Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Лесенка для собак пандус деревянная прикроватная ступеньки для питомца будка

Код :  598981903
  • Чехомська О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Treasure

Гарний міцні східці, запах олії вивітрився за день. Головна перевага при потребі сходи можна дегко розібрати

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітила
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Treasure

Минуло три доби від моменту отримання товару. Запах не вивітрився! Вся квартира тхне! Плюс до всього: поставили собаці сьогодні! І покриття вже псується! Не раджу! Викинуті кошти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Запах жахливий, покриття ненадійне
    • Продавец  Treasure

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

Хочемо пояснити ситуацію із запахом. Ви маєте рацію, що товар має запах. Це запах натуральної лляної олії, якою покривають всі вироби з дерева. Лляна олія — це повністю натуральний продукт, не хімія, тому вона безпечна для Вашої собаки.

Зазвичай ми даємо виробам просохнути та вивітритися на складі протягом кількох днів. Однак зараз ми спостерігаємо підвищений попит на цей товар, тому відправляємо вироби майже відразу з виробництва. Саме тому Ви можете відчувати запах лляної олії.

Ми рекомендуємо провітрити виріб на свіжому повітрі (на балконі або терасі) протягом кількох днів, щоб запах зник.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Treasure

Подставка имеет ужасный запах. Об этом нужно предупреждать, не рекомендую этот товар

Недостатки:
    Ужасный запах.
    • Продавец  Treasure

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.

• Дубецька К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Treasure

Пандус стійкий, міцний, важкий. Що є добре, бо собака з розбігу застрибує і він не ковзає. Легко збирається і надійно фіксуються всі елементи. Приїхав швидко.

Проте, виріб має дуже сильний запах чи то клею, чи то фарби. Можливо, через те, що свіжозроблений.
    У будь якому випадку, про таке треба попереджати, я би краще довше чекала.
    Бо маю немовля і для мене важливі такі речі. Балкону в нас нема. Тому, виріб зачинений в кімнаті з відкритим вікном. За ніч і пів дня запах ще не вивітрився і в кімнаті цим вже все пропахло. Поки користуватись не можемо. Зверніть на це увагу, будь ласка.
    Як мінімум,

Достоинства:
    Гарна, надійна конструкція
    Недостатки:
    Сильний запах фарби або клею