Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Многоразовая перчатка для чистки одежды от шерсти кошек и собак с электростатическим эффектом для дома и авто

Оценка пользователей 4.72/5
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Хороша рукавичка, не могла зрозуміти як збирати ворс, але потім побачила десь відео, вперед-назад кілька разів і по середині збирається рубчик ворсу який легко забирається

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Хорошо собирает шерсть кота!

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Не нашел
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Щіткою задоволений. Ідеально збирає шерсть зі всіх видів тканин. Навіть на собі, перед виходом на вулицю, пару раз по футболці провів і шерсті нуль, гуляй сміло )))

Достоинства:
    Котики рекомендують, двоє.
    Недостатки:
    Не має
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Ця рукавичка моя улюблена, тепер прибирати шерсть цікаво та швидко)) спочатку не зрозуміла як користуватися, просто проводила в одну сторону, нічого не виходило, але ж я бачила що у відгуках шерсть збиралася по центру в канатик, тому спробувала чистити в обидві сторони (вліво-вправо) і прям кайфанула коли побачила як воно круто почистило постіль) тепер щодня проходжуся нею по меблях, покривалах, подушках, де любить полежати моя кицька) єдине, або я дуже активно чистила або шви виявилися не дуже міцними та всередині тканина вискочила зі шва, але на якість прибирання воно не впливає, та і візуально не видно, тому то дрібниці) коротше, рекомендую, незамінна річ для власників пухнастиків))

Достоинства:
    Швидко збирає шерсть, працює майже на усіх тканинах, зручна, легко чиститься
    Недостатки:
    Шви не дуже міцні
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Хорошо собирает шерсть с одежды и мягкой мебели

Достоинства:
    Выполняет свои функции
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Рукавичка добре збирає котячу шерсть!

Достоинства:
    Корисна
  • Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Ну це топ, постільне знов чисте

• Інна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Легко і добре збирає ворсинки котячої шерсті з мʼякої меблі

Достоинства:
    Легка в користуванні
    Недостатки:
    Відсутні
  • Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Гарно і швидко збирає шерсть

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Окай

Рукавичка виконує свою функцію, каркас жорсткий, шерсть і пух збирає добре, форма не змінюється. Але на руку її одягти важко або ж чистити має чоловік з великою рукою, бо на моїй вона не тримається. В цілому цією рукавичкою задоволена

Достоинства:
    Жорсткий каркас, не надто згинається
    Недостатки:
    Погано тримається на невеликій руці
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка дійсно ефективна в видаленні шерсті з поверхонь. Особливо дуже допомогла в видаленні шерсті з постільної білизни

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Дуже хороша якість рукавички,добре захоплює котячу шерсть,не деформується при використанні. Покупкою дуже задоволена

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка відмінна для прибирання як довгої, так і короткої шерсті (в мене котиків). Товар прийшов швидко, якість хороша. Дійсно потрібна річ. Також, дякую продавцю за якісний сервіс! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно прибирає
    Недостатки:
    Не помітила
  • Тетяна К***

Рукавичка відповідає опису.

Достоинства:
    Гарно видаляє шерсть
  • Маргарита Я***

Отлично чистит.

Достоинства:
    Чистит легко и быстро
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Якщо чесно очікувала меншого. Думала ще одна річ, яка буде валятися, але помилилася. Збирає собачу шерсть чудово, особливо з собачого шерстяного пледа.

Достоинства:
    Чудово збирає шерсть
    Недостатки:
    Спадає з руки, коли чистиш.
  • Євгенія К***

Повністю відповідає очікуванню.

Достоинства:
    Збирає шерсть навіть з ворсистих виробів
    Недостатки:
    Неудобно тримати
  • Євгеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Перевершив очікування! Добре справляється з шерстю на мʼяких меблях.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Корисна річ, коли в дома є кіт. Великий плюс, що ця рукавичка багаторазова і не потрібно її міняти чи довго відмивати як інші липучки і т.д. З низу фото худі до і після.

Достоинства:
    Добре збирає шерсть, багаторазова, легко очищається.
    Недостатки:
    Трішки незручна, якщо рука маленька, може трохи з руки випадати, але це не критично.
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

штука працює дуже якісно, легко збирати шерсть як із ліжка, так і з одягу. тільки треба міцно тримати, щоб не спадала з руки

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка добре виконує свою функцію, прибирає поверхні, які вподобав Пухнастик, підходить для мʼяких поверхонь: диванів , килимків і т. і. Рекомендую.

Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Рукавичка гарно збирає шерсть кішки. Спробувала почистити диван, крелло, подушки, плед швидко збирає шерсть, яказбирається в центрі рукавички.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Товар якісний , в мене кіт з довгою шерстю , очікувань не мала , АЛЕ ця рукавичка душе швидко і якісно прибирає шерсть . Дякую !

• Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Перчатка якісно пошита, добре збирає шерсть, легко очищається, власне, як і заявлено. Має з 1 боку жорсткіші ворсинки, з іншого більш м'яка поверхня, тому підходить і для грубіших поверхонь і з обережністю для більш делікатних тканин.

Не найзручніша, бо оверсайз, але, як то кажуть, на виріст піде. Або можна працювати у 2 руки одночасно, щоб швидко не втомлюватись ковзати, бо в перший день захочеться вичистити всю хату, бо воно дійсно працює

Достоинства:
    Якість, чудово виконує свою функцію
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Насправді, чудова штука. В мене плюшева синя ковдра, і на ній котик любить спати. Цією рукавичкою шерсть прибрала, хоча з такої тканини це не просто і треба докласти зусилля та час. Але головне результат. Особливо добре ця рукавичка знімає шерсть з постільної білизни. Не шкодить тканину.

Достоинства:
    Знімає щерсть!
  • Кирилл Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороша рукавичка, чудова чипляє шерсть з котів, дуже ефективне та екологічне вичісування!

• Продавец  StarLight

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Очень хорошая перчатка ,чистит шерсть отлично ,только великовата не много .

Достоинства:
    Чистит шерсть от животных отлично
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Добре збирає шерсть, різні методи пробували, це найкраще рішення, але доволі велика для руки людини, сповзає, якби була вужча, або прострочена не одним швом, а для всіх 5ти пальців, було б краще. Довелось модернізувати)), вирізати з фанерки овал форми рукавиці і засунути в місце для руки щоб не загорталися края і не так гуляла під долонню. Але що ж поробиш, кращого нічого немає.

Достоинства:
    Найкраще що є
    Недостатки:
    Сковзається під рукою
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Дуже добре справляється з своєю задачею.Рекомендую

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Добре прибирає шерсть. Зручна.

Достоинства:
    Добре прибирає шерсть.
    Недостатки:
    Немає.
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetrovGroup

100/10. Чудово збирає шерсть з меблів, перевірено прибиранням в притулку

Достоинства:
    Низька ціна, гарно працює
  • Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Мабуть єдина річ з усіх що є вдома, яка дійсно працює і прибирає шерсть котів і собак з одягу, постільної білизни, диванів та інших меблів.
    Надзвичайно задоволений покупкою - зручна в користуванні, працює ефективно

Достоинства:
    Прибирає шерсть, зручна у використанні
  • Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Уже гарно видаляє шерсть моєї кішки і з килиму і з одягу. Дуже зручна.

Достоинства:
    Дуже зручна і гарно видаляє котячу шерсть з одягу.
  • Денис Н***

Всё отлично. Спасибо

• Юлія О***

Чудово справляється з задачею

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Є-Зона

Цілком задоволений покупкою, виконує свою функцію на всі 100%. Дякую продавцю!

Недостатки:
    Не виявив