Отзывы покупателей о Офисное кресло OfficePro Elite OC950GLB Gray/Light Blue

на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца WOWS
  • Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Серый

Отличное кресло, всё соответствует описанию, я 105 кг 185 рост, подо мной ничего не хрустит, довольно надёжно ощущается. Собрал за минут 15. Сетка очень качественная, подставка под ноги тоже. Немного расстроило отсутствие механизма качания, но учитывая задачи данного кресла в нём нет особой необходимости, за несколько дней привык. Но самое главное то, что после длительной работы теперь нет желания выбросить поясницу и купить новую :)

Достоинства:
    Качество сборки
    • Продавец  WOWS

Антон, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Анна

Крісло зручне, легке

Недостатки:

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Герман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Я посидел в разных креслах и мне ни одно не нравилось, особенно "геймерские", но это очень удобное с первых минут.

Регулируется всё, что нужно:
    Подголовник (высота и наклон), сидение (глубина), спинка (высота, наклон), подлокотники (угол поворота, длина, высота), подставка для ног (длина), высота самого кресла.

Когда откидываешься назад, то подлокотники вместе с тобой откидываются, а не остаются на том же месте.
    Хотя было бы отлично, если бы можно было их всё таки оставить в изначальном положении, чтобы лёжа дотягиваться до клавы с мышей.

Подставка для ног выглядела на фото не прочной и не удобной, но оказалась прочной и удобной. Легко достаётся и складывается.
    Будь ещё опциональный чехол-подушка, было бы хорошо.

Ткань не царапает кожу и без футболки сидеть приятно даже с нежной кожей.
    Не жарко.

Сидение средней упругости, не давит, но и не провисает. Отличный баланс.
    Я сижу по 15+ часов в день, посмотрим как со временем будет, потом дополню отзыв.

Подголовник ну очень хороший. Он идеально под изгиб шеи ложиться и голова с шеей касаются целиком, а не как обычно, где только часть затылка упирается и всё. Или вдавливаешься в подушку.
    Если бы оно ещё вперёд ближе выдвигалось, а не только вверх-вниз и убрать, то удобства возросли.

Спинка отклоняется сама по твоему весу, но можно зафиксировать. В целом удобно, но было бы лучше зажатие для лёгкого отклонения, а то если хочу откинуться подальше, то надо нормально так нажать спиной назад. Я лёгкий, это не так легко.

Под поясницу удобные опоры. Они не жмут на позвоночник, а огибают его, а сами поддерживают именно поясничные мышцы.
    Когда долго сидишь, то это намного приятнее.
    Но оно рассчитано как будто на более шире спину, чем у меня. Потому что обе планки дугообразные и внутренние дужки давят всё равно немного.
    Они как бы загибаются внутрь, чтобы соответствовать спине, но упругость возвращает их назад и всё же давит.
    Сама идея отличная, но чуть не дотягивает до идеального.

Всё зафиксировано чётко, но разрешает небольшие отклонения, поэтому ты не как на камне сидишь, но и не как на подушке. Вот бы так остальные производители делали. А то эти все геймерские приколы ужасны, когда сидишь дольше часа.

Из реальных минусов:
    Высота кресла слишком низкая даже в пиковом положении. У меня рост 170см и рукам на стол сложно добраться при максимальной высоте кресла. Приходится под углом держать.
    Как будто под 180см расчёт.

Нельзя сесть прям ровно. Спинка отклонена довольно далеко и под углом. Если я хочу вот прям под 90 градусов сесть, то придётся сидеть вообще без спинки.
    Ближе никак не сделать, я так понимаю, подголовник тоже нельзя ближе сделать.
    Под поясницу поддержку наоборот нельзя без спинки никуда деть. Мне бы ниже опустить, чем самый низкий уровень, а то она мне больше в крылья упирается, чем в поясницу. 50/50

Сборка лёгкая, собирается за десять минут.

В общем и целом, кресло намного лучше почти всех других вариантов, которые я испытывал, но не без минусов, хотя для кого-то они могут не быть минусами.

Достоинства:
    Регулировка всего, качество пластика, лёгкость сборки, удобство, ткань, не жарко
    Недостатки:
    Низковато для 170см роста, нельзя сесть ровно под 90 градусов

• Дмитро С***

Крістнику дуже спадобалося

Достоинства:
    Зручне, богато прибамбасів для зручності
    Недостатки:
    Покі нема

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не шкодуйте грошей на це чудо цивілізації. Коли ви висуните підставку для ніг та трохи нахилитесь, ви зрозумієте чому його ціна не низька. Кайф, кайф, кайф

Достоинства:
    Все

• Єлизавета Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Цей стілець спасіння моєї спини, я тепер можу довше сидіти без болю в попереку, обрала в сірому варіанті, дуже стильно

Достоинства:
    Багато регулювань, підставка для ніг, і підлокітники регулюються по висоті, руки за роботою не так стомлюються

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюся кріслом майже тиждень і загалом дуже задоволений. Налаштовується під мене ідеально: висота, спинка, підлокітники — все підігнав під себе без проблем. Сидіти комфортно навіть довгий час, спина не втомлюється.

Ще хочу запитати у тих, хто користується: чи нормально, що сидіння трохи хитається/люфтить у боки, якщо спробувати порухати? Гайки перевірив — затягнуті добре, але невеликий люфт є. Підозрюю, що це повʼязано з підставкою для ніг та механізмом висування сидіння, але хотілося б підтвердження. Під час звичайного сидіння це ніяк не відчувається і не заважає (якщо хитатися в різні боки, тоді відчуття є).

В цілому — для свого цінового діапазону крісло дуже класне. Якщо хитання сидіння є нормою, то сміливо ставлю 5 зірок.

Достоинства:
    Комфортно сидіти. Крісло швидко збирається.
    Недостатки:
    Сидіння хитається (можливо це норма)

• Богдан І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове крісло, якісні матеріали, доволі легка збірка. Дуже сподобалась поперекова підтримка, для офісної роботи те що треба!

Достоинства:
    Багато опцій налаштування крісла під себе
    Недостатки:
    Слабка фіксація підлокітників, легко змінити позицію просто зачепивши, але це дрібниці

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я 170см, для мене це ідеальне крісло. Сидіння у дефолтному положенні саме те що потрібно, підтримка поперека теж, підлокітники налаштовуються ідеально під мене.

Вже за 2 дні у мене пройшов біль у попереку і це вже каже багато. Попереднє крісло було "геймерське", та коли настав час жити за ПК з'явились проблеми, рік я мучився, поки не натрапив на потрібне відео і не задумався про покупку.

Це виявилось найкращим по ціні та функціоналу. Підставка для ніг не зовсім моє, але чому б ні, можна відпочити лежачи після довгого дня.

Може я ще не звик, та для мене крісло задатно заведене назад, може так і потрібно, а я ще не звик до такого.
    Підголівник теж занадно винесений вперед, голова у мене більше падає та напружується, аніж відпочиває, тому не те щоб сильно користуюсь, планую замінити на інший, благо кріплення зручне, не має бути проблемою.

Загалом - я б сказав 9/10 крісло, якщо порівнювати з будь-яким типовим геймерським то вони будуть 3 максимум.
    Не купуйте геймерські, вони вбивають здоров'я

Достоинства:
    Підтримка поперека саме те що потрібно, адаптивності достатньо. Регулювання підлокітників дуже зручне та має всі потрібні ступені. Сітка дихаюча, зазвичай живе значно довше шкірозамінників, fart sealing не буде точно.
    Недостатки:
    Підголівник не регулюється вперед-назад. Підлокітники занадто легко змінюють положення, немає фіксації. Підлокітники у положенні 180 градусів пають кут нахилу вниз десь 30 градусів, не зовсім розумію чому.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сидиться добре, але чогось не хватає

Достоинства:
    Впринципі навіть спати можна

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороше крісло за адекватну ціну, в порівнянні з конкурентами. Виробник впихнув сюди все що тільки можна і на диво - це все працює і досить функціональне. Хороша якість сітки, має довго прослужити. Регулювання дозволяє підлаштувати кожен елемент під себе., шкода тільки що немає регулювання виносу підтримки голови.
    На даний момент - повністю задоволений придбанням.

Достоинства:
    Ергономічність, зручність, якість, сітка, механізм нахилу, підставка для ніг
    Недостатки:
    Немає регулювання підтримки голови по виносу.

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло круте! Дуже зручне та практичне. Легко змінює положення. Спина не втомлюється і сітка не парить. Рекомендую!

• Владислав І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Багато працюю за компʼютером, почала боліти спина, вирішив купити таке крісло аби не боліла, наче як не болить, і перший день таке було враження, що сидячи на ньому розслабляються раніше зажаті мязи, в загальному хороше

Достоинства:
    Можна сидіти
    Недостатки:
    Гігантська коробка

• Дмитро М***

Це просто кайф , після "геймерського " крісла , спина прям подякувала

Достоинства:
    Підставка під ноги дуже зручно для спини
    Недостатки:
    Поки не знайшов

• Владимир С***

Лучше расскажи где купил фигурки

• Орест Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я важу 92-94 кілограми мій ріст 180 сантиметрів за останні роки сидів на багатьох стільцях таких як Anda Seat DXRacer і подібних ігрових моделях але це перший раз коли користуюсь ергономічним кріслом протягом дванадцяти днів можу детально розписати враження від низу до верху крісла судячи з коментарів бувають браки і я не став винятком у мене була царапина на частині підтримки попереку колеса крутяться плавно як по підлозі так і по ковру хрестовина міцна газліфт четвертого класу

Сідіння – найбільші недоліки сітка ріже ноги вже через дві-три години навіть у тонкому одязі але є регулювання вперед-назад Висувна підніжка перекошується з часом при однаковому навантаженні відхиляється вліво Підлокітники регулюються у всіх напрямках але дуже стислі кнопка підйому слабка і її можна випадково повернути лівий підлокітник тугіший за правий

Спинка і поперекова підтримка мають недоліки поперекова – пластина зі сітки яка давить на спину спинка регулюється вгору-вниз але на верхньому положенні скидається висота що ускладнює користування треба цілитись щоб не потрапити у верхнє положення Підголівник регулюється але жорстка сітка тисне на шию

Ще запланований ізнос можливо суб’єктивно але при закритті висувної підніжки вона підбиває нижню частину каркасу я приклав скріни щоб підтвердити слова Регулювання підлокітників теж неякісне Враження загалом що виробники хотіли багато функцій але забули про комфорт протяги і довговічність Гарантійного талона не було ні на сайті ні в коробці у паперовому вигляді

• Влад

Хочу самє сітку, на погляд це крісло універсальне. Радите брати?

• Герман

Насчёт того, что пластина из-под сетки для поясницы давит, согласен 100%. Сначала кажется, что мягко, но потом начинает давить. Слишком слабо загибается внутрь, упругость высокая.

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Випадково помітив брак, дуже добре що не прошло 14 днів, будьте дуже обережні в цей срок.)

Достоинства:
    Зручне, багато налаштувань
    Недостатки:
    Брак

Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!

• Кирило К***

Добрий день, так, дякую. Звернувся і до резетки і до підтримки офіспро, все вирішили швидко, дякую за сервіс.
      Чекаю на остаточну відповідь

• Юрій К***

Крісло дуже зручне

Достоинства:
    Ціна/якість, ергономічність, простота збірки
    Недостатки:
    Невиявлено

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь 4 дні. Брав бо без нормального стільця для роботи за комп'ютером не мав і тому боліла спина і поперек через не правильне положення тіла. Зараз моя спина вже в нормі. Тому, основну свою функцію крісло виконує в повній мірі. Ціна за 13-16 тисяч для нього якраз із його матеріалами. Але за повну ціну вже недалеко SIHOO (де матеріали вже краще) і знаменитий бренд.

Є деякі побажання для так би мовити покращеної версії цього крісла v2 )

1. Зробити у вигляді аксесуару чи комплекту зимовий режим (накладку із цупкої тканини на спинку і сидіння)
    2. Зробити фіксацію підставки для ніг у середині і щоб вона не хиталася. Можна підпружинити щоб по натисненню важеля вона виїжджала.
    3. Зробити підставку з алюмінію/сталі повністю з пластиковими накладками

Достоинства:
    1.Ціна відповідає якості матеріалів і функціоналу(особливо акційна).
    2. Регулюється все що треба.
    3. Зручність висока,проте порівняти ні з чим.
    4.Матеріали добрі хоч і все з пластику.
    Недостатки:
    1. Не виглядає міцною підставка для ніг.
    2. Ця підставка у формі готовності дуже хитається у площині паралельно полу.

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свои деньги очень хорошее кресло.
    Такое качество обычно имеет более высокую цену.

Достоинства:
    Гибкое регулирование. Удобное.

Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Рома

Кріслом задоволений.
    Все зручно, та чудова регуляція.

Достоинства:
    Зручність та регуляція
    Недостатки:
    Розетка. Якщо ви не хочете собі зіпсувати покупку, в жодному випадку не замовляйте товар, за доставку якого відповідає Розетка.
    • Олег К***

Що у вас трапилось? Вже на ній замовляв доставку двох крісел, все наче чудово було. Доставка кур'єром по Києву

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Александр О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Никакое это не эргономичное кресло. От этой ерунды будут проблемы с позвоночником.

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Модель розроблена з урахуванням базових принципів ергономіки та має регулювання, які дозволяють налаштувати посадку під користувача. Водночас комфорт є дуже індивідуальним і залежить від правильного підбору висоти, положення спинки, підголівника та часу адаптації до нового крісла.
      Якщо навіть після налаштування крісло викликає дискомфорт, це може означати, що дана модель просто не підходить під ваші індивідуальні особливості. У такому випадку рекомендуємо звернути увагу на моделі з ширшими можливостями регулювання або іншим типом підтримки спини.. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, OfficePro!