Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Охладитель воздуха напольный 3-в-1 с пультом ДУ — охлаждение, увлажнение и очистка, 50 Вт, резервуар 6 л, тихий

Нет в наличии

2.6/5
Оценка пользователей 2.6/5
  • Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Protect_plus_Pro
    Достоинства:
    не оправдал ожидания :3
    Недостатки:
    начиная от упаковки товара заканчивая самым товаром
  • Назар Л***

Приїхав в хорошому стані, впринципі дує і можливо на 800-1000 грн би було норм
    Але за 2000 як на мене слабеньке, потужність така собі, треба хіба що ставити прям перед собою щоб був ефект.
    Стосовно холодної води, льоду та цих бутилочок холодильних - то воно трохи ефект дає, але не сказав би що радикально, може на відсотків 20-30% в порівнянні із простим режимом без води.
    Тому річ впринципі не прямо погана, але ефективність не сказав би що велика, краще вже вентилятор звичайний взяти

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Охолоджує слабо, слабий потік
  • Денис

Каких 6 литров, я не знаю зачем так обманывать людей

Достоинства:
    Хм
    Недостатки:
    Просто дует, ничего он не охлаждает, стоил с скидкой 2200-2300, я б оценил в 900-1000 грн, еще и надо было самому набирать ибо они подтверждают заказ в розетке не читая про клиента и историю его
    • Продавец  Protect_plus_Pro

Добрий день, ми особисто заміряли, що резервуар вмістить 6 літрів води. Це охолоджувач без фреону, працює також як зволожувач. Це не кондиціонер, ми це пишемо. Ми не вводимо в оману наших клієнтів, не пишемо те, що не може дати товар. Кондиціонери, які охолоджують і працюють саме на зниження температури коштують від 10000 грн і вище

• Петро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Protect_plus_Pro

Вентилятор працює добре. Є простір для покращення: можна додати переклад інструкції українською мовою, в режимі охолодження не дуже тихий.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Protect_plus_Pro

Кондиціонер повністю виправдав очікування. Добре охолоджує приміщення, не шумить і допомагає комфортно переживати літню спеку

• Інна Г***
    Продавец: Protect_plus_Pro

Прийшов без пульта і комплектуючих деталей, на жаль - не взяла

• Продавец  Protect_plus_Pro

Добрий вечір, комплектуючі, а саме: пульт, 2 акумулятори холоду, інструкція та колеса знаходяться у верхньому відсіку охолоджувача

• Катерина М***
    Продавец: Protect_plus_Pro

Повна брехня, прийшов без пульта та комплетуючих деталей, при перевірці,шумить гарно та пахне пластиком