Отзывы покупателей о Повербанк 20000 mAh 22.5W с быстрой зарядкой PD/QC Remzona Extrinity 20X для телефона apple айфона samsung универсальный повер банк 20 000 мощный портативный пауербанк для iphone самсунг роутера планшета телефону смартфона павербанк белый з Type-C +кабель

Оценка пользователей 4.67/5
  • Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный

Павербанк супер! Дякую вам!

• Виталий Д***

Цілком задоволений

• Тимофій Г***

Добрий для поїздок

Достоинства:
    Ємність, ціна
    Недостатки:
    швидкість зарядки павербанку
  • Шамара Б***

Потужний опис відповідає характеристикам

Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Ольга Ф***

Гарний павербанк! Добре тримає заряд. Купувала недавно, на цей час працює добре, покупкою задоволена!

Недостатки:
    Поки немає
  • АЛЕКСЕЙ Т***

Отличный товар рекомендую

• Игорь К***

Відмінний

• Валентина Ш***

Гарний повербанк, вартує своїх грошей однозначно.
    Для роутера та термінала просто ідеально! дякую продавцю за швидку відправку

• Сергей Т***

Зима пропрацював без нарікань

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berem&Store. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черно-оранжевый

Дякую.

Достоинства:
    Дуже хороший . Рекомендую всім.
    Недостатки:
    Немає.
  • Юлія С***

5 місяців пропрацював і перестав взагалі заряджатися. Чекаю на зворотний звʼязок від продавця.

Вітаю, з вами сьогодні звʼяжуться для вирішення цієї ситуації

• Ганна Б***

Залишала раніше негативний відгук про роботу павербанка. Того ж дня зі мною зв'язався продавець та оперативно вирішив питання, павербанк знову працює, дякую!

• Сергій Б***

Пропрацював два місяця, перестав працювати вихід usb-c !!!І це без інтенсивної експлуатації!!! Відправив на ремонт по гарантії, пройшло вже дві неділі. Писав до продавця і відповідь одна й та сама : зараз напишу в сервіс, вам передзвонять!!!!!
    По результату ні грошей ні повербанка!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість ніяка !!! Сервіс ніякий!!! Комунікація з продавцем ніяка !!!!
  • Анастасія

Павербанк дуже сподобався. Добре тримає заряд, якість збірки хороша, відчувається надійним у користуванні. Заряджається досить швидко, особливо якщо використовувати рідний кабель і хороший блок живлення. У використанні зручний, працює стабільно. Повністю задоволена покупкою.

• Олена Л***

Доброго дня! Чи можна ним заряджати ноутбук?.

• Андрей Л***

Супер,дуже задоволений.

Достоинства:
    Якісний
  • Тетяна

Класний, працює відмінно, довго тримає заряд. Швидка відправка. Сервіс чудовий. Рекомендую!

• Давид Т***

Все працює.

• Наталія Г***

Павербанком дуже задоволені!Вже більше 3х місяців користуюся,заряд тримає гарно!Палочка виручалочка))) Однозначно рекомендую!!!

Достоинства:
    Гарна батарея
    Недостатки:
    Не має
  • Ганна Б***

Працював менше трьох місяців, потім перестав заряджатися, гроші на вітер

Недостатки:
    Дорого як для тримісячного користування
    • Продавец  Berem&Store

Вітаю, з вами сьогодні звʼяжуться для вирішення цієї ситуації

• Денис М***

Досить потужний! Заряджав до 100% , з 5-10% три рази без проблем і досить швидко. Головне підібрати правильний кабель і блок.Наприклад блок на 67 W висів на місці сутки, на 33 w зарядив досить швидко, кабель підбирав окремо, треба пробувати.

Достоинства:
    Потужність, тягне роутер.
    Недостатки:
    Поки нема
  • Світлана Ш***

Дуже крута річ,особливо і наших реаліях сьогодення.Рекомендейшн.
    Відправка і доставка вчасно.Дякую!!!

Достоинства:
    Працює відмінно
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Микола В***

Проработал 1 месяц норм .Потом зарядка с 65 % резко в 0. Не рекомендую.

• Продавец  Berem&Store

Вітаю, сьогодні з вами звʼяжеться менеджер для вирішення цього питання!

• Єлизавета М***

В настоящее время штука очень полезная, советую
    Но:

Достоинства:
    Хватает на долго полного заряда.
    Недостатки:
    Очень медлено заряжается сам павербанк.
    С 20:00 до 12:30 (за 16,5 часов зарядился всего на 40%) полутора суток он должен заряжаться до 100%
    У кого света больше нет, чем есть - подойдет не очень хоро
    • Продавец  Berem&Store

Добрий день, дякую за відгук, для більш швидкої зарядки радимо використовувати блок живлення на 18вт та більше, в таких умовах повербанк буде заряджатись значно швидше (приблизно 10 годин від 0% до 100%)

• Олександр В***

Пока все норм. Заряджає і працює)

• сергей с***

Работает пока на отлично

• Алена

Хороший павербанк за свої гроші.

Достоинства:
    Вистачає на багато зарядок
    Недостатки:
    Важкий, але це зрозуміло чому
  • Тетяна М***

Ще жодного разу після отримання не бачила цей павер зарядженим на 100%. А з врахуванням того, що світло дають на 3.5 години, то його максимум зарядитися на відсотків 20.
    Не раджу. Йому мабуть доби дві треба для максимального заряду

Достоинства:
    Не помітила
    Недостатки:
    Дуже довго заряджається
  • Любовь П***

Данный повербанк так себе заряжается долго при нашей жизни хотелось бы что бы он быстро заряжался и заряжал устройства но увы стоит дорого а по качеству г***о и два телефона зарядили заряд упал до 83% как бы не много разрядился но когда дали свет он стоял на зарядке час что бы добрать ёмкость 100% я боюсь представить что будет если он разрядиться в ноль кароче брали по отзывам все писали хорошо а на деле так себе и ещё у меня такое чувство что там нет даже 30 тысяч как будто там 20 а остальное бетон или песок для веса не рекомендую данный повербанк

Достоинства:
    Недостатки:
    Фонарик медленно заряжается сам медленно заряжает устройства большой вес
  • НАТАЛЯ Г***

Повербанк дуже потужний, заряджає швидко телефон, хватає на довго.
    Фонарик правда такий собі, на трієчку з п'яти, але він світить. Він як бонус для повербанка)

• Леонид Ц***

Павербанк не відповідає заявленим характеристикам. Вказано гарантія 12 міс. Прийшла зовсім без гарантії. Бистра зарядка не підтримується. Заявлено заряджається за 8-10 годин. В мене заряджається 50% за 14 годин. Ще в магазині заплатив 200 грн. на рік гарантії.

Достоинства:
    Поки немає
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам.
  • Олександр Б***

павер наче норм.

• Надія К***

У нас вимикають світло до 8 год , потім на 3 год вкличили і знову вимикають. Цей пристрій просто порятунок для нас. Хотілося відзначити його високу ємність і потужність, а також зручність використання. Дуже задоволена швидкою зарядкою, можливістю заряджати кілька гаджетів одночасно.
    Але сталося прикрість, можливо через постійне використання. Він почав набухати з одного боку.
    Що робити?

Достоинства:
    висока ємність і потужність, а також зручність використання
    Недостатки:
    Почав набухати з одного боку
  • Олена Я***

Раджу до придбання

Достоинства:
    Чудовий, гарний, зручний, функціональний, якісний, приємний на дотик,красивий,ще й з ліхтариком
    Недостатки:
    Немає.
  • Олександр

Поки працює без нарікань

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Сергей И***

Хороший ,упал с 2.5 метров остался жив ! АКБ держит нормально .

• Дмитро

Чудовий power bank в польових умовах те що треба !!!

Достоинства:
    Вистачає на довго