Отзывы покупателей о Холодное восстановление. Система интенсивной реконструкции волос BOND PLEX 2F Trilogy. (1 применение)
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Мені дуже сподобався засіб, буду брати ще. Для домашнього викоритсання те що потрібно. Волосся гладке, гарно розщісується, приємне на тодин і виглять. Також волосся чудово пахне
- Достоинства:
- розгладжує
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Дуже сподобалась процедура, робила вже двічі, має накопичувальний ефект...волосся більш живе,наповнене та має гарний блиск. Перед цим робила відновлення у салоні... ефект відновлення зникав і з першим миттям.
Обов'язково дозамовлю ще.- Недостатки:
- нема
- Олександра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Відповідає описанню. Волосся більш слухняне, шовковисте, щільніше на вигляд. При укладанні феном, збільшується об'єм, який тримається до 48 годин. Вже зробила три процедури.
- Достоинства:
- Легке у застосуванні
- Недостатки:
- Не виявила
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Перше, це подаруночок-дякуб Друге-аромат... просто якась неземна смакота! А результат На мої супер гладкі волоси просто вау! І це я тільки спробувала один раз, а якщо робити по їх рекомендації ви матимете шикарне волосся! У мене натуральне довге волосся, висвітлено сонцем
- Достоинства:
- Крутий результат з першого застосування
- Недостатки:
- Хотілось, щоб я раніше про вас дізналась)
- Лілія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Дуже задоволена покупкою! Для пористого волосся ідеальний догляд. Замовлення обробили та відправили дуже швидко. Продукція якісна, все гарно запаковано. Окрема подяка за приємний бонус — 2 маски в подарунок . Рекомендую продавця!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Krasa_V_tobi
Все добре ,бистро зв'язалися відправили това ,щей поклали подарунок рекомендую
- Достоинства:
- Швидкое
- Недостатки:
- Не має