- Марія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый
Нажаль, фото не передає якості та комфорту цієї моделі. Ткань льон, колір шоколадний, насичений, якість дуже добра. Брюки з резинкою, широкі. В ньому так затишно, що не хочеться знімати.
- Достоинства:
- тканина
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Алена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Хороший вариант на каждый день, все широкое, свободное, максимально комфортное. Я брала в коричневом, один в один как на фото продавца, без нюансов и сюрпризов.
- Достоинства:
- материал
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ганна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Досить легенький та широкий, на літо на повсякдення те, що треба. Тканина хороша, не липне до тіла, пошиття теж якісне. Брала у коричневому кольорі.
- Продавец «ISP»
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
Він такий легенький, повітряний. Брюки широкі, блузочка теж комфортна, як трапеція. Для любителів свободного оверсайзу брати не роздумуючи, велика гамма кольорів.