Отзывы покупателей о Лазерная указка игрушка для кошек и собак фонарик с зарядкой мощная от usb Hausland ультрафиолет для животных красный луч для презентаций проектора учителя серебристый (03130001)
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Це річ 2 в 1 або навіть 3 в 1, що дуже зручно. Мені сподобалося, що він заряджається від USB, не треба постійно купувати батарейки. Дякую!
Вітаємо, Максиме!
Дякуємо за відгук. Добре, що указка сподобалась Вам своєю універсальністю. USB-зарядка справді зручна, адже не потрібно постійно купувати батарейки, а кілька режимів роблять гру з улюбленцем цікавішою.
- Гліб В***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Гарна указка, якість просто супер. Швидко відправили!
Вітаємо, Глібе!
Дякуємо за відгук. Добре, що указка сподобалась Вам якістю та швидко була відправлена. Компактний формат, USB-зарядка й кілька режимів роблять її зручною для ігор з улюбленцем і щоденних задач.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Використовую для презентацій в офісі, дуже зручна річ. Дякую продавцю за якість товару!
Вітаємо, Сергію!
Дякуємо за відгук. Добре, що указка зручно показала себе під час офісних презентацій. Компактний формат, стабільний промінь і USB-зарядка роблять її практичною для роботи та щоденного використання.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Чудова якість за свою ціну. Улюбленці щасливі, я задоволений. Рекомендую!
Вітаємо, Артеме!
Дякуємо за відгук і рекомендацію. Добре, що указка сподобалась якістю, а улюбленці із задоволенням граються. USB-зарядка та кілька режимів роблять її зручною для щоденного використання.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Компактна, зручна, зарядки вистачає надовго. Кіт бігає за променем годинами. Рекомендую!
Вітаємо, Вадиме!
Дякуємо за відгук і рекомендацію. Добре, що указка зручна, компактна та довго тримає заряд. USB-зарядка й стабільний промінь роблять гру з котиком активною та цікавою.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Гарна указка, зручний екранчик із зарядом. Дякую!
Вітаємо, Маріє!
Дякуємо за відгук. Добре, що указка сподобалась, а екран із рівнем заряду виявився зручним у використанні. LED-дисплей допомагає контролювати заряд, а USB-зарядка й кілька режимів роблять пристрій практичним для ігор та щоденних задач.
- Єгор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Зручний, легкий, заряд тримає нормально.
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Працює від USB ,не треба купувати батарейки, що дуже зручно. Промінь яскравий, тварина бігає годинами, а ліхтарик ще й у темряві допомагає. Рекомендую!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Червоний промінь яскравий, USB-зарядка зручно, не треба міняти батарейки.
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Рекомендую як чудовий подарунок для власників тварин!
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Поміщається в пенал, завжди під рукою. Кнопка натискається чітко, не заїдає. Акумулятора вистачає надовго – заряджаю раз на тиждень.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Класна лазерна указка, стильний вигляд, а ще подобається показ заряду у відсотках. Виглядає просто супер. Дякую!
Вітаємо, Сергію Горбанчук!
Дякуємо за відгук. Добре, що лазерна указка сподобалася Вам не лише функціональністю, а й зовнішнім виглядом. Індикація заряду дійсно робить використання значно зручнішим, адже завжди можна бачити, коли пристрій потребує підзарядки.
Лазерна указка допомагає урізноманітнити активність домашнього улюбленця та підтримувати його інтерес до гри. Різні варіанти проекцій дозволяють змінювати сценарії розваг, щоб гра залишалася захопливою навіть при регулярному використанні. Це особливо корисно для котів і собак, які багато часу проводять у приміщенні.
Окрім ігор із тваринами, пристрій стане у пригоді й у повсякденному житті. Його можна використовувати як компактний ліхтарик або для демонстрації матеріалів під час навчання, презентацій чи пояснень, тому одна невелика річ поєднує відразу кілька корисних функцій.
Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: ссылка
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland. Цвет: Серебристый
Потужний червоний промінь. Яскравий, чіткий, видно навіть на світлих стінах або екрані проектора.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Кіт задоволений! Зручно слідкувати за зарядом батареї. Кілька днів, у вечері, грався з котом, то залишилося 85% заряду
- Достоинства:
- Зручно, гарно ємність батареї
- Продавец TexDream
Володимир, дякуємо Вам за відгук!
- Таїсія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Вітаю! Хороший Лазер і Кішечці подобається. Довго тримає зарядку.
Дякую, товар прийшов бистро.- Недостатки:
- Продавец TexDream
Таїсія, щиро дякуємо за відгук!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Брала як іграшку для кішки, вона в захваті. Дуже зручно що є індикатор заряду.
- Достоинства:
- Зручно тримати, має індикатор заряду батареї
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец TexDream
Тетяна, щиро дякуємо за відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Кіт у захваті! Супер що можна підзаряжатись від будь-якого USB (в нашому випадку знайшли USB на телевізорі який геть ніколи не використовували), останні пам'ятаю указки ще треба було батарейки таблетки купляти постійно, тут цього немає і це супер. Заряду хватає на довго.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец TexDream
Олександр, дуже дякуємо за відгук!
- михаил к***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Работает хорошо , коту нравится бегает за ним без продыху .
- Продавец TexDream
Михаил,щиро дякуємо за відгук!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Указка дуже класна. У нас дуже активне кошеня, яке постійно вимагає уваги, а іноді коли приходиш з роботи не завжди є сили гратися. Тепер наша кицька у захваті. І ми також. Можна гратися з кицею не встаючи з дивану. Нам дуже зручно і киця кайфує.
Дуже зручно, що заряджається від USB, не потрібно слідкувати за наявністю батарейок вдома.
Є дисплей на якому видно рівень зарядки, що також в свою чергу значно економить нервову систему бо не треба слідкувати коли вона сяде.
Є 3 режими на різні випадки зі зручним перемикачем:
1) лазер червоного кольору - для кицьки (є також різні фігурки в червоному кольорі),
2) ліхтарик - досить яскравий, дуже виручає вночі коли треба встати, а до вимикача ще треба дійти,
3) ультрафіолет, також прикольна тема не тільки гроші перевірити, а й нігтики подивитися при ультрафіолеті, крім того можна і плями перевірити.
Доставка була вчасна. Пакування не пошкоджене. Персонал дуже привітний.
Ми покупкою МЕГА задоволені. Коштує недорого, а такий функціонал!!!!- Достоинства:
- Зарядка від USB. Дисплей з рівнем зарядки. 3 режими на різні випадки зі зручним перемикачем. Швидка доставка. Гарний сервіс. Привітний персонал
- Продавец TexDream
Юлія, щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук! Раді, що всім все сподобалось)
- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Котики в захваті від лазерної указки, це їх улюблена іграшка, завжди спонукає до гри. Дякуємо)
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец TexDream
Екатерина, дякуємо за відгук! Раді, що котикам сподобалось!
- Данил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Всім доброго дня! Указки дуже якісні, котикам подобаються, брали для подарунків нашим клієнтам)
Всім рекомендую!- Достоинства:
- Гарна якість, ціна
- Продавец TexDream
Данило, дякуємо Вам за відгук)
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Указка те, що треба!
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream. Цвет: Серебристый
Кішка в захваті і діти теж)
- Продавец TexDream
Діана, дякуємо за відгук! Раді, що всім сподобалось!