Отзывы покупателей о Гель от тараканов Advion Evolution cocroach. Улучшенная формула для 100% избавления от тараканов, 30г
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество: 1. Вес: 30 г
Товар вартий своїх коштів, на минулій квартирі вивела їх дякувати цьому товару, випробувала купу різного нарлдні рецепти з борною кислотою, лише цей засіб допоміг
- Достоинства:
- Швидко і надійно працює. Зручний у використанні
- Недостатки:
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество: 1. Вес: 30 г
Пишу відгук через півроку. Засіб реально працює. Після першого нанесення гелю таргани не пішли зовсім, але стали "пригальмовані". Якийсь час несподівано, але зненацька один з'являвся... Я продовжувала наносити гель. За кілька місяців більше такі "гості" у мене не з'являлися. Засіб реально працює. Результатом дуже задоволена. Дякую
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество: 1. Вес: 30 г
Доброго дня купила данний засіб, нанесла згідно інструкціям пройшло 3 дні ні одного мертвого таргана.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pocherk STORE. Количество: 1. Вес: 30 г
Дякую! Цей гель дуже ефективний від тарганів. Продавця рекомендую!!!
- Недостатки:
- Не має
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: easypest-control. Количество: 1. Вес: 15 г
Таргани лізуть в квартиру батьків від неблагополучних сусідів. Ситуація була жахлива… Використовували цей гель в комплексі з пастками іншого виробника. Не знаю, чи це дія тільки гелю чи комплексна, але через 2 дні після першого нанесення гелю таргани зникли. Бігають поодинокі. У порівнянні з тим, що було - це вже не настільки критично. Єдиний мінус - швидко сохне, оновлювати треба кожні 1-2 дні.
- Достоинства:
- Дієвий засіб, легкий у застосуванні
- Недостатки:
- Чомусь швидко сохне, треба оновлювати кожні 1-2 дні
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Сурер
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Чудова отрута, 530 гривень не дарма витратив, вчора розклали. А сьогодні процес пішов:
Перша кров, так би мовити- Достоинства:
- Діє
- Недостатки:
- Поки що не знайдено
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Після першого нанесення таргани зникли зовсім (до того зрідка траплялися після використання пасток). Буду спостерігати далі.
- Володимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Швидкий і дієвий результат з перших днів. Рекомендую
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Він супер на ранок результат вже був дякую
- Достоинства:
- Без запаху
- Недостатки:
- Мойсеюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Діє бездоганно на всі види домашніх тарганів. Один раз намазав і працює вже три тижні без потреби переосвіжувати.
- Достоинства:
- Діє бездоганно на всі види домашніх тарганів
- Недостатки:
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Супер засіб, рекомендую!
Результат приємно здивував!! - Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: easypest-control. Количество: 1. Вес: 15 г
Він дуже ефективний
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Через 10 12 годин вже було помітно засіб діє
- Достоинства:
- Висока дієвість, легкість у використанні, зручна упаковка
- Недостатки:
- Не знайдено
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Засіб супер
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Добрий день.Дякую величезне за чесність,порядність і компетентність продавця.Гель являється оригіналом.Результат був менш як за добу. Через дві хвилини після нанесення вони вже його їли, через 8 годин вони вже лежали всі догори. Це золота знахідка в боротьбі з тарганами. Продавець відповідав на кожне моє запитання, окреме дякую.
- Достоинства:
- Атрактант,який їх приваблює, швидкість дії,зручне нанесення,швидкий результат,без запаху,густий.
- Недостатки:
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Намазл, накапал на фольгу средство на ночь. Утром реакции ноль, ни одного дохлого таракана, хотя накануне видел несколько штук Сегодня на ночь по новой намазал и результат тот же.
- Достоинства:
- Пока нет
- Недостатки:
- Нет результата
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Дуже дієвий засіб від тарганів, наразі єдиний який позбавляє від них надовго
- Достоинства:
- Не має запаху, має довгий носик для нанесення
- Недостатки:
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Даже гарний засіб. Вистачило двох разів (днів), щоб побачити результат
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Продавець швидко відправляє замовлення.
Чудовий гель, дієвий. - Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Дякую. Це працює.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Сьогодні отримала засіб, доставили швидко. Вже обробила квартиру, чекаємо на результат.
- Достоинства:
- Швидка дія з опису засобу.
- Недостатки:
- Поки не немає
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Повністю виконує свою функцію, зручний у використанні
- Ілона М***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Працює
- Достоинства:
- Працює
- Микола З***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Дякую, на наступний день був уже результат
- Достоинства:
- Швидко працює
- Недостатки:
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Швидка доставка. Чудовий засіб ввечері нанесла точково, а вранці лежали до гори дригом. Вже декілька днів просто замітаю дохлих тарганів. Дійсно ефективний засіб!
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
дуже дієвий засіб рекомендую
- Євгенія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Таргани зникли за пару днів повністю. Гель висихає за кілька днів і прибирається легко і без плям.
- Єлизавета Н***Отзыв от покупателя. Продавец: easypest-control. Количество: 1. Вес: 15 г
Дуже дієвий засіб!!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Засіб ефективний, рекомендую
- Альбіна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Shop PEST CONTROL
Брала гель від мурашок. Дуже допомагає, і одразу.
- Достоинства:
- Допомагає , супер
- Продавец Shop PEST CONTROL
Дякуємо за відгук .Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Ще не пройшло й суток результат вже є
- Достоинства:
- Працює гарно ,рекомендую
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Засіб просто шикарний, тільки вчора ввечері нанесла по всій квартирі і на ранок вже приблизно 40 тараканів дохлих валялося!! Фото цьому підтвердження! Дуже дякую вам!!
- Достоинства:
- Працює на 100 %
- Недостатки:
- Не має
- Всеволод С***Отзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
таракани його не їдять, взагалі. лежит нетронутий вже тиждень.
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- не допомагає
- Продавец RealBigShopping
Доброго дня! Продовжуйте наносить гель в місцях скупчення тарганів і головне оновлювати краплі кожні 1-2 дні , гель досить швидко обвітрюється і засихає в таку спеку і результат буде
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: RealBigShopping. Количество: 1. Вес: 30 г
Хороший!!! Після купи викинутих грошей на інші препарати які не працюють це знахідка. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Препарат працює на всі 100. Клієнти дивно так танцюють після його вживання,нижній брейк виконують на відмінно;)))
- Недостатки:
- Їх просто немає!
- Олександра Г***
Вітаю. Куди саме ви його наносили
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Presents. Количество: 1. Вес: 30 г
Таргани вмирають. Працюе.