Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Робот-пылесос Dreame Mova M1 White (Mova M1)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це мій перший робот пилосос, порівнювати не має з чим. З тими функціями, які від нього очікувалися справляється чудово. Маленький помічник, який щебече українською.

Достоинства:
    Кошеняті подобається)))
      Представник бренду

Олена, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Сергей

Дуже поганий товар
    Після першого прибирання приїхав та почав протікати, під ним виявилась калюжа.
    Відніс в магазин для повернення коштів у 14 денний термін.
    Сервіс підтвердив технічну несправність яку вони відремонтували, але замість повернення коштів пропонують забрати відремонтований.
    Висновок: гарантія не допомогає, гроші не повертають, хочуть віддати відремонтований товар який вже не актуальний

Представник бренду

Сергій, добрий день! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Незначний відсоток браку дійсно може траплятися, проте наша компанія робить все можливе для запобігання подібним неприємностям та допомагає кожному клієнту у вирішенні складних питань. Ми обов'язково розглянемо дану ситуацію ретельніше для покращення якості нашої продукції.
      У разі ж необхідності заміни компонента або відтворення складнощів в роботі, ми із задоволенням вам допоможемо. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію до сервісного центру компанії Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт:

З повагою, служба підтримки Mova!

• Илья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Утром, это чудо вывалилось в спальню, деловито покрылось по углам и умчалось в коридор. Там сунулось в шкаф и начало вопить что лапки застряли. Шуганулось зеркальной двери в прихожей, видимо посчитав ее порталом в неизвестность, набрело под кроватью на какой то мешочек и попискивая запуталось в шнурке.
    Долго осваивало 2 см порог и подбирало варианты форсирования преграды. Ошалело от телепортации в кухню и при отключённом электричестве долго и жалобно искало свою поилку.
    Чистые полы это мелочи.
    Фейерверк эмоций.
    Живая душа.
    Как щенок, только не гадит.
    Я очарован.
    Пока не разобрался как научить отзываться на имя Моня, и подружить с умным домом по имени Беня.
    Никому теперь не отдам.
    Если сгорим то вместе )

Достоинства:
    Эмоции. Аккуратность. Трудолюбие. Красота. Любознательность.
      Представник бренду

Ілля, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Брала на заміну старенькому Леново. Зі знижками та кешбеком від Привата вийшла дуже смачна ціна. Ще й безкоштовна адресна доставка від Розетки.
    Оптимальний функціонал (все найпотрібніше без наворотів) і гарна якість збірки. Корпус не маркий.
    Прибирає добре. Не дуже шумний. Шустрий та маневрений з плавними поворотам. Об меблі та стіни не б'ється.
    З установкою і налаштуванням застосунку проблем нема. Вайфай знайшов моментально. Є українська мова як в застосунку, так і в голосових оповіщеннях на пилососі.
    Карту побудував швидко, побачив різні зони прибирання та вірно їх відмітив. Під диван заїхав і виїхав без проблем. Не без труднощів, але об'їхав сушарку для білизни - найкращий стрес-тест пилососів.
    Док-станцію знаходить швидко. На зарядку стає без збоїв. Доволі швидко розряджається, але й підзарядка не займає багато часу.
    В цілому більш ніж задоволена пилососом.

Достоинства:
    Гарно та швидко прибирає.
    Недостатки:
    Поки що нема, але час покаже.
      Представник бренду

Ніна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Алена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Сподобався, гарно маневрує, гарно побудував мапу квартири. Спочатку їздив хаотично, бо забула зняти захисну плівку, вона мабуть збивала його. Не погано протирає підлогу. Доступна ціна по акції

Достоинства:
    Подобається що можна побудувати декілька карт всієї квартири або окремої кімнати, вологе прибирання
    Недостатки:
    Спільний контейнер для сміття та вологого прибирання, бо треба зливати воду і просушувати контейнер, і треба виймати і пиловий контейне Чомусь не збільшує потужність на килимі, хоча настройки в нормі.
      Представник бренду

Альона, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      У разі, якщо вас цікавлять роботи з роздільним контейнером для води та збору сміття, рекомендуємо звернути увагу на модель Dreame Bot F9.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: ссылка
      Для отримання ж найкращих результатів прибирання на килимах та збільшення потужності, ми радимо регулярно очищувати компоненти пилотяга, зокрема пилозбірник та щітку.
      Якщо ж складність відтвориться, ви можете звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть.

• Московкіна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купувала з великою надією, тому що квартира маленька і 2 кота...дуже розчарована. Карту склав нормально, але він нею не користується. Роботу більше подобається заїхати під ліжко і битись "головою" в ніжку та крутитись на 360° або під стілаж і робити теж саме, потім видати, що "робот застряг", хоча "застрягання" ніяк не впливає на "повернутись на станцію для зарядки", він спокійнісінько виїжджає і чінчікує в потрібному напрямку. Якщо на його дорозі попадається кіт, а він іноді попадається - "виявлена перешкода. Неможливе виконання подальшої роботи. Повернення на базу для зарядки"

Недостатки:
    Тупий, як пробка. Не прибирає всю площу. Швидко розряджається, максимальна площа прибирання 5м² і їде на зарядку.
    • Алена

Зніміть захисну плівку з робота, вона закриває датчики, він губиться

Представник бренду

Ірина, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про недотримання правил експлуатації або вказувати на можливий збій в роботі пилотяга. Ми радимо прибрати усі наліпки з корпусу і базової станції та перезапустити пристрій. Для цього утримуйте кнопку ввімкнення протягом 10 секунд або натисніть перемикач живлення для примусового вимкнення. Потім затримайте кнопку повторно протягом 3 секунд, щоб увімкнути. Далі необхідно буде видалити та створити карту ще раз, упевнившись у відсутності фізичних перешкод перед станцією та очистивши датчики сухим рушником.
      У разі ж відтворення складнощів, ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику товару та допоможемо вам. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати на ваше звернення!

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Працює добре. Котячу шерсть збирає добре. На 3 кімнати вистачає.

Недостатки:
    За цю ціну нема.
      Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Ігор С***

З оновленням прийшла українська озвучка. Тепер робот щебече солов'їною! :)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилососить добре (у квартирі живе кіт, який постійно линяє), орієнтується в приміщенні непогано, хороший додаток, де можна налаштувати особливості прибирання для кожної кімнати (за ці переваги й буде 2 зірочки), але прибирає довше ніж Philips, який колись у мене був.
    Але
    Через менш ніж 2 місяці експлуатації почав погано подавати воду в ганчірку, це на налаштуванні високої вологості в додатку. Коли раніше на квартиру 45кв. м. використовувався майже весь контейнер води з таким налаштуванням, зараз і половини не використовується.
    Подавала заявку на сервісне обслуговування, сказали, що дефектів не виявлено, ну що ж, тоді будемо шукати більш якісний товар

Достоинства:
    Добре писососить, непогано орієнтується в кімнаті, хороший додаток
    Недостатки:
    Погано працює функція вологого прибирання
    • Валентина Ф***

Таке враження, що насправді нічого й не перевіряли, чомусь з сервісного центру прийшов папір з печаткою російською мовою
      Це який такий центр в Україні, який проставляє штампи російською?

• Валентина Ф***

На ранок історія мала продовження, тепер контейнер з водою протікає...
      Рано біля робота пилососа була вода, раніше такого не було

Представник бренду

Валентина, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Модель Dreame Mova M1 обладнана технологією картографування приміщень Solid-Fixed Mapping, яка автоматично сканує приміщення та дозволяє пришвидшити процес прибирання. Окрім цього пристрій ретельно проводить очищення підлоги, намагаючись досягти усіх зон в будинку, не уникаючи навіть важкодоступних місць, через що робота може тривати довше, ніж у менш розумних аналогів, проте набагато якісніше.
      Описана вами ситуація та не підтвердження дефекту може свідчити про тимчасове проявлення несправності, а також про можливу необхідність ретельного догляду за пилотягом. У разі ж, якщо складність в роботі відтворилась або було виявлено нову, ми радимо звернутись повторно на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Ми також приносимо вибачення за незручності, яка виникла з друком через тимчасовий технічний збій. Дана неприємність вже була усунена та ми із задоволенням надамо вам коректний висновок за вашим зверненням.
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Перший робот пилосос у нас, порівнювати немає з чим. Вибирали відповідно до принципу ціна-якість, по характеристиках та відгуках. У використанні 2 тижні, задоволені, так як виконує всі поставлені задачі та відповідає своїм характеристикам, вартий уваги товар. 4500 па потужність відчувається, коври пилососе добре, миє поли добре, відчуває сходи, орієнтується в місцевості чудово. Єдиний казус був (глюк мб), при відключенні світла нещодавно не підключився до Вайфаю заново і не дав в ручному режимі скинути налаштування до заводських, щоб заново перепідключити до нету (чомусь заблокувались кнопки (був вкл блокування проти дітей, хоча ніхто не вкл його), проте дзвінок в сервіс вирішив проблему за 5 хв. Рекомендую поки!

Достоинства:
    Потужний, гарно миє поли, орієнтується в місцевості, не падає на сходах
    Недостатки:
    Звісно не замінить звичайний пилосос, іноді ген.прибирання варто робити, був невеличкий глюк повязаний із вимиканням світла мб
      Представник бренду

Владиславе, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми раді, що ваше питання було вирішено, а покупка залишила позитивне враження.

• Юрий У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

одну зірочку знімаю за відсутність української, а так все влаштовує. може окремо робити сухе, окремо вологе або все разом. карту будує, якість матеріалів порадувала, не смердить пластик. є віртуальні стіни шоб не ліз туди де застрягає.

Недостатки:
    є відносно вузькі місьця куди він заїзжає а потім не може виїхати бо повертається носом до стіни і б'ється в неї, але в мене в тому місці ще є різний рівень підлоги, тому не придираюсь.
      Представник бренду

Юрій, добрий день! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
      Ми вже передали запит для налаштування голосового звіту українською мовою й наразі виробником подібна функція вже розробляється. Після завершення перекладу кожен клієнт зможе оновити свій пристрій та користуватись повним функціоналом бажаною мовою.

• Олег в***

То купуй українське

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це наш перший робот-пилосос. Вибирав із недорогих для проби, але він перевершив очікування. Дякуючи фахівцям розетки тепер легально продається в Україні. Лишилося його навчити говорити українською, бо із доступних мов зрозумілих всім членам сім'ї лише кацапська

Достоинства:
    Їздить навіть по коврах, недорогий, якісний
    Недостатки:
    Не розмовляє українською. Інших поки що не виявлено
      Представник бренду

Олег, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми вже передали запит для оновлення голосового звіту українською мовою виробнику та найближчим часом дана можливість буде реалізована.

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

На вигляд зроблений якісно, але це сірий ввіз. Він призначений для продажу і використання у Польщі, Чехії та Угорщині, але мене не попередили що я не зможу ним скористатися

Достоинства:
    Новий, гарні характеристики, на вигляд якісний
    Недостатки:
    Не для нашого регіону, сіра поставка і скористатися ним неможливо без бубна. Для "Розетки" це великий мінус, бо про це треба попереджувати покупця. Одна зірочка це не пилососу, а "Розетці"

Представник бренду

Олег, добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та надає партнерам лише оригінальний товар, який є сертифікованим на території України. Модель Mova M1 є новою, через що потрібно оновити додаток до останньої версії, де вже передбачений вибір нашого регіону. Для коректної синхронізації пилотяга необхідно скинути пристрій до заводських налаштувань, після чого провести авторизацію повторно.
      У разі ж виникнення будь-яких труднощів, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Наші менеджери із задоволенням проконсультують та допоможуть вам!

• Тетяна Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купуючи продукцію Дреаме будьте готові, що ремонт Вам буде потрібно робити самостійно. Запчастини самостійно буде шукати в Китаї.
    А ломаються пилососи ці швидко.

Достоинства:
    Швидко ломаються
    Недостатки:
    Відсутні запчастини для ремонту
      Представник бренду

Тетяно, вітаємо! Нам щиро прикро, що у вас виникло негативне враження щодо нашої продукції. Наша компанія завжди намагається допомагати кожному клієнту у вирішенні будь-яких складнощів. Зокрема менеджери вже зв'язались з вами щодо пропозиції негайного ремонту та повідомили про наявність деталей для цього. Раді, що змогли досягти порозуміння.

• Павел
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Покупал не здесь. Пользуюсь месяц, постоянно подтекает контейнер с водой, постоянно пропускает уборку в 1 комнате, часто бьётся об препятствия, из-за маленького веса швабра слабо прижимается к полу и качество влажной уборки плохое, контейнер для пыли очень маленький и становится полный после 1 уборки в небольшой квартире, аксессуары купить нигде нельзя в Украине, швабра уже порвалась после 10 уборки, качество сборки самого робота желает лучшего. Лучше б купил F9, не рекомендую.

Достоинства:
    Неплохая сухая уборка
    Недостатки:
    Множество отсутствие аксессуаров
      Представник бренду

Павло, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Зазначимо, що швидкість зносу змінних аксесуарів напряму залежить від частоти та інтенсивності їх використання. Наразі вони дійсно відсутні у продажу, проте ми докладаємо максимальних зусиль, щоб якнайшвидше зробити їх доступними до придбання. Результат же вологого прибирання визначається не лише вагою виробу та силою тиску на насадку, а й типом підлоги та умовами експлуатації. Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до ефективності роботи пилотяга та індивідуальний погляд на рівень зволоження поверхонь, проте зауважимо, що будь-який подібний пристрій орієнтований на щоденну підтримку чистоти та не замінить повноцінного миття приміщень.
      Пропуск кімнати може вказувати на можливі складнощі з побудовою та збереженням карти приміщення. Радимо видалити її та створити повторно, упевнившись у відсутності фізичних перешкод або перепадів висоти. Протікання ж контейнера для води свідчить про нещільне закриття клапана або його дефект. Необхідно переконатись, що отвір надійно закритий, а резервуар не має механічних пошкоджень. У разі ж необхідності заміни компонента або відтворення складнощів в роботі, ми із задоволенням вам допоможемо. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію до сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!