- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый
Доставка Rozetka адресно через Міст. Швидко та якісно, ціна (300 грн з підйомом на поверх). Коробка майже як нова, хіба що трохи в пилу. Окремо подяка хлопцям з доставки Міст. Все швидко, обережно та професійно.
Пакування достатнє, хоча деталі всередині ковзають. Видно пошкодження внутрішнього пакування від важких деталей. Всі деталі цілі та неушкоджені. Бруду/мастила і тп немає.
Інструкція проста при відносно невеликій кількості запчастин.
Збирати краще удвох (для недопущення пошкодження підлокітників які знаходяться знизу при збірці та досить рухливі, з'єднання верхньої з нижньої частинами).
Якість заліза, швів тканини, різьб та ін на високому рівні.
Тканина приємна на дотик та добре пропускає повітря.
Запах малопомітний.
Гойдання та повний нахил назад працює справно, нічого не стукається/клацає при вазі 70кг/183см.
Підлокітники рухаються по 4м осям що допомагаю підлаштувати під себе/стіл.
"Люфтять" по горизонталі 2-3мм, але для мене не критично, використовуються в статиці тож це зовсім не відчувається.
Газліфт, нажаль, не спрацював з першого разу. Важіль натискає на клапан але немає реакції. З'явилась думка що не знята транспортна заглушка. Довелось розбирати низ крісла, заледве вибив газліфт з різьби. В цьому процесі випав на підлогу. Як результат почав працювати.
Верхня подушка магнітиться, магніт досить сильний. Піна жорстка, можливо це накраще. Ефект охолодження поки не відчувається - влітку можливо проявить себе.
Нижня подушка майже не відчувається, дуже зручно.
Колеса тихі з плавним ходом. Хрестовина якісна.
Цілком виправдав очікування. Рекомендую.- Достоинства:
- Якість, ціна 8к, зруність використання
- Недостатки:
- Газліфт не спрацював з першого разу
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый
Крісло подобається підлітку і дуже зручне. В позиції лежачи теж фіксується
- Достоинства:
- Є регулювання всього, що можна собі уявити. Всі функції працюють коректно, тканина хороша, крісло комфортне для побутового (робота за столом) та ігрового (геймінг за комп'ютером) використання.
- Недостатки:
- Не магнітиться (і не кріпиться інакшим чином) верхня подушечка
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло зручне та комфортне, сподобалась магнітна подушка під спину, спині комфортно.
Але є один великий мінус який перекриває всі плюси - це тканина. Через місяць вона вже так сильно закошлатилась, що крісло повністю втратило вигляд(
Штучна шкіра в порівнянні з цим все таки значно довше і краще тримається, її хоча б на пару років вистачає.
До того ж весь пил і бруд дуже гарно видно на чорному, тому воно вимагає ще постійного прибирання.- Достоинства:
- зручність та комфорт
- Недостатки:
- тканина
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за ваше питання.Нам дуже приємно чути, що крісло виявилося зручним і комфортним у користуванні, а магнітна подушка забезпечила належну підтримку спини.
Водночас нам справді шкода, що матеріал оббивки не виправдав ваших очікувань. Розуміємо, наскільки засмучує, коли зовнішній вигляд виробу швидко змінюється, адже крісло має тішити не лише комфортом, а й виглядом протягом тривалого часу Дякуємо, що звернули увагу на цей момент — ваш відгук дуже цінний і обов’язково буде переданий виробнику для подальшого покращення продукції.
Рекомендуємо також звернутися до офіційної служби підтримки GamePro через сайт бренду — фахівці зможуть надати додаткові рекомендації або допомогти в межах гарантії.
Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, GamePro!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Крісло гарне,але подушечка та що з магнітом не магнітиться на жаль
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
А за функцію "гойдання" особливий респект! Дуже розслабляє)
- Достоинства:
- Дуже зручне, особливо кут нахилу спинки рятує коли втомлюєшся сидіти зранку до вечора. Спина не болить)
- Недостатки:
- Через 2 місяці почав трішки скрипіти
Представник постачальникаДобрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Крісло скрипить в основі під час гойдання, люфт підлокітників, вм'ятини на тканині
- Достоинства:
- Тканина, подушка на магніті, регулювання підлокітників
- Недостатки:
- Скрипи, люфт, вм'ятини
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Також просимо змастити місце скрипіння wd-40. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кресло супер, сижу балдею.
- Достоинства:
- Удобно, качественная сборка.
- Недостатки:
- Пока не замечено
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудове крісло по всім параметрам. Не пошкодував про те що купив
- Достоинства:
- Дуже зручне, можно лежати, спина у сидячому положенні не страдає
- Недостатки:
- Через місяць почало видавати невеликі звуки скрипіння
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Виробничий брак, тріснутий пластик, зміню відгук якщо допоможуть у вирішенні ситуації
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Просимо вибачення за дану ситуацію. Наші крісла, ретельно переходять перевірку на правильність збірки, але інколи можуть виникати такі проблеми. Просимо написати нам до тех-підтримки для пришвидшення вирішення вашого питання. З повагою, GamePro!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Добрий день.
Прошу відповісти прямо: ця ситуація є гарантійним випадком чи ні?
Через два тижні експлуатації крісла виявився серйозний недолік - сидіння доставляє відчутний дискомфорт. Створюється враження, що сидиш безпосередньо на металевому механізмі, який прикручений до сидіння. Це не просто неприємно, а робить тривале використання неможливим.
Моя вага - 95 кг, при цьому в характеристиках вказано, що крісло витримує до 120 кг. Я свідомо вибирав цю модель з урахуванням запасу міцності, тому вважаю, що подібна поведінка сидіння - явний дефект конструкції або якості матеріалів. Сидіння явно недостатньо щільне для заявлених параметрів. Крім того, газліфт періодично скрипить.
Хочу, щоб це питання розглянули якомога швидше по гарантії і запропонували рішення, так як товар не відповідає заявленим характеристикам і моїм очікуванням
Відзначу і плюси: міцна непаяна хрестовина, зручні підлокітники з декількома режимами регулювання, надійні прогумовані коліщатка і комфортна спинка- Достоинства:
- Багатофункціональний
- Недостатки:
- Сидіння не щільне
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Юрій М***
Я бачу, що Ви не один, кому прийшло сіре крісло замість Fabric Beige
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Написав виробнику і в чат бот і на пошту яка вказана на сайті, нажаль відповіді немає, тому пишу тут. Це якось фікситься? Чи це підпадає під гарантію?
- Достоинства:
- Багато налаштувань, матеріал, подушка на магніті під голову
- Недостатки:
- В режимі гойдання неприємно скрипить пружина, коли перший раз відхиляєшся. І трохи поскрипує коли гойдається. Поперечна подушка як на мене трохи затонка. Ну і основний момент - крісло нахил не трохи вліво. По горизонту його виставити не можна. Якщо перехилятись вправо- вліво є люфт. Написав виробнику і в чат бот і на пошту яка вказана на сайті, нажаль відповіді немає, тому пишу тут. Це якось фікситься?
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Борис Г***
ну як допомогли тобі Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю чи ні. як вирішив проблему
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мега круте і зручне мій підліток в захваті!дякую вам
Представник постачальникаДобрий день, Юлія! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Швидка доставка від РОЗЕТКА - крісло було готове до отримання менше ніж за добу після оформлення замовлення.
Комфортне, міцне, можна як посидіти так і поспати
Легко збирається без додаткових зусиль.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
В целом доволен покупкой.За неделю использования пока ничего не скрипит.Но немного как будто заедает рычаг наклона спинки,может разработается еще.И еще запах нового кресла (не очень приятный) держится довольно долго.До сих пор еще немного чувствуется спустя неделю.
- Достоинства:
- Удобное,симпатичное,для такого набора функций и материала цена неплоха
- Недостатки:
- недостаточно как по мне подлокотники регулируются.хотелось бы поднять их еще чуток,а уже упор в высоту.То же самое и по другим направлениям
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Винник Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Гарне крісло, якісні матеріали, зручно сидіти, за перші дні користування не помічений ні люфт з'єднань, ні скрип. Однак є один мінус - запах. Дуже їдкий запах піни крісла, який не вивітрюється вже пару днів. Через це пересуваю крісло на кухню на ніч, так як неможливо заснути з ним в кімнаті. Це в усіх крісел з піни така проблема, чи тільки в цього бренду?
- Достоинства:
- якість матеріалів, легкість збірки
- Недостатки:
- неприємний їдкий запах наповнювача
Представник постачальникаДобрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Валентина М***
Та сама проблема з запахом))) на 3й день почав зникати потихеньку,та ще присутній
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Мій попередній відгук можете ігнорувати - подушку потрібно силою втиснути в спинку крісла, тоді магніт зловить і буде тримати)
Загалом можу точно сказати, що збирається легко, матеріали відчуваються якісними, ну і вигляд гарний.
По досвіду використання зможу сказати пізніше, як покористуюсь)- Достоинства:
- Вигляд, матеріали, легкість збірки
- Недостатки:
- Поки ніяких
Представник постачальникаДобрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Подушка під голову не тримається на магніті. При отриманні раджу одразу перевірити чи тримається подушка на магніті.
Буду повертати.- Віталій Д***
Мій затуп) В кого з цим проблема буде, просто силою втисність подушку в спинку, тоді магніт зловить.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Обирав між цим і Anda Seat Luna L. Анатомічно вони однакові, матеріал схожий, ціна також була однакова. Обрав це, бо має для мене такі переваги: трохи жорсткіше, подушка підголів'я - на магніті, більше налаштувань підлокітників. Купив до нього китайський чохол - взагалі чудово.
- Достоинства:
- Зручне
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Гарне, зручне крісло, відчувається якість матеріалів. Виправдало усі очікування.)
У цьому кріслі немає нічого зайвого.)- Достоинства:
- Якість, зручність, зовнішній вигляд.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- ІгорПродавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло супер
- Достоинства:
- Круте крісло
- Недостатки:
- Трішки заїдає регулювання спинки
- Олег Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
придбав таке крісло не на розетці, використовую 18 днів. Переваги - це, в першу чергу, матеріали - метал і текстиль (шкіру або екошкіру не розглядав, бо в них дуже "тепло" сидіти), що в сидінні та спинці, так і хрестовина металева. Для мого зросту і ваги (183/85) посадка зручна. Недоліками цього крісла є, безпосередню газліфт. Працює він справно (піднімається і опускається), але після 18 днів експлуатації в місці кріплення штоку поршня з торця (тобто знизу) з'явився люфт, і коли нахиляєшся вперед, наприклад, щоб під'їхати, або відхиляєшся назад лягти на спинку, відбувається легкий стукіт в місці люфту. А крісло розраховано на вагу до 120 кг проти моїх 85, і , крім того, оснащене механізмом гойдання. Цей механізм я відразу законтрив відповідною ручкою, бо режим гойдання мені поки не потрібен. А уявіть, якщо би я важив трохи тяжче і любив постійно гойдатися в кріслі??? Газліф 100% за тиждень експлуатації просто розвалився би в торці. Крім того, після 18 днів експлуатації почала поскрипувати спинка скрісла.
- Достоинства:
- матеріали
- Недостатки:
- після 18 днів експлуатації у газліфті з'явився люфт!!!!!!!, Спинка крісла скрипить!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!