Отзывы покупателей о Игровое кресло Anda Seat Kaiser 3 Green Size XL (AD12YDC-XL-01-E-PV/C)

Оценка пользователей 4.39/5
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне і доволі зручне крісло. Має можливості по ергономічному регулюванню , але… Але є і доволі суттєві недоліки! За таку ціну розраховуєш, що крісло прослужить хочаб років пʼять! (Попереднє звичайне офісне крісло прослужило майже десять років!!!) А тут вже на другому році використання почала злазити оббивка і хрустіти механізм!

Достоинства:
    Зручне, має багато варіантів налаштування
    Недостатки:
    В першій рік користування почав хрустіти механізм, на другій рік почала облазити оббивка!

Вітаємо! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому крісло чудове, але приблизно через рік продавилося сидіння, через що стало жорсткувато сидіти (моя вага 73 кг). Звертався в підтримку щодо можливості докупити або замінити сидіння - на жаль, не допомогли.

Достоинства:
    якісні матеріали та збірка, зручність
    Недостатки:
    швидко зносилось сидіння

Вітаємо! Вдячні за ваше питання. Просимо ще раз звернутись до нашої тех-підтримки у вирішенні даного питання. Впевнені ви отримаєте гарний досвід та задоволення у користуванні. З повагою, Anda Seat!

• Виктория З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Доброго дня,хочу залишити відгук про даний товар. Нажаль на самому пункті видачі в магазині Розетка не було можливості повністю оглянути товар. Тільки після повного розпакування було знайдено брак/подряпинуна сидінні.Прикріпляю фото нижче .Не дуже приємна знахідка враховуючи не малу суму крісла. Можливо продавець сам не підозрював про це бо кожна деталь крісла упакована в різні коробки але результат був не приємний тимпаче крісло було куплене на подарунок.

• Віталій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудове крысло! Довго вагався, дивлячись на ціну, але покористувавшись зрозумів за що. Дужу задоволений.

Достоинства:
    Топове крісло
    Недостатки:

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Павел Е***

За свои деньги бомба!

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Никита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все супер, дуже гарне крісло, для мене 120 кг супер. Садіння м'яке і велике, 4 зірки бо з часом зрозумів що 1 "дирка" для болтів була неправильно зроблена і болт не закручується до кінці і стабільно раз в 6 місяців випадає, тому стілець - тримається на 3 гайках.

Достоинства:
    Дуже комфортний
    Недостатки:
    Перевіряйте отвори для болтів

Доброго дня, Микита! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Тетяна

У мене також один болт не вдавалось вкрутити, але я його замінила на запасний, що був у комплекті. І він добре закрутився.

• Артур Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Користуюся цим кріслом майже рік і можу впевнено сказати – це одна з найкращих покупок для роботи та відпочинку.

Оскільки я багато часу проводжу за комп’ютером (робота, інтернет, навчання), мені було важливо знайти дійсно зручне, міцне та надійне крісло. Це крісло виправдало всі очікування.

Упаковка – відмінна, все приїхало цілим, без подряпин чи пошкоджень.
    Збірка зайняла зовсім небагато часу – інструкція зрозуміла, всі деталі підігнані чітко.
    Якість матеріалів дуже приємно здивувала: міцна обшивка, на дотик усе виглядає дорого й солідно.
    Конструкція надійна – моя вага 110 кг, і крісло тримає її без жодних проблем, не скрипить і не “гуляє”.
    Сидіти можна довго – спина не втомлюється, є хороша підтримка. Після багатогодинної роботи відчуваю різницю у порівнянні зі звичайними кріслами.

Маленький нюанс – є невеликий люфт у кріпленні, але він зовсім не заважає користуванню. Думаю, це конструктивна особливість.

Висновок: це крісло дійсно варте своїх грошей. Якість, зручність, надійність – все на місці. Якщо ви багато працюєте за комп’ютером і шукаєте крісло, яке прослужить довго і буде комфортним, можу сміливо рекомендувати.

Фото додаю нижче.

Достоинства:
    • Надійна упаковка, все прийшло цілим і без пошкоджень • Легка та зрозуміла збірка • Якісні матеріали та приємний зовнішній вигляд • Дуже міцне — чудово витримує мою вагу 110 кг • Зручне сидіння, нічого не скрипить і не заважає
    Недостатки:
    • Невеликий люфт у кріпленні, але він не заважає

Добрий день, Артур! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

2 роки користуюсь ,майже живу в ньому ,що дня по 10-17 годин сиджу
    Нічого не скріпить,нічого не зламалось,не потріскалось ,хіба що коти трохи подряпали і то в принципі у порівнянні з тим що я бачив як кріслам хана від котів вже через пару місяців ,то це крісло через 2 роки як новеньке - всі механізми працюють,часто на ньому лежу склавши ноги на стіл і ні разу не падав)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    на момент покупки було тільки біле ,тому взяв біле і мене це тригерить ,та то вже моя проблема але моя порада - краще дочекайтесь ваш улюблений колір - don't push the horses )))

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Моє замовлення було: Відгуки покупців про Крісло ігрове Anda Seat Kaiser 3 Size XL Maroon (AD12YDC-XL-01-A-PV/C) + Поперекова подушка Anda Seat Kaiser Maroon XL AC-YZL-01-A-PV-J-W01 у подарунок!
    Після распакування виявилось що поперекова подушка Anda Seat Kaiser Maroon XL AC-YZL-01-A-PV-J-W01 відсутня.

Достоинства:
    Швидко збираеться із допомогою доданих в пакунку ключа і болтів. Легко регулюється. Приємний кольор.
    Недостатки:
    Треба деякий час використовувати продукт щоб виявити недоліки.
  • Максім Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Добрий день приїхало на бордовий стул для рук приїхало дві правих відпривте одну леву будь ласка і позвоніть мені

Недостатки:

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Спочатку крісло здавалося чудовим - зручне, стильне, все як хотів. Але пройшло всього пів року, і почалася біда: шкіра почала стиратись, одяг - залишати сліди на шкірі. Було дуже прикро бачити, як воно втрачає вигляд буквально на очах. Я швидко купив чохол, але, на жаль, вже було пізно.
    Тож якщо плануєте купувати це крісло — обов’язково подбайте про захист заздалегідь. Без чохла дуже швидко отримаєте неохайний вигляд і розчарування, як у мене.

Доброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• Владислав

Ого - це одяг у вас такий що фарбує ,проблема не в кріслі а у вашому одязі - я вже два роки користуюсь,кожен день сиджу в ньому по 10-17 годин і в принципі нічого такого нема,окрім плям від їжі які легко відмиваються , я разом з кріслом брав спеціальну подушку ще ,та пів року вже без неї користуюсь і таких недоліків немає,але залишались від неї чорні сліди ,зараз їх вже нема - тож мабуть спробуйте якось помити крісло і воно буде як нове .
      А взагалі очевидно ж що на білому кріслі краще сидіти у світлому одязі )

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Реально велике й зручне. Матеріали топові — нічого не скрипить і не хитається. Оббивка зі штучної шкіри виглядає солідно. Все регулюється — спинка, підлокітники, підголовник. Рекомендую

Достоинства:
    Вказав у коментарі
    Недостатки:

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Бондаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Оставляю отзыв спустя год активного пользования креслом.Если коротко - это кресо лучшее,что случалось с моей спиной при долгом сидении за столом! А теперь подробнее:
    Вес. Оно тяжеленное и это для меня огромный плюс - оно не отъезжает,если его случайно задеть, когда ребенок садится покрутиться на нем,я спокойна,что она не сдвинется с места и не травмируется обо что-то.
    Материал. В моем случае это белая кожа.На мое удивление,никаких изменений ни с ней,ни с наполнителем вообще не произошло.Хотя я сидела на нем и по 6 часов к ряду.А я девочка совсем немаленькая.Ни единой деформации,хоть на витрину ставь.
    Размеры кресла. Оно прям большое.Я люблю,чтоб сидеть было прям просторно,тут я получила именно то,что хотела.Относительно высоты спинки были сомнения - судя по описанию оно подходит для весьма высоких людей,коим я не являюсь.Переживала,что шейная подушка быдет слишком высоко и я не смогу ею пользоваться.Ан-нет,в самом ее нижнем положении она идеально мне подошла (мой рост 170 см).
    Подитожим: единственным минуслм для себе в этом кремле на момент покупки я вижела цену.Спустя год пользования я понимаю,что абсолютно каждая гривна оправдана и окупилась с лихвой.
    Муж посидел в моей "Анде" пару раз,теперь закажем и ему,пусть в семье всем спинам будет хорошо))

Достоинства:
    Материал,качество изготовления,анатомичность,множество индивидуальных настроек,вес,внешний вид
    Недостатки:
    Ни единого

Добрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Рекомендую, крісло топ, користуюсь уже більше року, пока це найкраще з тих що пробував. Для моєї немаленької ваги тримає просто супер)

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Ренат Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Саппорт просто отвратительный, невозможно дозвонится не по одному из номеров, зачем давать гарантию 24 месяца , если никто не планирует ее поддерживать. Хотел по гарантии исправить вопрос с люфтом подлокотников, но не по одному номеру не берут трубку, даже по тому который указан в гарантийном талоне и на офф сайте. После такой поддержи - это думаю последнее кресло от этой компании

Достоинства:
    Удобная посадка и качество материалов
    Недостатки:
    Маленький газлифт и люфт подлокотников

Доброго дня, Ренат! Вдячні за ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Anda Seat!

• крамаренко А***

рекомендую всім. Дуже висока якість

Достоинства:
    Кресло пречудове. М'яке та міцне одночасно... Рекомендую всім. Колір суперовий
    Недостатки:
    Коли збирав один з болтів трохи не входив у паз

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Користуюся кріслом вже більше року, задоволений повністю.

Достоинства:
    Дуже зручне
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Классное кресло, заказывал и выбирал маме. Лучше моего sx racer за ту же цену, правда рейсео у меня уже лет 5 и до сих пор жив, но по удобству это точно лучше

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Крісло виявилося дуже зручне. Можна сидіти хоч весь день

• Святослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Класне крісло. Дуже просте при збірці та і виглядає гарно. Підійде для геймерів або тих, хто проводить багато часу за комп'ютером.

Достоинства:
    Зручність, дизайн, матеріали, регульованість.
    Недостатки:
    Великий розмір.

Добрий день, Святослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Роман Я***

Чудове

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Замивив крісло 5 числа і 6 числа мені його доставили.
    Замовляв з доставкою і не пожалкував так як коробка велика і якихось зручних ручок для транспортування не має (як на мене це недолік, але на якість крісла не впливає, просто це треба враховувати бо самостійно підіймати його на поверх точно не зручно).
    Коробка прийшла ціла, на вигляд честно кажучі одразу видно що товар не дешевий і це по своєму виглядає приємно.
    В середені саме крісло запаковане дуже якісно і тут знову таки видно що ти купуєшь не дешеву річ. Крісло розділено було на декілька великих частин (спинка, сидіння + підлокітники, хрестовина). Всі мілки частини було окремо запаковані в окрему коробку.
    Дуже крута та якісна інструкція і дуже порадумала наявність української мови.
    По часу на те щоб зібрати крісло витрати до 30хв бо в мене були помічники які сповільнювали процесс)))
    На разі користуюся кріслом приблизно тиждень - дуже задоволений. В дома є кушка та пес які постійно знаходятся поруч, на пруслі поки не помітив жодних слідів від них.
    Дуже сподобалася реализація поперекової підтримки. Тут в комплекті також була подушка, але подушка мені трохи не зрачна, а от поясничні підпори які можна регулювати валіками ну прям дуже спободалися.
    Також магнітка подушка дуже зручнав регулюванні (зручніше чим коли на резинках).
    Обрав крісло в кольорі Maroon. Честно кажучі був не впевнений на 100% в своєму виборі, але коли побачив крісло своїми очами то був задаволений. На фото за звичай колір виглядає гірше - в житті він виглядає цікаво, я дуже задоволений.

За тиждень використання в мене поки тільки позитивні враження і можу рекомендувати.
    Думаю через пів роки зроблю додатковий відгук і сподіваюся він буде таким же позитивним як і перший)

Достоинства:
    Відчуття, сприйняття, якість, ергономічність, зручність

• Илья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Оперативно доставили, отлично запаковано, отличная инструкия по сборке - материалы волшебные как ощущения от собранного продукта

Достоинства:
    Инструкция, процесс сборки, качество материалов, качество сборки, удобство
    Недостатки:

Добрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь ігровим кріслом вже майже рік, і воно мене повністю задовольняє. При зрості 183 см та вазі 92 кг крісло ідеально підходить по розміру, зручне і не викликає дискомфорту навіть після тривалих сесій. Дуже якісна шкіра, додає преміального відчуття, виглядає дуже гарно і практично не втратила своєї привалбливості за час користування. Налаштування посадки досить гнучкі і дозволяють легко підібрати оптимальне положення для роботи або відпочинку. Охолоджуюча подушка дозволяє краще розслабитись. Рекомендую для тих, хто шукає надійне та комфортне крісло!

Достоинства:
    Якість шкіри, налаштування посадки
    Недостатки:
    Влітку може бути чуть спекотно сидіти, варто докупити подушку

Добрий день, Василь! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дизайн крісла гарний, наче й щось думали за спину того, хто сидить, але ж блін, чому не можна зробити два отвори в коробці, яку вагою всього 30 кг ти не знаєш як тягнути через габарити і проклинаєш все і всіх, і псуєш собі враження від купівлі?
    Так ще й розетка коли попросив якусь каталку провезти це одоробло, то чомусь в цей момент сказали шо все занято лалала.
    Як результат - 200 метрів тягнути через харьок, потім зі сходів а воно широке і не має жодного зачепу, отвору для рук, паковального тросу та взагалі нічого.
    Ти, той хто пакування придумав, сам доставляй людям може?

За крісло відгуки почитаєте в інших, а от доставка це триндець, або платиш 500грн і страждаєш від парадного до квартири всерівно або страждаєш з самовивозу, або треба мати тачку власну.... Не знаю як за такі гроші можна так зневажати клієнтів

Достоинства:
    Плюсмінус
    Недостатки:
    Упаковка та доставка

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Неллі-Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Користуюся цим кріслом вже рік:
    1. Розмір - головне, заради чого це крісло брала. Воно справді велике і міцне. Точно кінг-сайз. Витримує вагу більше ста кг. Сидіння широке, стегна вільні, нікуди не впираються. Руки на підлокітниках лежать спокійно. Для росту 170 та ваги 120 кг підійшло ідеально. Край моїх вух - на рівні верхнього краю бічних отворів. Мене влаштовує. Підійде для більшого зросту також. Для меншого - навряд. Ноги не звисають, не перетискаються, не затікають. Для жіночої будови тіла теж підійшло ідеально, знизу не вузько і не тисне, зверху не занадто широке та не занадто високе. Бічні утримувачі в боки не тиснуть, спина лежить вільно.
    2. Колір - шикарний бордо. Фото не передає ідеально, в тіні на фото більш схожий на те, що в реалі. Дуже гарний та насичений колір. В мій інтер'єр вписався ідеально.
    3. Якість покриття - за рік жодного нарікання. Працюю з дому, сиджу на кріслі багато годин на день, влітку та взимку. На фото видно - покриття в ідеальному стані. Сідаю завжди в одязі - голим тілом на таке покриття сідати не можна.
    4. Можливість змінювати висоту та нахил самого крісла та підлокітників. При повному нахилі крісло стоіть надійно, жодних натяків на падіння. Дуже зручно лягти полежати в перерві між роботами. Велику вагу в такому положенні тримає спокійно.
    5. Подушка за рік не змінила своєї форми від слова "взагалі". Вона в міру м'яка та в міру пружна. Якість покриття подушки з часом не змінилася зовсім. І вона на магніті, а не на мотузках. Дуже зручно, в будь-який момент можна змінити положення або взагалі зняти.
    6. Колеса надійні, вагу тримають, хрестовина теж. Матеріали супер, ніде нічого за рік не відпало.
    7. Жодних скрипів та люфтів не спостерігалося. Самостійно не піднімається і не опускається.
    8. Можливість встановити вигин для попереку. Це супер річ, ніяких подушок не треба підкладати, вигин можна підняти дуже високо і зробити дуже глибоким.
    9. Пакування дуже надійне, величезна коробка, всередині купа захисту.
    10. Легко збирати, проста інструкція. Спокійно зібрала за півгодини.
    Жодного разу не пошкодувала про цю покупку. За рік використання крісло як нове. Можу рекомендувати з абсолютною впевненістю.

Достоинства:
    надійність, розмір, колір, якість
    Недостатки:
    може не підійти під особливості анатомії

Добрий день, Неллі-Олександра! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!

• Антон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Дуже зручне крісло я зростом 172 , найбільш крута фішка цього крісла це подушка на магнітах, - це мега зручно!

Достоинства:
    Зручність, подушка на магнітах
    Недостатки:
    За декілька місяців користування не виявив

Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням!

• Михайло М***

Зріст 185, вага 95
    Крісло в користуванні вже майже рік і задоволений ним на усі сто.
    Обирав собі нове крісло бо в звʼязку з постійною сидячою роботою під кінець дня боліла спина. Обирав довго і якось натрапив на кайзер 2, сівши на нього прям відчув, що навантаження на спині менше і набагато комфортніше. Тоді почав цікавитись і натрапив на дане крісло. І за увесь час користування тільки позитивні емоції.
    Підтримка спини ідеальна, але для цього треба погратися з налаштування поперекової підтримки.
    Колесика працюють добре і саме крутять, а не ковзають по підлозі, як це буває на дешевих кріслах.
    Дуже подобається магнітна подушка, дає можливість поставити саме там де тобі потрібно.
    Спинка розкладається в 180 градусів. В такому положенні інтуїтивно здається, що крісло може перекинутись, але ні, все продуманно і стоїть воно надійно. Я не дуже бачу сценарій використання розкладу більше ніж до 135, але якщо у Вас така потреба є, то така можливість тут є і працює відміно.
    За рік використання зʼявились невеликі вмятини на сидіні на місці ніг. Очікувано наповнювач просів з часом. Але це ледве помітно і на комфорт зовсім не впливає.

Достоинства:
    Якісне, надійне, комфортне, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Михайло! Вдячні за ваш відгук. Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні кріслом Anda Seat Kaiser 3 Size XL White. Чудово, що ви отримали зручність задоволення у користуванні кріслом. Користуйтесь з легкістю та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Топове крісло. Але не для маленьких людей. Для людей до 80 кг радив би розміром поменше .

Обов’язково раджу докупити фірмову подушку за 500 грн.

Купляв на новорічні знижки 2023 за 16т - оце ціна топова.

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Занадто велике, я 177см зріст і 85кг вага і сама сідушка аж занадто велика. Треба звикати

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість крісла Anda Seat Kaiser 3 Size XL Black. Вдячні за те, що ви ділитесь власним досвідом у користуванні та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Володимир

Дмитре, а яка модель вашого стола?)

• Владимир О***

Так а зачем брали XL ???

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Крісло дуже зручне зріст 1.75.

Недостатки:

Доброго дня, Сергій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшло крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL White та воно відповідає вашим очікуванням. Бажаємо зручності та задоволення у користуванні.

• Валерий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кресло очень годное, удобное. Поддержка поясницы очень кстати.

Достоинства:
    Одно сплошное достоинство.
    Недостатки:
    Высота вертикального штока. При моих 186 хотелось бы шток лифта повыше

Доброго дня, Валерій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL Black. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Мирошниченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло супер. Користуюсь деякий час, як нове. Єдиний недолік, це коли піднімаєш підлокітники, вони хитаються

Доброго дня, Микола! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL Black. У підлокітників можливий мінімальний люфт. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый

Крісло нормальне. Сидіти зручно, матеріали хороші. Пластикові частини у верхній частині закріплені не дуже добре, і хрустять якщо їх зачіпати. Підлокітники мають малий хід і не завжди можна зручно їх встановити, недостатньо також положень підлокітників якщо їх розвертати. Підтримка спини функціонує, але враховуючи розміри крісла, вона є занадто малою, її не вистачає. необхідно докупляти подушку якої немає у цьому комплекті та кольорі (це не точно). Окрім того, ця підтримка надто жорстка та "тверда". у режимі "качання" вона більше давить на спину аніж її підтримує. Постійно її перелаштовувати залежно від положення сидіння незручно.

Достоинства:
    Матеріали, газліфт, легко зібрати.
    Недостатки:
    Підтримка спини. Відсутність подушки під спину.

Доброго дня, Володимир! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались матеріали крісла Anda Seat Kaiser 3 Size XL Green. Підтримка спини дійсно регулюється індивідуально від вашого положення. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.

• Станіслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доповню попередній відгук!Гарне крісло зручне ,мене влаштувало повнустю якби не два але ,попався брак не фіксувався лівий підлокітник(але з цим можна миритись),а ось те що порвалося крісло ,просто пішло по шву,через пів року використання.Так не повинно бути тим більше враховуючи ціну красла.

Достоинства:
    Гарне,велике, зручне
    Недостатки:
    Через пів року порвалося

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам зручне крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL Black. Для вирішення ситуації, бренд Anda Seat надає обмінну та ремонтну гарантії на усі товари протягом 24 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

Почну з поганого !
    дуже зіпсувало загальне враження те що в комплекті йде подушка (ніби то у подарунок) але у чеку вказано окремо і написана ціна , я не розумію навіщо поперекова подушка у кріслі з вдулованою підтримкою(кразе б бамбукову подушку клали, бо її купив окрем) , але то таке , а от те що воной йде окремо в чеку то це не подарунок а трохи обман, переплата в нікуди
    Сьогодні мпробую повернути подушку, і відпишусь нижче , якщо вдасться буде супер топ! На цьому по недоліка все.

З переваг!

1) воно реально круто виглядає
    2) колл-центр дуже і дуже приємні (окрема подяка) і також працівники розетки дякую ( але якщо не вдасться повернути подушку то "останеться осадок")
    3) Крісло прийшло без дифектів (окрім тої подушки що вище описана, я б її у дефекти приписав, мене просто бомбить що її так "подаррували" ) Але якщо чесно то реально все ціле і не ушкоджене
    4) комплектація, як воно запаковано це просто щось, дуже кайфонув від розпакування та збирання крісла (15-20 і воно зібране)
    4) сьогодні перший день і на емоцціях, але все подобається
    я 194см 115кг , мене тримає, відкидався у горизонтальне положення (з моєю вагою було страшненько) але не впав, тримає , правда як на мене слабкувата прижинка спинки що вертає її у вертикальне положення, трохи вяло. (можливо треба щось налаштувати)
    5) однозначно не жалкую що купив його, вартує своїх коштів (але ця срата подушка.... мгггг!!.... я не можу!)

якщо Anda Seat нагадає то відпишусь через 6 місяців і зе через рік, що і як з кріслом ! але я впевнений

на цьому все , закріплюю чек з кріслом і "подарунком"
    фото крісла присилати не буду , 1в1 як на фото , хоча ні в живу виглядає краще , однозначно!!!

Достоинства:
    Крісло дуже гарне і зручне
    Недостатки:
    Комплектація

Доброго дня, Лєван! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло та ви отримали зручність у користуванні. Подушка до крісла Anda Seat Kaiser 3 Size XL Maroon є подарунком та вона не додала сумарної вартості до крісла. Це я специфікою магазину Розетка в додаванні до чека товару, який йду у подарунок. Бажаємо гарного досвіду з нашим товаром.

• Лєван

так само ! ця пошука зовсім не потрібна !

• Лєван

Ось вже 7й місяць користування !
      все добре, зовсім не жалкую про придбання!

Точно раджу !!!

• Сергій К***

Підлокітники просто тєма

Достоинства:
    Хороше та якісне крисло Реокмендую

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.