Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Интимный гель лубрикант на водной основе со вкусом лимона универсальная съедобная смазка унисекс 200 мл Kailin Желтый

• Отзывы про товар продавца Lovelitta
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta

Все сподобалося. Якість хороша, товар відповідає фото та опису. Швидка доставка. Покупкою задоволена

• Продавец  Lovelitta

Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta

Сподобався лубрикант. Без різкого запаху, приємна консистенція та великий обєм 200 мл. Не липне, комфортний у використанні, покупкою задоволені

• Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta

Замовляли вперше на пробу. Гель прозорий, без запаху, не залишає слідів на білизні. Під час використання комфортний, не викликав дискомфорту чи алергічної реакції. Будемо замовляти ще

• Аноним
    Отзыв от покупателя. Продавец: NatiTop. Аромат: Без запаха

Чудова змазка, повністю відповідає опису. Має приємну текстуру, добре зволожує та забезпечує комфортне використання. Підходить для різних видів інтимної близькості та сумісна з іграшками — усе без проблем.

Окремо хочу відзначити продавця — дуже ввічливий, швидко відповідає на повідомлення, приємно мати справу. Доставка була швидкою, усе прийшло добре запаковано.

Рекомендую і товар, і продавця!