Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Портативный аккумуляторный душ для кемпинга и дачи с цифровым дисплеем температуры, регулировкой напора и USB зарядкой.

Оценка пользователей 4.17/5
  • Дмитро Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

В цілому річ не погана. Але мабуть мені не пощастило і трапився якийсь брак. Після другого разу використання якимось чином на плату кнопки ввімкнення потрапила вода і окислилися контакти (виявили при огляді), після чого він почав самостійно вмикатися а згодом перестав взагалі працювати.

Достоинства:
    Гарна і зручна річ. Тим недовготривалим користуванням задоволений.
    Недостатки:
    Погана ізоляція плати ввімкнення, через що туди потрапляє вода і окислюються контакти
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

Душ робочий, напор нормальний. Правда виглядає то все і є по факту - китайський Китай)) Дешевий корявий пластик і резина!Тому незнаю, на скільки його вистачить
    З мінусів - зажали і не поклали уплотнююче кільце-резинку, через що вода тече в місці зʼєднання лійки і шлангу. Нема і перехідника в розетку від юсб-кабеля. Зате поклали мочалку …

Достоинства:
    Напор, мобільність
    Недостатки:
    Відсутні потрібні деталі
  • Володимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

Зручний, виконано якісно, заряду батареї вистачає на довго

Достоинства:
    Компактний, потужний двигун, велика ємність акумулятора, багато режимів роботи, інформативний дисплей, гарна якість матеріалів.
    Недостатки:
    не виявив
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

В комплекті не вистачає лише гелю для душу
    Здивувалась що навіть мочалка є. Воду на жаль не гріє, але мені літом для вилазки підходить

• Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

Раніше був схожий душ, але він вже старенький, тому вирішила купити новий. Все працює як по маслу, нарікань не маю!

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore

У нас на дачі є лише літній душ, але через холодні ночі вода не нагрівається нормально, тому вирішили купити таку штуку. Душ дійсно прикольний, не знала що прогрес вже і до такого дійшов , але рекомендую

Достоинства:
    Легкий, невеликий
    Недостатки:
    Ні