Отзывы покупателей о Поилка для кошек автоматическая автопоилка питьевой фонтан для котов собак фонтанчик для домашних животных поилка с фильтром универсальная циркуляционная с подсветкой бесшумная 3 л OnePro Белая 74069

• Єлізавета К***

Все сподобалось,рекомендую

• Антон Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Зручна штука. Радив би кожному власнику домашнів улюбленців.

Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку поїлки! Раді, що товар виявився зручним у користуванні й повністю виправдав очікування. Дякуємо за рекомендацію іншим власникам улюбленців. Нехай вашим тваринкам комфортно користуватися поїлкою щодня.

• Олександра О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Класний фонтанчик для тваринок, склала без проблем, працює.

Достоинства:
    Виглядає симпатично, свою функцію виконує добре
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Дуже задоволена покупкою, коту подобається, що водичка циркулює і завжди чиста.

Достоинства:
    Фільтр, великий обєм
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю автопоїлку для улюбленця. Раді, що кіт із задоволенням користується поїлкою, а циркуляція та фільтр забезпечують завжди чисту воду. Бажаємо приємного та довготривалого користування вам і вашому пухнатику!

• Василий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Класний девайс для тварин. Дуже зручно, коту подобається, що вода саме тече, а не стоїть налита в посудині.

Достоинства:
    Потрібна річ для тих, хто має домашніх улюбленців
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що поїлка сподобалася вашому коту і стала зручною річчю в догляді за улюбленцем. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Бажаємо, щоб фонтанчик довго та надійно служив вам і тваринці.

• Рената Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend

Товар відповідає очікуванням, якісно та практично. Маркізі сподобався. Круто, що є фільтр, який очищає воду.

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що поїлка виправдала очікування, зручна у використанні й сподобалась вашій улюблениці. Окрема подяка за відзначення фільтра очищення води. Бажаємо комфортного користування вам і Маркізі!