нещодавно спробували весняний суп зі шматочками індички, кропом та овочами. Суп має приємну консистенцію, овочі добре проварені, а шматочки індички ніжні та легко жуються. Смак збалансований, із легким ароматом кропу, дитині дуже сподобався. Їла із задоволенням, без примусу. Після вживання не виникло жодних небажаних реакцій чи проблем із травленням. Сподобався також хороший склад і зручна упаковка. Залишилися задоволені, та із задоволенням придбаємо ще. Рекомендую для малюків, які вже знайомі з різноманітними овочевими та м’ясними стравами.

Достоинства:
    Добре про варені овочі та шматочки індички
  • Павліна Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

дитина з задоволенням їсть пюре від Гербер,це також оцінив.

Достоинства:
    текстура,смак
  • Наталія Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Малюк не дуже хоче їсти мʼясо , але це пюре , це просто знахідка , їсть з задоволенням ) дякую

Достоинства:
    Смачно та корисно
  • Тетяна Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Задоволення дитини,спокій батьків ,не треба варити баняки з супами Нам подобається

Достоинства:
    Смачно та зручно
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Ольга С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Скуштували це пюре , нам воно саме більше сподобалось, хоча вся продукція Gerber смачна дитині , і вона з задоволенням їсть .

• Юлія С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Брали із собою в дорогу, доньці сподобалось, будемо замовляти ще

• Конокеєнко В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Вдома і в дорозі пюре Гербер наш мастхев.

Достоинства:
    Смак і розмір
  • Фрунзе К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Рекомендую цей суп
    Дуже класно брати з собою в дорогу та подорож

• Анна П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спробували і такий супчик. Малюку подобається, мама радіє

Достоинства:
    Смак і упаковка
  • Елена К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Пробували вперше цей смак, велике дякую, все сподобалось!

• Маргарита Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Все шикарно, дитині пюре дуже сподобалося, а головне не треба заморочуватись в готуванні та обирати свіжі продукти, ще не пробу взяли пюре з рибою та овочі з куркою)

Достоинства:
    Свіже та смачне, дитині дуже сподобалося
  • Лілія В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Це зручно та ситно для дитини. Тому рекомендую.

Достоинства:
    Зручно
  • Ірина Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачне,дитина 9 місяців з'їдає баночку за раз,змушувати не треба.

Достоинства:
    Якісний склад
    Недостатки:
    Відсутні