- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло супер, дуже зручне. Просто топ
- Достоинства:
- Зручне, легко складається. Є інструкція
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне крісло , зручне але на заводі виробника працюють косоокі за це і трійка . Інструкція гарна зібралось швидко.
З недоліків на кріплені сидушки та спинки різниця у висоті отворів 4мм. За рахунок цього спинка прикручуеться не рівно а косо , на фото видно ( можна звісно розточити отвори самому але ж не за ціну крісла ). Нижня подушка на спинці теж якось криво приклеєна.- Достоинства:
- Зручне , фурнітура якісна , не скрипить
- Недостатки:
- Трішки кривеньке
- Станіслав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Досить зручне крісло, користуюсь ним 2 місяці проблем не було
Представник постачальникаДобрий день, Станіслав!
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через півроку вилізла ламель (чи як називається ця металева спиця, що забезпечує жорсткість), вона ніяк не закріплена всередині, просто вилізла, пробивши зовнішню оболонку і почала впиватись під ліве коліно. Ця штука дуже легко зайшла назад, просто не зрозуміло, чому вона жодним чином не закріплена всередині, з часом може знову вилізти. Також газ-ліфт розхитався, але в моєму попередньому кріслі газ-ліфт також був поганої якості, тож я не відчув особливої різниці
- Достоинства:
- Зручне, не болить спина
- Недостатки:
- якість
Представник постачальникаДобрий день, Руслан!
Нам прикро за такий досвід використання з нашим кріслом. Хочемо нагадати про гарантію 12 місяців, зверніться до офіційного сервісного центру ссылка де можуть допомогти з вирішенням данного питання.
- Родіон Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кресло — бомба, очень понравилось! Возник только один нюанс при сборке кресла, а именно: звёзды отверстия не совпадали на пару миллиметров, что, в свою очередь, мешало сборке — пришлось рассверливать
- Достоинства:
- Дизайн, эргономика, качество материалов
- Недостатки:
- Проблемы при сборке
Представник постачальникаДобрий день, Родіон!
Нам прикро за такий досвід використання з нашим кріслом.
І що ділитесь власним досвідом про збірку крісла, ваш відгук є важливим для вдосконалення нашого товару.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло дуже зручне для ігор і роботи. Воно добре підтримує спину і сидіти в ньому довго не втомлюєшся. Матеріал якісний, не дуже гарячий, і крісло легко регулюється під свій зріст. Колір і дизайн класні, виглядає стильно. Загалом, хороше крісло за свою ціну. Рекомендую, якщо хочеш комфортне і міцне геймерське крісло.
- Достоинства:
- Ціна, комфорт
Представник постачальникаДобрий день, Віктор!
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Удобное монолитное кресло, в нижнем положении мне слегка высокое. 190 рост.
Кресло рекомендую.
Собрать очень легко.
Не скрипит.- Недостатки:
- --
Представник постачальникаДобрий день, Євген!
- Владислав Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручне крісло, за 2 місяці використання як нове, сидіти дуже зручно
Представник постачальникаДобрий день, Владислав !
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
кресло красивое и удобное, но скрипеть начало буквально спустя 2 месяца использования.
- Достоинства:
- удобное
- Недостатки:
- скрипит
Представник постачальникаДобрий день, Юлія!
Нам прикро за такий досвід використання з нашим кріслом. Хочемо нагадати про гарантію 12 місяців, зверніться до офіційного сервісного центру, де можуть допомогти з вирішенням данного питання.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Давно шукав крісло, яке не просто «нормальне», а таке, щоб реально змінювало досвід сидіння. Cougar – це не просто крісло, це новий рівень комфорту.
Перше, що кинулося в очі – це дизайн. Виглядає стильно, агресивно, ніби його створювали не просто для сидіння, а для того, щоб в ньому керувати всесвітом. Але головне – відчуття під час користування. Спинка підтримує ідеально, навіть після кількох годин гри або роботи не відчуваєш втоми. Матеріали приємні на дотик, немає відчуття дешевизни.
Окремо варто згадати механізм нахилу зручний, плавний, можна налаштувати під себе. Газліфт працює без нарікань, підлокітники регулюються. Сидіння досить жорстке, але для тривалого сидіння це навіть плюс не провалюєшся, спина не втомлюється.
З мінусів – збирання зайняло трохи більше часу, ніж очікував, але це дрібниця. Загалом, якщо вам потрібне надійне і зручне крісло для роботи чи ігор – Cougar відмінний варіант
Представник постачальникаВіктор, добрий день!
Дуже вдячні за Ваш відгук та вибір продукції Cougar.
І що ділитесь власним досвідом про збірку крісла!
Будемо щасливі бачити Вас знову.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарне крісло. Головною фішкою якого є ну дуже крутий дизайн - любителі автоспорту точно зацінять. Звісно ж воно ж дуже м'яким та зручним, і через регулювання подушки воно підходить як для високих так і низьких людей.
На якість немає ніяких нарікань, і загалом я дуже задоволений що вибрав саме його- Достоинства:
- М'яке, зручне, гарний дизайн, витримка аж до 130 кг
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Віктор!
- ЧунОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кресло балдежное, мне очень понравилось)
По началу хотел купить anda seat за 17к, но пощупав его в магазине мягко говоря обалдел от качества кожи, ужасная на ощупь...
Увидел это за 13к, подкупила внешность, ковш как у ламбы почти)
Крч качество за эти деньги просто топ, кожа на ощупь очень приятная, очень удобно в нем сидеть, единственное если вы ну уж слишком широкоплечий может быть тесновато (у меня прям на грани но норм)
Только один момент что крепление спинки именно на седушке было ну очень плохо затянуто, у меня спинка ходила туда сюда, пришлось разбирать то что было уже собрано и самому затягивать, а то это пипец, болты буквально рукой были затянуты, но это единственный нюанс, а так супер, советую)
Представник постачальникаДобрий день!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло суперове.
Мав три різних крісла до цього, жодне навіть поруч не стояло.
Навіть збірка показує наскільки воно продумане - всі кріплення через болти М6 - М8, дуже жорстко та надійно. Для мого зросту 186 та ваги під сотку супер.- Достоинства:
- Надійне, монументальне, продумане, якісне.
- Недостатки:
- Може комусь трохи жорстким буде відчуватись, мені так навіть більше подобається.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр!
- Владислава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Брала на подарунок. Кріслом задоволена, швидко збирається, матеріал оббивки хороший, використовується менше тижня, поки недоліків не виявлено, сподіваюсь так буде і надалі
- Достоинства:
- Хороший матеріал
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день, Владислава!
- Наталя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Крісло класне , зручне , якісне , купила два собі і дитині , ми задоволені .
- Достоинства:
- Зручне ,якісне
- Недостатки:
- Не знайшла
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Доставлено вчасно, якість відмінна, в експлуатації без зауважень.
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-оранжевый
Купував по знижці , зібрав за 15 хвилин, все просто і зручно, якість матеріалів на високому рівні, крісло дуже міцне! В комплекті для збору крісла все є. Недоліків не виявив
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручне, комфортне крісло!
- Осьмак Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло дуже зручне, як для мене. Все супер!
Представник постачальникаДякуємо вам за придбання та високу оцінку продукції COUGAR.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісна комплектація, нічого зайвого + зрозуміла інструкція, швидка збірка. Підходить як і для низьких так і високих людей, доволі компактне порівняно з іншими моделями. Приємний на дотик матеріал, рівні шви, подушечка в комплекті. В цілому, я задоволений.
- Достоинства:
- Зручне, високе, основа металева, цільна спинка з якісним пластиком, функція крісла качалки.
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- АнтонПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальне крісло, нічого особливого. Пересів з офісного крісла за 3к.
На одному з підлокітників є відчутний люфт з першого дня і з кожним днем він стає тільки більший. Уявляю що буде з ним через рік.
В цілому крісло мене влаштовує, це єдина модель яка мене зацікавила, тому інші
варіанти серйозно не розглядував, не подобались.
В інтернеті знайшов багато інформації що саме в цьому бренді постійно зустрічається люфт підлокітника на кріслах, але схоже виробник не планує це усувати. А так би поставив оцінку в 5 балів.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Люфт підлокотника
Представник постачальникаАнтон, добрий день!
Дуже вдячні за Ваш відгук та вибір продукції Cougar.
І що ділитесь власним досвідом користування кріслом, ваш відгук є важливим для вдосконалення нашого товару.