Топи продажів

Отзывы покупателей о Advion Cockroach Gel Syngenta (Адвион гель) - средство от тараканов, профессиональный гель от тараканов шприц 1 тюбик, 30 мл носик + штовхач

Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца RealBigShopping
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Хороший!!! Після купи викинутих грошей на інші препарати які не працюють це знахідка. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Препарат працює на всі 100. Клієнти дивно так танцюють після його вживання,нижній брейк виконують на відмінно;)))
    Недостатки:
    Їх просто немає!
    • Олександра Г***

Вітаю. Куди саме ви його наносили

• Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Дуже дієвий засіб від тарганів, наразі єдиний який позбавляє від них надовго

Достоинства:
    Не має запаху, має довгий носик для нанесення
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Засіб просто шикарний, тільки вчора ввечері нанесла по всій квартирі і на ранок вже приблизно 40 тараканів дохлих валялося!! Фото цьому підтвердження! Дуже дякую вам!!

Достоинства:
    Працює на 100 %
    Недостатки:
    Не має
  • Світлана Ш***

Супер засіб, рекомендую!
    Результат приємно здивував!!

• Олександр Р***

Через 10 12 годин вже було помітно засіб діє

Достоинства:
    Висока дієвість, легкість у використанні, зручна упаковка
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Александр П***

Засіб супер

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Добрий день.Дякую величезне за чесність,порядність і компетентність продавця.Гель являється оригіналом.Результат був менш як за добу. Через дві хвилини після нанесення вони вже його їли, через 8 годин вони вже лежали всі догори. Це золота знахідка в боротьбі з тарганами. Продавець відповідав на кожне моє запитання, окреме дякую.

Достоинства:
    Атрактант,який їх приваблює, швидкість дії,зручне нанесення,швидкий результат,без запаху,густий.
  • Світлана К***

Даже гарний засіб. Вистачило двох разів (днів), щоб побачити результат

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Продавець швидко відправляє замовлення.
    Чудовий гель, дієвий.

• Андрій Ш***

Дякую. Це працює.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Сьогодні отримала засіб, доставили швидко. Вже обробила квартиру, чекаємо на результат.

Достоинства:
    Швидка дія з опису засобу.
    Недостатки:
    Поки не немає
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Повністю виконує свою функцію, зручний у використанні

• Ілона М***

Працює

Достоинства:
    Працює
  • Микола З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Дякую, на наступний день був уже результат

Достоинства:
    Швидко працює
    Недостатки:
    Відсутні
  • Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Швидка доставка. Чудовий засіб ввечері нанесла точково, а вранці лежали до гори дригом. Вже декілька днів просто замітаю дохлих тарганів. Дійсно ефективний засіб!

Достоинства:
    Дієвий
  • Ірина Б***

дуже дієвий засіб рекомендую

• Євгенія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Таргани зникли за пару днів повністю. Гель висихає за кілька днів і прибирається легко і без плям.

• Олександр І***

Засіб ефективний, рекомендую

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Ще не пройшло й суток результат вже є

Достоинства:
    Працює гарно ,рекомендую
  • Катерина Т***

Чудовий засіб

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

Намазл, накапал на фольгу средство на ночь. Утром реакции ноль, ни одного дохлого таракана, хотя накануне видел несколько штук Сегодня на ночь по новой намазал и результат тот же.

Достоинства:
    Пока нет
    Недостатки:
    Нет результата
  • Всеволод С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г

таракани його не їдять, взагалі. лежит нетронутий вже тиждень.

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не допомагає
    • Продавец  RealBigShopping

Доброго дня! Продовжуйте наносить гель в місцях скупчення тарганів і головне оновлювати краплі кожні 1-2 дні , гель досить швидко обвітрюється і засихає в таку спеку і результат буде

• Джеки Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Флокс. Количество: 1. Вес: 30 г

Средство лучшее что пробовал. Борьба с этими петухами у нас длиться с пол года. До этого были испытаны все доступные средства с базара. Были мысли нарезать советский дуст или тиурам, но это проблемно, потом близкий посоветовал это средство. Вчера получил, нанес на плинтуса, под дверные наличники, под холодильник, антресоли ну и все возможные и рандомные места. Короче результат не заставил себя ждать. Жена через час, в панике подмотала детей и ретировалась с квартиры (она не завала средство, просто бриться тараканов), они начали тысячами вылазить с своих нор и идти умирать в центр комнаты. Короче через 9 часов я пришел с работы, была куча трупов. Пропылесосил, помыли пол и все такое, думали выходнуть. Легли спать, на утро снова куча трупов. Есть вариант что они идут от соседей прихавать такого лакомства, а потом умирают в центре комнаты. Видимо у них там место самопожертвования. Короче реально работает.

Достоинства:
    Тараканы умирают как невменяемые. Кто не успел умереть просто лежат на еузике и весело поддергиваются в конвульсиях. Вылезли с нор в центр квартиры. 15/10 рекомендую
    Недостатки:
    Умер мой домашний паук. Прихавал отравы и помер. Пусть ему будет хорошо в паучьем раю.
  • Олена С***

Всі померли за дві доби

Достоинства:
    Два дні!!! Два дні і ВСЕ!! ЖАХ СКІНЧИВСЯ, ВОНИ ВИЗДИХЛИ!!! Пройшов місяць, жодного клятого таргана!! Ні малого, ні великого, ні рудого, ні чорного, ні з крилами!!! Супер засіб, повірте!
    Недостатки:
    Відсутні!!
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Це дорого. Так. Але це наскільки дорого, настільки й ефективно. З тарганами змагаюся років 10, ніколи не виводилися повністю. Завели собаку, і з приходом літа тарганів розвелося стільки, що, вибачте, коли я шухляку на кухні відкривала, вони мені на голову сипалися. Таргани жили у всіх кімнатах, оселилися у документах та книжкових шафах. Я думала це неможливо вже, їх вивести.
    Обирала засіб по відгукам. На перший раз взяла 12 пасток і 1 шприц.
    По-перше, все це не має відчутного запаху.
    По-друге, коли я наносила шприцем крапельки, таргани повзли на ті крапельки прямо при мені. І жерли.
    По-третє, вже на ранок я тих тарганів напімертвих збирала совками по всій хаті.
    Єдиний нюанс - оскільки тарганів було НАДбагато, мені просто не вистачило отрути. На ранок від цілого шприця, що я нанесла по всій хаті не лишилося жодного сліду. Взагалі. І пастки майже всі були порожні. Звичайно, що не усім отрути вистачило. Тож довелося брати ще раз 12 пасток и 4 шприца. Так, дуже дорого. Але в мене вже немає тарганів!!! Із кімнат зникли майже одразу, на кухню знадобився десь місяць , протягом якого я добавляла періодично отруту. Про всяк випадок тримаю ще 1,5 шприця, може хтось від сусідів забіжить. Це диво!
    Продавцю - велика подяка.

Достоинства:
    Эфективність
    Недостатки:
    Висока ціна. Але вона цілком виправдана.
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Дуже дієвий засіб. Використала навіть не весь, лише на кухні але таргани спочатку почали дохнути (тупо мертві десь валялися) потім зникли. Зараз де не де якийсь забіжить (привіт сусідам засранцям) пройшлась профілактично ще по кутках. Маю надію буде помічне, що зальотні задонесуть отруту до інших

• Михайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г

Працює. Тварючки дохнуть як за графіком. Шприца вистачає приблизно на місяць плідних бойових дій

Достоинства:
    Тварючки дохнуть. Вистачає надовго
    Недостатки:
    Дорожче за дієві аналоги вдвічі
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество: 1. Вес: 30 г

Пишу відгук через півроку. Засіб реально працює. Після першого нанесення гелю таргани не пішли зовсім, але стали "пригальмовані". Якийсь час несподівано, але зненацька один з'являвся... Я продовжувала наносити гель. За кілька місяців більше такі "гості" у мене не з'являлися. Засіб реально працює. Результатом дуже задоволена. Дякую

• Елена Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozvedka. Количество: 1. Вес: 30 г

Гель изумительный намазала два раза и тараканы исчезли и ещё осталась пол тюбик. Большое спасибо за это средство. Рекомендую купить оно стоит этих денег.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Вдруге купую цей засіб у цього продавця. Перший ще десь в 2020 році. Той шприц лежав до цього літа, залишки використали та їх було замало. Засіб дієвий! Цей раз спробували покращену формулу. Не знаю, чи дійсно є різниця, щоб переплачувати 50грн, але стільки з'явилося тарганів, що купили такий. Таргани дохнуть, ще активніше. Живих зустрічаємо все менше, частіше"доходяг" чи лапами догори.

Достоинства:
    Засіб працює
    Недостатки:
    Завелика ціна
  • Костянтин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Супер! Придбав на пробу після прочитання відгуків. До цього препарату багато чого перепробував, ефекти були як гойдалка. То зникали на день-два, а потім знову з'являлися. Потім взагалі звикли до всього що я застосовував. За пів року боротьби з таргани я витратив 7-8 тисяч гривень, результат "0". Навіть гірше, їх стала тьма з'явилися навіть в тих місцях де їх взагалі неповинно було бути.
    Довго шукав засіб і нарешті, як мені зараз знається, знайшов.
    В перший день нарізав з паперу шматки 5х5см, намастив гелем та розклав де тільки можливо, 3/4 шприца витратив. На ранок отримав ШОК! Я навіть уявити неміг яка їх кількість. Я не рахував, але на викид з сотню дозлих валялися та з 30шт. ледь живих.
    Деякі клапті паперу навіть наскрізь прогризли. На ніч знову наніс цей засіб в тих місцях де вони були дуже "голодні". На ранок знову все засипано трупами, меньше рази в 3 звісно але все-таки. Добу дав паузи, але трупачки всеодно постійно з'являлися. На четвертий день видавив останнє, а дохлі все з'являються і з'являються. Але зараза ще є й живі. Мабуть дуже багато їх. Та є ще місця в які часто незазираєшь (темні), думаю решта там ховається. Заказал 2й шприц. Прийде і я доберусь до темних місць, ось тоді думаю всіх гадів знешкоджу! Та думаю що на запас треба 3й шприц замовити, нехай лежить на всяк випадок, їсти непросить.
    Висновок: поки дуже сильно задоволений результатом! Раджу всім!

Достоинства:
    Миттєва дія, вражаючий результат. Я в шоці від ефекту!
    Недостатки:
    Якщо велика зграя тарганів, треба брати одразу 2 шприца бо доставка 4-7днів, але це не є недолік. Треба заздалегідь розраховувати кількість необхідного препарату. Але не спробувавши, це важко.
  • Гилева О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

На відміну від більшості наших вітчизняних засобів дійсно допомагає

Достоинства:
    Таргани дохнуть
  • Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Купую вже другий раз , в першого просто термін закінчився і прийшли таргани , але я вже знаю як з ними боротися , Адвіон чудо засіб . Все супер тільки встигай підмітати цих гадів .

Достоинства:
    1000/10
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Час від часу з'являються таргани. За довгий час перепробували багато засобів. Зараз жахлива ситуація, їх море просто. На цю пасту довго наважувалась через ціну. Але не прогадала! Наношу потроху на фольгу кожного вечора, за 4 дні пів банки 0,5 назбирали Це найкращий засіб!!

Достоинства:
    Дієвий засіб
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozvedka. Количество: 1. Вес: 30 г

Дуже дієвий. Швидко та зручно.

• Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DezEX. Количество: 1. Вес: 30 г

Неймовірний засіб, майже моментальна дія.дуже рекомендую