- Зленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Очень удобно, прекрасное соотношение цена/качества
- Достоинства:
- Расслабляет, удобное кресло, не потеет
- Недостатки:
- Не хочется вставать
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR.
Бажаємо комфортного користування!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло гарне зовні. Матеріал приємний. Дуже сподобалося, що можна регулювати висоту підголівника і поперечну подушку. Це і стало причиною вибору. Тихі колесика.
Підлокітники сильно люфтять, дуже короткі і коли сидиш в нормальній позі, то лікоть на них не попадає, а висить в повітні. Вони б мали бути сантиметрів на 5 ближче до спинки. Лікоть на них тільки коли сидиш згорблено.
Почало неприємно скрипіть в районі механізму хитання на 20-й день експлуатації (вага людини 68 кг, ніхто на крісло більше не сідав). Всі болти затягнуті в максимум. Крісло заново перезібралося, щоб унеможливити десь якусь недотяжку. Нічого не змінилося. Скрип проявляється якщо його покихать вліво-право чи вперед-назад за основу сидіння чи за підлокітник. Є невеликий люфт і це призводить до скрипу. Якщо відхилитися на спинку, то скрип пропадає. Якщо сидіти просто рівно і переводити вагу тіла, то на лівий, то на правий підлокітник, то дуже неприємно скрипить. Це прибило всю радість від покупки. Пробував змазати силіконовим мастилом всі щілини навколо газліфта і стик з механізмом хитання, стик з пластиковою основою - 0 результату. Воно скрипить і це неприємно. Я купив його на заміну старого 10-річногоскриплящого, а отримав те саме. Це не бюджетне крісло за 3500, такого точно б не мало бути.
Що з цим робити? Я не знаю. Але воно скрипить.- Достоинства:
- Гарне зовні, нахиляється спинка, магнітні подушки
- Недостатки:
- Почало скрипіть на 20-й день експлуатації
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Певний рівень люфту в механізмах регулювання підлокітників може бути конструктивно допустимим. Водночас, з огляду на описаний досвід користування, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики в межах гарантійного терміну. Залишити запит можна через форму зворотного зв’язку в розділі «Підтримка» на офіційному сайті hator.gg.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
К качеству и удобству кресла вопрос нет
Все супер
Но подлокотники и их регулировки это просто издевательство, я понимаю что все мы разные по антропометрии, но по любой логике, исходя из этого регулировка подлокотников только по вертикали выглядит как то странно
Спустя 4 месяца я так и не нашел идеального положения подлокотников для себя, локти 95% времени в "провисшем" состоянии, остальные 5% - это просмотр видео, кино когда не нужно пользоваться мышкой и клавиатурой
Я нашел хоть какой то выход из этой ситуации, но это не решение проблемы, а только легкое смягчение неудобства (решение на фото)
Позволяет держать локти в более естественном положении при работе/играх, а не сидеть в позе "орел расправил крылья"
Еще одно мелкое замечание, мне как будто бы не хватает объема подушки под голову, но это скорее следствие того что мониторы у меня находятся ниже уровня глаз
Так же на поясничной подушке ну очень слабые магниты, она постоянно сползает, при том что я не ерзаю в кресле как уж на сковородке
Итого
Если собираетесь приобрести кресло, настоятельно рекомендую найти его в шоурумах и протестировать в относительно "реальном" кейсе, а не просто посидеть 3 минуты
Так как дискомфорт с подлокотниками лично у меня спустя 4 месяца вызывает дичайшее раздражение и боли в плечевом и локтевых суставах- Достоинства:
- Удобная посадка, подушки, практичные материалы, колеса не "царапают" ламинат
- Недостатки:
- Отсутствие регулировки подлокотников по горизонтали
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за детальний відгук та вибір продукції HATOR.
У цій моделі встановлені 2D-підлокітники: вони регулюються за висотою та мають можливість повороту навколо осі для підбору зручнішого положення.
За потреби відстань між підлокітниками можна змінити під час налаштування крісла. Для цього потрібно послабити гвинти кріплення підлокітника знизу сидіння, змістити його в потрібне положення та зафіксувати гвинти назад.
Якщо в процесі користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат на сайті hator.gg.
Бажаємо комфортного користування!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Попрацювали над кріслом,поставі не шкодить,якісний продукт особливо подушки
- Достоинства:
- Продумане крісло
- Недостатки:
- Не особливо виражені
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
В принципе мне попался не значительный дефект, который можно устранить самостоятельно, но не приятные ощущения остались.
Так же не понятно почему украинская фирма, которая работает в Молдове, Армении и Грузии, инструкцию пишет на английском, а не англ. + укр. языке к примеру.- Достоинства:
- Кресло хорошее, удобное из плюсов - чехлы можно снимать и стирать, в наборе имеется достаточно подробная инструкция ( по сборке со всем необходимым. Даже имелся ключ для вкручивания.
- Недостатки:
- После распаковки был замечен небольшой брак в виде не качественной прошивки на подушке под спину. Все молнии с собачками без язычка (возможно это так и задумано).
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
У цій моделі використовується блискавка без додаткового хвата бігунка — саме в такому вигляді вона передбачена конструкцією чохла і є частиною стандартного виробничого виконання.
Якщо в процесі експлуатації виникнуть питання, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки через форму зворотного зв’язку на сайті hator.gg.
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Дуже класне, не зря купив
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороше крісло, прийшло швидко, зібрали без проблем
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Достатньо зручне та якісне крісло з мінімалістичним дизайном. Дуже комфортно сидіти.
Особливо сподобалась можливість повністю розкластися в горизонтальне положення. Також зручні подушки на магнітах.
Але, на жаль, є кілька недоліків, що псують загальне враження:
- Занадто низька висота сидіння. Для людей ростом від 185 см таке крісло не підходить, хоча це розмір L + фактичні розміри висоти сидіння на 2-3 см менші за заявлені.
- Не повезло з деталями - магнітні бокові накладки поклали однакові (мають бути дзеркальні: для лівої та правої сторони), через що неможливо приєднати одну накладку з однієї сторони крісла, вона постійно відвалюється. Тепер треба мучитись з підтримкою, щоб надіслали потрібну деталь, якщо взагалі надішлють.
- Запах "Китаю" - досить різкий, це не критично, але все ж таки треба чекати, поки вивітриться.
В загальному - крісло непогане, але недолік з висотою та проблема з деталлю трохи розчарували.- Достоинства:
- Якість, комфорт та дизайн. Подушки на магнітах.
- Недостатки:
- Занадто низька висота сидіння. Різкий запах. Поклали не ті деталі.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Нам прикро, що під час користування кріслом у вас виникли такі моменти. Питання щодо бокової магнітної накладки вже опрацьоване, і необхідну деталь для заміни відправлено.
Якщо з’являться додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg — ми завжди раді допомогти.
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Повністю задоволений троном, отримав все ідеально запаковане, жодної помарки на деталях, зібрав і вже цілий день насолоджуюсь наче на хмаринці сидиш.
- Достоинства:
- Тканина, зручність, комфорт, колесика пливуть по підлозі, одна насолода сидіти на ньому і легка збірка.
- Недостатки:
- Шукав не знайшов.
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло обирав дуже ретельно, і HATOR Darkside 3L повністю виправдав усі очікування. Якість матеріалів відчувається одразу — це справжній "царський трон.
Піна InfuseFoam дуже щільна, але комфортна, і я впевнений, що вона не просяде. Тканина Fabric ідеальна: дихає і не липне. Збірка проста та інтуїтивно зрозуміла, всі гвинти підійшли. Спина і шия нарешті отримали належну підтримку. Однозначно рекомендую тим, хто шукає довговічне та якісне крісло без зайвих "наворотів"!"- Достоинства:
- Надійна конструкція: Сталевий каркас, міцна хрестовина, газліфт 4-го класу.
Висока якість піни: Щільний InfuseFoam (не просяде).
Тканина: Дихаюча та приємна на дотик оббивка.
Зручність: Наче хмарині. - Недостатки:
- Поки не знайшов, але буду тестувати.
- Валерій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Бажаю здоров’я, крісло за свої гроші в загалом не погане. Але є як завжди нюанси
-висоти підйому крісла не вистачає (для зросту 185 см хочеться вище піднятися)
-підлокітник розташований не зручно, хочеться підтягнути блище до себе але регулювання назад вперед відсутнє.- Достоинства:
- Хороша тканина , приємна на дотик
- Недостатки:
- Треба використовувати вищий газліфт
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
Ми завжди рекомендуємо, за можливості, протестувати такий тип товару перед покупкою — іноді крісло потребує індивідуальної "примірки", адже комфорт також може залежати від анатомічних особливостей і особистих уподобань користувача. Висота посадки формується не лише газліфтом, а й конструкцією основи та сидіння. Нам шкода, що у вашому випадку висота та положення підлокітників виявилися не зовсім зручними.
Якщо виникнуть додаткові питання — будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg.
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сама тканина наче норм, але не можу сказати що воно зручне. Також дуже розчарували підлокітники. В них є якийсь люфт і на дотик дуже дешеві. Також дуже засмутили колесика. Я вважаю що за такі гроші,можна було б зробити колесика прорезинені,щоб не царапати ламінат. Короче очікування були набагато більші. В цілому 5/10
- Достоинства:
- Матеріал тканини
- Недостатки:
- Дешеві підлокітники та колесика що шкодять ламінат.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Нам шкода, що модель не повністю виправдала ваші очікування. Коліщата виготовлені з поліуретану — цього матеріалу зазвичай достатньо, щоб уникнути пошкоджень ламінату, також для додаткової впевненості та захисту ви можете використовувати спеціальний килимок під крісло.
Ми постійно працюємо над вдосконаленням продукції та уважно аналізуємо відгуки користувачів. Якщо виникнуть додаткові питання — будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg
Бажаємо тривалого та комфортного користування!- Роман Г***
може то ламінат поганий))?
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
непогане крісло. збирати не важко, але не всі кроки зазначені в інструкції. магнітні накладки тримаюсь не дуже.
- Достоинства:
- комфортне
- Недостатки:
- інструкція, та слабкі магнітні кріплення
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Надія Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло в цілому хороше,розчарували пластмасові підлокітники,які хитаються…(((
- Достоинства:
- Зручний,гарно тримає спину.
- Недостатки:
- Підлокітники можна було кращі зробити за таку вартість крісла ))),якось дешево виглядають і хитаються,чи то так задумано???
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Раді, що крісло загалом вам сподобалось.
Щодо підлокітників: у даній моделі встановлені 2D-підлокітники, тому передбачене регулювання їхнього положення, зокрема поворот верхньої частини підлокітника. Через це може складатися враження, що підлокітники мають люфт. Також рекомендуємо додатково перевірити та підтягнути кріплення підлокітників після збірки.
Якщо під час експлуатації виникатимуть додаткові питання — звертайтеся, будь ласка, до технічної підтримки на сайті hator.gg, ми завжди раді допомогти.
- Роман Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все супер!
- Достоинства:
- комфорт та зручність під час сидіння
- Недостатки:
- можна було картон такий великий по збірці в онлайн (за посиланням додати) і викинути шкода і тримати нема де)
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Посилання на інструкцію також доступне на сторінці моделі.
- Роман Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мені підходить крісло. Основна задача стоїть сидіти довго та без труднощів. Закрило крісло всі питання. Дякую
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Для мене немає
- Євгеній Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За таку ціну рекомендую, дуже зручний....