- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Купила 2 чавунні сковорідки, боялася що не зможу обробити , що буде багато диму та інші проблеми , які побачила та вичитала в ютубі. Але, мені дуже хотілося , часто готую млинці дітям.
Включила витяжку на max, відкрила вікна, вділася бо був великий протяг. сковорідки помила з миючим ,на газу тримала поки тех масло не згоріло, це можна побачити візуально , стали сірими, дим був, але моя витяжка впоралася.Головне не ставити під воду щоб охолодити .Помила знову, висушила на газу.Теплі намастила ЛЬНЯНОЮ ОЛІЄЮ, (дуже тонким шаром, тряпкою без ворси), вона гарно полімерізується, соняшникова не підходить бо желірується. Колір стає дуже гарний, чорний. В духовку на 1 годину на 250 градусів, теж є запах оліфи, це норм, йде полімерізація масла ( воно застигає лаком в порах чавуна, тим самим дає ефект антипригарного покриття).
В духовку ставила 2 рази , перед тим знов тонкий шар олії.
Дерев'яні ручки також обробила олією, колір потемнішав, стали як лаковані.
Жарила яйце, пристало як на звичайній тефлоновій сковорідці, але з кожним разом при готовці буде краще, бо масло буде робити поверхню більш гладкою та з кожним разом обновлятися, мене це не бентежить.Знов помила сковорідку, висушила на газу, змастила олією, і супер!!
Дякую за інструкції, за подаруночки , дуже приємно!
Я задоволена на
Підтримуємо українське!- Достоинства:
- Якість , естетика, довговічність
- Недостатки:
- Вага, обробка
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Ну что можно сказать про чугун? Сплошные плюсы. Да, нельзя мыть в посудомойке, но на ней ничего и не пригорает, чтобы её мыть. Протёр салфеткой, чтобы собрать весь оставшийся жир после готовки — и она опять чистая, готова к использованию.
В том, что она тяжёлая, минуса не вижу, так как теперь моя душа спокойна — ведь знаю, что тёща не сможет забрать её себе. Она скорее спину надорвёт, нежели поднимет её.
По собственному опыту могу сказать, что чугун лучше всего себя проявляет на огне (газ), нежели на электрической плите. Но с ним одинаково хорошо и на огне, и на электрике — просто надо будет привыкнуть.
Нет этого раздражающего тефлонового покрытия, которое стирается при мимолётном взгляде на сковородку. Благодаря этому она становится вашим помощником на кухне на очень долгую перспективу.
С начала использования сковородка очень боится влаги, но когда она обретает своё "покрытие", становится более устойчивой. Однако советую всё же не проверять, насколько её хватит — просто говорю как факт.
Всем советую!- Достоинства:
- Долгосрочная.
- Недостатки:
- Боится воды, тяжёлая.
- Продавец Далайн
Благодарим Вас за такой чудесный и подробный отзыв) Ваша душа спокойна - наша тем более))) Рады, что Вам все понравилось. Вкусных блюд!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
На данный момент куплено уже три такие сковородки. Пользуюсь сама + начала программу по обеспечению родственников такими же сковородами вместо алюминиевых. Лучше чугунины для блинов нет ничего.
- Достоинства:
- Все отлично - сковорода четкая, блины вкусные
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и фото))) Какая прелестная программа! Рады, что Вам нравится! Вкусных блинов))
- Новик С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Я через Вашу сковородку для млинців не можу зупинитися їх смажити тепер треба корову для молока завести! Сковорідка супер, дякую!
- Достоинства:
- Екологічна, гарна, смачно готує!
- Недостатки:
- Немає, хіба що важкувата, але я сильна!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук) Ахаха, то це ж круто! Ми у Вас молочко будемо купляти=)Укріїнські дівчата сильні, дууууууже))) Смачних страв!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Замовляла 2 сковорідки у даного продавця. Млинцеву і просту, з кришкою. За інструкцією загартувала. Ну, що я скажу, вау, це круть, а не сковорідки. Пройшли бойове хрещення по підготовці страв до Нового року. Також пекли піцу на сковорідці. Нічого не прилипло. Подобається, що можна перевертати або помішувати металевою лопаткою. Миється легко. Радує також, що виробник - Україна. Окрема вдячність за сервіс. Дуже красиве пакування, багато маленьких презентиків, за них окрема дяка. Інструкція в буклетиках це теж круть. Читається легко і цікаво. Дякую за крутий товар і класні емоціїї. Бажаю вам процвітання і вдячних клієнтів!
- Продавец Далайн
Дякую за такий чудовий новорiчний вiдгук. Вам також усього кращого, нам всiм перемоги)
- Лідія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Дуже дякую за якісний товар. Отримала море позитиву читаючи інструкцію до Сковороди, не думала, що це буде так весело. На вихідних прокалю і буду смажити все, що бачу. Не можу дочекатись. Вже придивилась ще одну більшого розміру.
- Достоинства:
- Адекватна ціна за чудову якість
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та фото))) Щиро раді, що Вам сподобався і товар, і інструкція))) Смачних вихідних=)
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Пательня чудова! Обробила по інструкції перед першим використанням і ні один млинець не прилип. Дуже швидко готуються млинці, смачніше та корисніше, ніж на сковорідках з антипригарним покриттям.
- Достоинства:
- Все вищеперілчене
- Недостатки:
- Тільки вага, але я невисоко піднімаю пательню,тож не критично
Дякуємо за відгук) Масниця пройшла успішно) Смачних вам млинців !)
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Пекти млинці на такій сковороді - це задоволення. Купую вже другу, таку саму щоб пришвидшити процес випікання.
А то млинці з'їдаються родиною скоріше, ніж випікаються на одній сковороді.- Достоинства:
- Ідеально для випікання млинців. Можна сміливо використовувати металеве приладдя для перевертання млинців і не перейматися що подряпаєш покриття.
- Недостатки:
- Трапляються дефекти лиття, потрібно уважно оглянути сковороду при отриманні.
Дякуємо за відгук ! Лиття - то є особливість ручної роботи) А млиці то правда, найсмачніші на чавунній сковорідці. Хай служать вам довго !)
- Камила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Класно, що є інструкція першого використання, цікаві факти про чугун. Прочитала, ніби з людиною поговорила, котра любить свою справу. Замовила 2шт, одна для млинців, а інша звичайна з кришкою. Після отримання декілька днів обходила їх, так як вижарювання мене лякало. Зібралась, виділила час, щоб нічого не відволікало, все зробила по інструкції. В той же день насмажила млинців і це було прекрасно, ШВИДКО, просмажка рівномірна. Єдине що важкувата, але так швидко мені ніяка сковорідка з альтернативним покриттям не смажила.
- Достоинства:
- Довго тримає температуру
Вітаю Каміла. Дякуюємо вам за такий розгорнутий відгук!) приємно що оцінили не тільки віріб, а ще й інструкцію.Тепер у вас є сковорідки, які можуть прослужити десятиліття! Користуйтесь із задоволенням)
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Классная сковородочка! Сделала всё, как в инструкции, прожарила и т. д. Блины сделала, всё отлично!
- Достоинства:
- Чугун=долговечность
- Недостатки:
- Вес, но это ожидаемо.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв))) Рады, что Вам все понравилось и блины удались)) Вкусных блюд!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Чудова чавунна сковорідка. Не велика і не мала, ідеальна для щоденного сніданку з тостів чи яєчні))Зручна ручка, не така вже і важка.
Перед першим використанням:
- поставити на газ щоб видиміло промислове покриття
- помити ретельно із засобом
- просушити на газу
- змастити тонким шаром олії рафінованої(з усіх боків(
- просмажити на газу до диму
- остудити
- ще раз змастити
- засмажити олію (вона так полімеризується і утворюється тонкий антипригарний шар, що запобігає ржавінню чавуну)
- остудити
Після кожного використання потрібно висушувати сковорідку на газу, потім повністю остудити ( це важливо) і лише потрім для зберігання змастити тонким шаром олії. Якщо змастити олією ще гарячу або теплу сковорідку, вона буде липкою(((- Достоинства:
- Вічна
- Недостатки:
- Потрібен догляд
- Продавец Юзон
Дякуємо за відгук !
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Брав як другу до пари, щоб швидше готувати. Відповідно, маю можливість порівняти виробників - майстерня та ситон. Товщина стінок в пательні виробництва майстерні більша. Борт пательні також більший. Прогрів для початку готування триває довше, що логічно. Вищий борт - цікаве рішення, ще не випробував. Млинці випікаються дуже добре (в порівнянні з пательнею ситон). Можливо, грає роль товщина. Млинці пухкіші. Млинці готуються рази в півтора швидше, ніж на пательні ситон. Дерев’яне руків’я довелося шліфонути - було трохи недошліфовано. Не критично, то вже більше внутрішній періекціонізм потребував. Про неприємне: підготовка пательні до роботи - випалювання, промазумання олією, запікання в духовці. Диму овердофіга, про що повідомляє інструкція. Віжверто - вдруге подумаю, перш таке повторити вирішу. Краще б доплатив і цю процедуру зробили б на виробництві.
Якщо цей момент не лякає, то ця пательня принесе тільки позитив. Зручна, реально зручна. Маса мені взагалі не заважала. Рекомендую.- Достоинства:
- Зручність, висока якість, швидше приготування млинців ніж в більш тонкостінних конкурентів.
- Недостатки:
- Випалювання, трясця. Споглядаю на казан цього виробника, але цей момент, покищо, зупиняє від придбання)
- Продавец Далайн
Дуже Ва дякуємо за такий розгорнутий відгук про наш товар)) Казан чекає на Вас=)
- Продавец Далайн
Стосовно випалювання, промазування олією, запікання в духовці. Десь рік тому ми це питання ретельно вивчали. Зробили партію прожарених пателень. По перше. Якщо не робити оксидування, а відразу наносити масло та запікати, я це роблять Lodge та деякі наші виробники, то ця плівочка дуже добре облазить та потім, для того, щоб нанести покриття, треба усю цю облізлу плівочку знести та просто на плиті таке вже не вийде. Треба 450 градусів а це вже костер. Та й іржавіє воно без оксидної плівочки набагато краще).
- Продавец Далайн
А якщо залишити оксидування а потім випалювати масло та запікати(як в інструкції) то це плюс до ціни десь 20 відсотків. Більшості користувачів це не сподобається. По друге(а можливо і по перше))). Ми помітили, що більшість користувачів, придбавши прожарену пательню, все одно намагаються її прожарити власноруч! Бо «невідомо чим вони там на виробництві її мазали»). Та починається маячня. Бо випалити масло яке вже спеклося дуже непросто. Як я вже казав, потрібно 450 градусів).
- Семенюк-Белогур О***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Дуже гарна сковорідка. Млинці не смажить, а пече. Не пристає до сковорідки
- Достоинства:
- Гарно смажить
- Недостатки:
- Трошки важка
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Заказывал в конце января.
Это уже не первая сковорода.
Заказом доволен,целая, всё хорошо.- Достоинства:
- Из-за того что тяжёлая пользуюсь только я)))
- Недостатки:
- Не заметил.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и фото)) Рады, что коллекция растет и все нравится)) Вкусных кулинарных шедевров!
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Я очень довольна качеством продукции. Я ПРОКАЛИЛА сковороду,затем провалила с солью,намазала смальцем всю и в духовку на 2 часа,проделала такую процедуру дважды
Почему не покупала раньше чугун,?столько денег выкинула на тефали и т.д.Я в восторге- Достоинства:
- Минусов нет,одни достоинства
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв)) Отлично, что все сделали по инструкции и повторили прожарку. Часа для каждого раза даже было бы достаточно)) Вкусных кулинарных шедевров!
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Замовляла мамі хлопця, зауважень немає, вона навпаки дуже раділа і вона їй сподобалась, смажить добре, не пригорає і дуже зручно користуватись
Дуже дякую за такий чудовий товар)- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук) Раді, що подарунок вдався=) Смачних млинців!
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Придбав три пательні, користуюсь вже ними рік. Нарікань жодних. Тільки дружина скаржиться що важкі. З підготовкою перед використанням проблем не було, все зробив по інструкції.
Рекомендую продукцію майстерні та продавця.- Достоинства:
- Надійна, можна шкрябати, витримує великі температури. Не ковзає по плиті)))
- Недостатки:
- Дружині важкі.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Смачних страв!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Користуємося вже більше року. Політ нормальний. Спочатку було трохи муторно налаштувати її для випікання - усі оті танці з бубном, як вказано в мануалі - вимити, прожарити, замазати олією, знову прожарити... повна хата диму..але результат того вартує, всім рекомендую, результати набагато кращі, ніж на усіх отих фуфлонах
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за розгорнутий відгук)) Трохи уваги на початку і буде крутий результат, як у Вас!) Смачних страв)
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Paprika. Диаметр: 24
Отримала сковороду, дуже задоволена
- Георгий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Отличный интернет-магазин! Всегда на позитиве. Быстрая отправка, наличие фирменного подарка приятно удивило. Уже вторая сковорода. Осталось самое интересное - нанести несколько слоёв натурального, без ГМО, антипригарного покрытия. Воду чугун действительно не любит, "мокрую" еду нужно сразу после приготовления пересыпать, даже в течение получаса уже проявилась ржавчина(может ещё и сковорода пока новая, не обкатанная временем и ржавеет быстрей, время лечит), но это не беда, помыли, просушили, нанесли масло и всё "как рукой сняло". В общем всем довольны (но и на блинной сковороде вес тоже ощутимый, но это того стоит). Решил взвесить по факту, блинная 1,7 кг а обычная (24*4) 2 кг.
- Достоинства:
- Цена, качество, ЧУГУН
- Продавец Далайн
Большое спасибо за отзыв)) Вкусных Вам шедевров=)
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Чудова пательня! Якісна річ. Береш в руки і хочеться готувати:)
Все як і прописано, ні слова неправди. Радію, що купила. І ще радію, ще це вироблено і Україні. Якість пательні не гірше, якщо не краще закордонних.- Достоинства:
- Загартувала по інструкції, тільки використовувала олію льону. І духовці 250° три підходи. Вийшла не пательня, а лялечка. Не нарадуюсь. Дякую за лопатку в подарунок:)
- Недостатки:
- Як на мене, то взагалі жодного недоліка.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних страв))
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Качественно сплавлен чугун, ручка деревянная массивная, вряд ли треснет. Не видел, шоб так упаковывали красиво эстетично товар, профессиональный подход и главное чувствуется старание ребят от души, плюс приятно радуют добавленные бонусы они как раз кстати. Жарить блины нужно правильно, тогда ничего приставать не будет, изучите инструкцию, которая прилагается с товаром.
- Достоинства:
- Чугун, который нас переживёт, качество исполнение фирмы ДаЛайн, быстро приняли и отправили заказ. Вообщем фирму и товар рекомендую.
- Продавец Далайн
Спасибо большое за отзыв))
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Замовляла млинцеву пательню і жаровню. Отримала разом з ними просто незабутні відчуття. Увага продавця Далайн до нас, клієнтів, просто вражає! Жаровня і пательня прийшли в акуратних якісних картонних коробках з логотипом. Інструкція дуже детальна, віддрукована на якісному папері. Всередині коробки вироби декоровані стружкою та бірочками на джутових мотузочках. В подарунок отримала лопатку для помішування, металічний шкребок, налобний фонарик і календар на 2023 рік)) А оскільки замовляла і пательню, і жаровню, то отримала по два фонарики, лопатки і шкребки. Дякую щире продавцю, фонарик особливо розчулив в цей непростий час. Пательню ще не випробовувала, планую на вихідних провести обряд її хрещення)) Але виробник, який проявляє таку увагу до деталей, не може виробляти неякісний продукт, це я кажу з упевненістю, бо сама працювала на подібному підприємстві. Увага до деталей - показник високої якості продукту. Вже порекомендувала вас своїй мамі та подрузі, і хочу замовити собі ще одну пательню) Єдине побажання: при наступному друку інструкції зробіть її українською, будь ласка, і тоді все буде ідеально.
- Достоинства:
- Важкенька, акуратна, гладенька. Ручка знімна, дерев"яна з логотипом - для мене важливо, бо це додаткова естетична насолода від готування в такій пательні. Якщо для однієї людини, то можна не лише млинці, а і яйця смажити, і невеличку порцію овочів чи м"яса, наприклад.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец Далайн
Дуже Вас дякуємо за такий розгорнутий та чудовий відгук)) Дуже щасливі, що Вам все сподобалось!!! Оновлена інструкція вже в печаті=) Дякуємо!
Смачних Вам страв!
- Внукова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Отличная сковорода, спасибо большое. Отдельная благодарность за подробную инструкцию как прокаливать, как использовать, как ухаживать за чугунной посудой. Упаковано в фирменную коробку, в придачу в коробке обнаружилась металлическая лопатка.
- Достоинства:
- Чугун - натуральный, eco-friendly, возможно веганский и, скорее всего, без ГМО(это важно!). Удобная ручка. Украинское производство.
- Продавец Далайн
Спасибо огромное за отзыв) Нам надо. А где фотки блинчиков?(((
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Вже не першу сковорідку купляю цього бренду. Я поступово замінюю всі свої сковорідки які в мене були з тефлоновим покриттям на чавун! Продавець обслуговує на всі 100%. Дуже швидко відправили. Якість виробів на високому рівні. В комплекті інструкція дуже змістовна, першу прожарку робити легко. Рекомендую навіть не сумніватись у виборі!
- Достоинства:
- Це сковорідка на все життя!
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам все сподобалось) Смачних страв!
- Юлия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Уже 3-я сковорода від Майстерні! Якість супер!!!
- Достоинства:
- Дуже надійна та зручна ручка
- Недостатки:
- Не виявила
- Лариса Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Купила в подарунок.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та фото)) Раді, що подарунок сподобався. Смачних страв!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода качественная, довольно тяжёлая для женских рук. После подготовки к работе даже первый блин не оказался "комом".
- Достоинства:
- Чугун отечественный
- Недостатки:
- Микро повреждения на поверхности, но на качество жарки они не влияют.
Спасибо) пусть вас радует ещё лет 80))) Не. Лучше 100)
- Юлія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Все супер. Ніяка тефлонова не зрівняється )))) жаль що я зрозуміла це так пізно. Дякую!
Але треба дотримуватись інструкції при першому використанні. Далі все йде як по маслу)))- Достоинства:
- Можна не боятись за покриття
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Так, інструкція важлива для першого кроку з чавуном. Смачних страв!
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Сковорода на первый взгляд отличная , ещё не пробовал готовить .
- Достоинства:
- Доставка вовремя
- Недостатки:
- Тяжёлая но продавец указал это в описание
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и фото)) Будем надеяться, что она Вам понравится! Вкусных блюд))
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Моє третє замовлення, і як завжди все супер) млинці чудово вийшли з першого разу, далі тільки краще буде, однак обов'язково виконати інструкцію, що йде разом з продукцією
- Достоинства:
- Млинці вийшли з першого разу
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Супер порада щодо інструкрції, там всі відповіді=) Смачних млинців!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Обожнюю чавунн. В мене є ще бабусіни пательні. А ось для млинців чомусь в мене була тефлонова. Не довго була. Замовила цю пательню і я в захваті! Пакування таке приємнє та естетичне! Інструкція то окреме кохання! Як все написане классно.
Щодо самого виробу- ну кайф же! Смажу сирники і думаю, як же вдобно.- Продавец Юзон
Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням. Будемо раді бачити Вас знову)
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Однозначно шикарні сковорідки. Все зробила по інструкції, нічого не пригорає, просто враховувати той факт що прогрівається довше ніж звичайні.
Вже замовила собі більшу, і певно не останню. Антипригарні повикидали- Достоинства:
- Можна не боятись пошкрабати.
Екологічна.
Невибаглива в користуванні!
Не треба відмивати дно до блиску щоб не почорніло (вона і так чорна) - Недостатки:
- Важкувата, але це просто скоріше як факт.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вас за відгук))) Так-так, чавун прогрівається довше і його треба саме прогрівати, тоді все буде добре=) Смачних страв!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
Отличное качество товара и услуг.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и фото))) Вкусных блюд=)
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Обужнюю цю пательню! Купила вже другу для млинців) використовую для млинців, яєшні, сирників, навіть котлети смажу на них щоб швидше було. Неймовірні та найкращі!) тільки за вологою треба слідкувати... одного разу забула просушити і почала іржавіти.
Загалом готувати на ній саме задоволення, абсолютно не складно і не пригорає нічого.- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук))) Так-так, навіть іржа, котра може з'явитися через вологу, легко пропадає, якщо дотримуватися інструкції)) Раді, що Вам подобається! Смачних шедеврів=)
- Мішко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 22
З такою пательнею приготування млинців перетворюється на приємний процес. Швидко, смачно. Нічого не пригорає хоча смажу без олії. Дуже задоволена!
- Достоинства:
- Міцна, не страшно зіпсувати, не пригорає за правильної попередньої обробки і експлуатації
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Смачних страв!