Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Слинг шарф для новорожденных переноска для детей с рождения до 15 кг эргорюкзак кенгуру детский регулируемый слинг для младенца анатомическая посадка М позиция натуральный хлопок переноска для малыша Swan Baby серый

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Слінг класний, зручний, тканина м'яка, дитині в ньому зручно

• Віта Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Нам дуже зайшов, зручно носити в ньому малюка.

• Продавец  B&H Store

Віта, щиро дякуємо за Ваш відгук!)

Надзвичайно приємно знати, що покупка виявилася зручною та дарує комфорт Вам і Вашому малюку під час прогулянок та щоденних справ)

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Мені дуже подобається цей шарф-слінг) надіслали швидко, якість супер-тканина мʼяка і приємна до тіла) Донечка чудово себе в ньому почуває )

Достоинства:
    Мʼякий, швидка доставка і комунікації з продавцем)
    Недостатки:
    • Продавец  B&H Store

Катерина, щиро дякуємо за Ваш теплий фото відгук!) Надзвичайно приємно, що Вам сподобалася якість тканини та наш сервіс, а головне — що донечці комфортно та затишно в слінгу)

Нехай носіння дарує Вам безліч приємних моментів!)

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Замовлення відправили протягом декількох годин.
    Також швидко надали відповіді і рекомендації по догляду.
    Дякую за чудовий сервіс )

Достоинства:
    М'яка приємна тканина.
    мішечок для зберігання
    • Продавец  B&H Store

Галина, дякуємо за такий приємний відгук!) Ми намагаємося відправляти замовлення якомога швидше, щоб Ви могли одразу оцінити покупку. Раді, що Ви залишилися задоволені сервісом і якістю матеріалів. Приємного та комфортного користування!)

• Каріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Чудовий слінг, легкий у використанні, приємний матеріал та відповідає всім заявленим характеристикам

• Продавец  B&H Store

Каріна, щиро дякуємо за такий приємний відгук) Ми дуже раді, що слінг сподобався Вам і забезпечує комфорт та затишок Вашому малюку. Користуйтеся із задоволенням)

• Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Чудовий слінг, який став для мене справжнім порятунком! Спочатку знадобилося трохи часу, щоб навчитися правильно його намотувати, але результат того вартий. Моя дитина дуже любить бути на руках, тому слінг значно полегшив повсякденні справи. Малюк швидко заспокоюється і засинає в ньому, а я можу спокійно займатися домашніми справами або виходити на прогулянку. Тепер руки вільні, а дитина поруч і в комфорті. Дуже задоволена покупкою!

• Продавец  B&H Store

Ірина, величезне дякуємо, що поділилися своїм досвідом!) Неймовірно приємно знати, що наш слінг допомагає Вам у повсякденному житті, заспокоює малечу та звільняє руки для особистих справ. Дякуємо за довіру до нашого бренду)

• Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store

Спочатку трохи хвилювалася, що не розберуся, як його зав'язувати, але все виявилося набагато простіше. Тканина м'яка, приємна, нічого не тисне і не натирає. Дуже виручає на прогулянках та вдома

• Продавец  B&H Store

Лілія, величезне дякуємо за довіру) Чудово, що Ви так легко в усьому розібралися, і що м'якість тканини виправдала очікування на всі 100%. Вільні руки для мами та комфорт для малюка — це найкраще поєднання. Користуйтеся із задоволенням!)