Отзывы покупателей о Портативный аккумуляторный переносной уличный автономный полевой походный летний туристический душ для кемпинга туризма дачи путешествий в рюкзак с насосом на аккумуляторе с USB
- Магдалина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Дуже виручає на природі та на дачі. Насос опускаю у відро, вмикаю і можна нормально помитися. Струмінь комфортний, акумулятор тримає добре, заряджається через USB. Усе компактно складається.
- Достоинства:
- можна брати з собою
- Ксения В***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Удобный душ для дачи и поездок, насос работает исправно.
- Продавец TACO
Дякуємо що обрали наш магазин!
Щоб збільшити термін експлуатації душу щоразу щільно закривайте захисний гумовий клапан, щоб вода не потрапила в середину. Приємного використання!
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Одноразовый, хватило раз на пять(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Продавец TACO
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Швидше за все ви стикнулись з потраплянням води всередину: конструкція розрахована на захист при правильному використанні, і залити її могло якщо ви нещільно або погано закрили захисний гумовий клапан. За дотримання цієї герметичності пристрій працює надійно, тому тут річ не в якості товару, а в дотриманні правил експлуатації.
- Олексій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Три тижні душ працює нормально, заряду батареї хватає надовго
- Продавец TACO
Дякуємо за відгук! Раді, що все працює як слід. Звертайтеся ще)
- Алексей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
За відсутності води, ця штука справді рятує. Можна навіть посуд помити.
- Продавец TACO
Дякуємо за відгук! Раді, що наш портативний душ успішно пройшов квест "посудомийка в польових умовах". Нехай і далі рятує вас в будь-яких побутових справах)
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Душ приїхав і не працював,думав можливо він розряджений, поставив на зарядку, стояв години 3-4 так і не зародився і не працює досі, гроші витрачені даремно, максимально не рекомендую
- Продавец TACO
Вітаємо, Андрій. Нам прикро, що ви отримали несправний товар — з технікою, на жаль, трапляється брак. Ми завжди на боці покупця і легко вирішуємо такі ситуації, але, на жаль, ви вирішили відразу залишити негативний відгук, навіть не звʼязавшись з нами для вирішення ситуації.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Проработал раз 6, после, его залило водой внутри. После разборки увидел, что все, что внутри естественно окислилось и пашабашило. Аккамулятора на два раза хватает, 1500mAh. Это второй подобный душ, с первым произошло то же самое! Но первый чесно отработал сезон. Не советую к покупке!!!! На выходные или гостей принять на даче - хватит
- Достоинства:
- Дешевый
- Недостатки:
- Двухразовый
- Продавец TACO
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Щодо потрапляння води всередину: конструкція розрахована на захист при правильному використанні, і залити її всередину могло лише в одному випадку — якщо нещільно або погано закрили захисний гумовий клапан. За дотримання цієї герметичності пристрій працює надійно, тому тут річ не в якості товару, а в дотриманні правил експлуатації.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Щойно помився цим душем, все чудово майже як в ваній
- Продавец TACO
Дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені)
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Гарна ціна. Поки робить нормально. Далі буде видно
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец TACO
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися враженнями.
Приємно бачити, що недоліків немає і душ чудово виконує свою роботу. Будемо сподіватися, що з часом він переконає вас і на 5-у зірочку.
Користуйтеся з задоволенням!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Все працює. Товаром задоволені.
- Продавец TACO
Дякуємо за відгук! Нехай працює)
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Товар отримали швидко) Душ якісний, працює добре) Рекомендую продавця!
- Достоинства:
- Компакний, працює добре)
- Продавец TACO
Дякуємо за ваш відгук! Ваша оцінка цінна для нас
- Аліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Все працює, дуже подобається, зручний.
Дякуємо)- Достоинства:
- Легкий, комфортний
- Продавец TACO
І ми вам дякуємо за відгук! Нехай служить
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Хороша альтернатива повноцінному душу в місцях, де він відсутній. Напір води достатній, товар відправили швидко
Спасибі за ваш відгук
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Задоволена)
- Достоинства:
- Гарно тримає заряд
- Продавец TACO
Дякуємо!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Все працює на диво гарно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана лепучка на стіну
- Продавец TACO
Дякуємо за відгук! Проте, це не диво - ми обираємо якісні товари на продаж :)
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TACO. Цвет: Черный
Якісний
- Продавец TACO
Дякую що обрали душ від нашого магазину)
- Данил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Towns
Это полное дно. Оно не работает, даже одного раза не отработало. Поверьте всем коментам тут, не покупайте это. Лучше переплатите и возьмите нормальное устройство. Запускал все как по инструкции. Буквально секунд 5 был напор потом оно начало жужжать, и умирать. И всё. Вы бы хоть смотрели что продаете!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полностью всё од н сплошной недолик
- Зоя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дуже задоволена покупкою!Приємно вражена увагою продавця!Душ перевершив всі мої очікування!З задоволенням користуюсь і раджу придбати/на всяк випадок/
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: tech integrator. Цвет: Белый
Один раз увімкнули, спробували як працює. Дуже зраділа, що з'явилася альтернатива відсутності гарячої води. На наступний день вже не включився...Тільки "ричить" і не вмикається. Не рекомендую... Одноразова штука. Гроші на вітер...Розчарована...(((
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Попрацював пару раз і все
- Продавец AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера, якщо товар бракований - замінимо Вам його на справний.
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Все чудово
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Була проблема з душем,яку я описувала у попередньому відгуку.Зі мною зв'язався менеджер та запропонував повернути 50% від вартості товару.Гроші надійшли на картку.Продавця рекомендую.За це 5 зірок
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Душ дуже виручає, особливо в селі, де немає водопостачання
- Достоинства:
- Зручний у використанні
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Дуже корисна віщ, особливо у наші реалії
- Достоинства:
- Працює, без шумно
- Недостатки:
- Не має
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Все прийшло в повній комплектації. Працює. Тиск води дає гарний.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Купили цей портативний душ наприкінці червня. Скористалися влітку 5-6 разів, далі перестав працювати. Поставили на зарядку, світиться весь час червоним, не заряджається і не працює.
- Достоинства:
- душ зручний, коли працює
- Недостатки:
- не працює
- Продавец AB PREMIUM SHOP
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Відмінний душ ,все працює.Швидка доставка.
- Вадим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Доволі якісний товар,швидка доставка
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Рекомендую. Чудовий душ. Порекомендувала знайомим
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cheyzi. Цвет: Белый
Пропрацював тиждень і почав сам включатися, вимкнути не можливо кнопка заїла, а тепер взагалі не вмикається і не заряджається!
- Достоинства:
- Відслужив за свої гроші, на більше не вистачило
- Недостатки:
- Пропрацював тиждень
- Продавец Cheyzi
Дякуємо за зворотний зв’язок. Шкода, що товар вийшов з ладу так швидко. Врахуємо Ваші зауваження щодо роботи пристрою.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
користувався з 10 липня. Спочатку працював нормально, потім почав дьоргатись і заглох. Поставив на зарядку, через 6 годин так і не ззарядився і не включився.
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- не працює
- Продавец AB PREMIUM SHOP
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Хороший душ, все отлично работает
- Давид Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Отличный душ за свои деньги
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Хороший душ. Добре виконує всі свої функції
- Достоинства:
- Батарея, довгий шланг
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сподобалося, що не потрібно підключення до мережі - акумулятора вистачає для нормального використання. Шланг 1,5 м теж досить зручний.
- Продавец StarLight
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP. Цвет: Черный
Задоволений покупкою, все добре працює