- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Декілька років тому придбав Мajor IV. Вони мені настільки сподобались, що я собі твердо вирішив - якщо колись буду міняти, то тільки виключно на такі ж або їх наступну модель. І ось я маю в руках п'яту модель "Мажор". Якість звуку змінилась не суттєво, але однозначно в кращу сторону. З'явилась підтримка через фірмовий додаток, що стало величезним плюсом, тому що з'явилась можливість слідкувати за здоров'ям акумулятора та оновлювати прошивку навушників. Також в додатку можна зробити ще деякі корисні налаштування і отримати простий доступ до інформації про навушники та їх підтримку, перевірити на відповідність серійного номера, що підтверджує оригінальність продукту (репліки і підробки через застосунок не підключаються). Попередньо завантажив додаток, при отриманні навушників перевірив підключення для впевненості, що отримав оригінальний продукт, також якість звуку і мікрофона. Із того, що ще порадувало в плані покращень відносно попередньої моделі - коротший час вмикання/вимикання (1 секунда проти трьох у Major IV) і швидше та стабільніше з'єднання по Bluetooth до телефону.
Про навушники у мене все.
Окремо хочу висловити подяку продавцеві за якісне обслуговування клієнтів і небайдужість та участь при винекненні певних ускладнень при оформленні замовлення. За це прямо окремий лайк і моя особиста повага.- Достоинства:
- Якісний звук.
Програмна підтримка.
Автономність.
Ціна у цього продавця. - Недостатки:
- Відсутні.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoOrange. Цвет: Black
Дуже гуд
- Достоинства:
- 1000000 годин
- Недостатки:
- Не чую коли літають дрони і гради з вартою....
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушники просто бомба! Підключаються до оригінального застосунку Marshall без жодних проблем, серійний номер співпадає — усе як має бути. Одразу зрозуміло, що товар оригінальний. Звук дуже якісний, деталізований, приємні баси, а дизайн — це взагалі окрема любов. Підходять під будь-який одяг, виглядають стильно, не громіздкі, зручні у використанні.
Це ж Marshall — тут і додати нічого, легендарна якість. Повністю задоволений покупкою, дякую магазину за оперативність і чесність. Тепер точно знатиму, де замовляти техніку.- Достоинства:
- дуже хороший звук
стильний вигляд
пасують під будь-який одяг
компактні та легкі
зручно сидять на голові
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Це дійсно оригінал. Якість звуку чудова але гучність не висока. Дуже якісні чудово сидять на голові
- Достоинства:
- Оригінал, якість матеріалів та звуку
- Недостатки:
- Гучність
- Віталій В***
Гучність розкриється лише з топовим плеером.
- Евгений П***Отзыв от покупателя. Продавец: Audiomajor. Цвет: Black
Отличные наушники. Звучат отлично по сравнению с другими.
- Достоинства:
- Качественное звучание.
- Недостатки:
- Понятное дело что ценник)
- Евгений П***
С момента покупки зарядил только второй раз. Средняя продолжительность работы около месяца. Звук отличный.
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Black
Дружина користується декілька днів, поки все чудово. Заряд тримає ну дуже довго, за 3 дні ще і досі не розрядили, дуже приємні на дотик матеріали, легкі. Додаток без проблем їх знаходить, оновлення встановилися. Звук неімовірний, баси глибокі.
- Достоинства:
- Якість, звук, автономність.
- В.Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Brown
Користувалась навушниками 2 неділі і вирішила залишити відгук.
Переваги які я для себе знайшла:
1.Прийшли швидко, пакування було в ідеальному стані, з пломбами та не пошкоджене.
2. Серійний номер на пакувані та на правому навушнику — ідентичні, тобто це свідчить про оригінальність девайсу, або високий процент оригінальності
3. Оригінальний застосунок Marshall Bluetooth одразу знайшов навушники під правильним ім'ям "Major V", а також запропонували останню версію прошивки, котоа легко і швидко сіла.
4.Гарна автономність, навушники за 14 днів сіли на 70% але я використовую їх кожен день в середньому 10 годин постійного використання, це чудовий результат.
5. Цікаві функції які дозволяє оригінальний застосунок, можливо кастомізувати звук та використання кнопок на корпусі під себе
6. Багато хто каже, що вони дуже спірно звучать в своиу діапазоні ціни, як на мене якщо ви правильно користуєтесь еквалайзером і ставите пресети під різний тип музики — все чудово звучить, якщо ви не критик, а просто полюбляєте музику.- Достоинства:
- Фукціонал, оригінальність пристрою, гарний вид, непогане звучання для своєї цінової категорії
- Недостатки:
- поки не знайдено
- Святослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Як для беспровідних навушників - дуже добре
- Богдан Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Black
Навушники чудові.
- Достоинства:
- Акб
Якісний звук
Комфорт - Недостатки:
- Поки не знайшов
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Black
Прислали швидко,на другий день.Пломби були цілі на коробці.Коробка була полотно запакована.Все було ціле гарне в наявності.Як вимкнув, запропонували встановити додаток на англійській мові.В додатку е еквалайзер можно настроювати,низки та високі.Все мене влаштовувуе.
- Достоинства:
- Красиві акуратні.Керування кнопкою багато задачна.
- Недостатки:
- Не доліков не виявив.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
Дякую за суперові навушники.
Я фанат Маршала ))) чистота звуку, зручні, м'яки.
Рекомендую продавця за якісний товар та швидку доставку. - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Brown
Дуже швидко доставили, по звуку та якості навушники хороші
- Достоинства:
- Звук, конструкція, легкі
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black
Навушники оригінальні. Спочатку дуже засумнівалася, бо не було досвіду в користуванні такими навушниками. Навіть, в руках ніколи не тримала)) Не розібралася з налаштуваннями, тому й були такі сумніви, і плюс додаток на англійській мові, тому це теж затримало мене в швидкості і правильності налаштування. Але згодом все швиденько під'єдналося, варто було лише перекласти українською, що від мене хочуть. Тому, думаю, якщо під'єдналися до додатку і я можу звідти керувати налаштуваннями, значить точно оригінал. Єдине що не розібралася як зняти амбушури. Звук класний, досить не звичний для мене після вакуумних (але не Маршалів). Але сподобалося!!!! Тому, рекомендую! Якщо хтось підкаже як зняти амбушури буду дуже вдячна!
- Достоинства:
- Швидка доставка! Якісний звук! Оригінал! ЦІНА!!! В інших магазинах на пару тисяч дорожче.
- Недостатки:
- Поки немає. Важко зняти амбушури) але то... Думаю, не зовсім недолік.
- Северинів Д***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black
Все чудово. Іменинникові сподобався подарунок) дякую!
- Продавец anytech
- Сергій О*** СідорченкоОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Чудові навушники, чудовий звук, чудово тримають заряд , задоволений на всі . Швидко зв'язались та відправили .
- Достоинства:
- Тільки плюси
- Недостатки:
- Ще не виявив жодного
- Данііл
Добрий вечір, щось виявили?
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Black
Хорошие, удобные наушники. При первом подключении к телефону предложили установить приложение, и обновить прошивку.
- Достоинства:
- Оригинал
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
переймалася за те що це не оригінал бо на інших сайтах та у інших продавців вони 6-7к коштують, для мене це великі гроші, ЦЕ ОРІГ, СЕРІЙНІ НОМЕРИ ЗБІГАЮТЬСЯ, за місяць користування все чудово, гарний звук, тримає 100 годин як і зазначено, дякую
- Достоинства:
- ціна
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: uaaudio. Цвет: Black
Дякую магазину за якісний товар, за найкращою ціною. Трішки лячно було забирати навушники не провіривши. Це все через інший магазин..... ви тут особисто ні причому. Дякую.
- Достоинства:
- Все згідно опису навушники оригінальні з додатком працюють без ніяких проблем, одним словом маршали давно хотів собі такі ще з 3 серії. Але ніяк ненаважувався через ціну це єдиний товар помоєму який купують не через роздуту рекламу а якість продукції.
- Недостатки:
- Не долік тільки від продавця, перед відправленням ніхто не провіряв навушники тобто термо плівка була на місці а на новій пошті її не дозволяють зривати. Був страх що впарять, туфту.
- Продавец uaaudio
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром та нашою роботою.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black
Супер, задоволений повністю
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoOrange. Цвет: Black
Чудові вущі
- Ярина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Brown
Прекрасно сідають і мають круте звучання! Колір просто офігенний!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
За три місяці користування стали улюбленими навушниками: достатньо якісний звук, нормальний мікрофон і мультипоінт, зручно сидять і особливо не давлять, зручний джойстик - як на мене найкраще управління, дуже тривала батарея - взагалі не думаєш про заряд, просто користуєшся (заряджати треба пару разів на місяць). Можливо обмежені можливості для додаткової кнопки - просто відключив, вона особливо і не потрібна.
- Достоинства:
- Практично все
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Brown
Якість звуку просто вау, пакування ідеальне, без ніяких дефектів і нашуники і коробка
Прийшло швидко і вчасно- Іван Я***
Доброго дня. Зарядка іде в подарунок ?
- Андрій Ш***
Так є зарядка, також перехідних 3,5 наскіки я поняв до компʼютера
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Оригінал . Навушники дуже сподобались якісні . Музика заграла новими кольорами
- Достоинства:
- Та всі
- Недостатки:
- Не виявив
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Все соответствует описанию, наушники собраны из качественных материалов, аккумулятор держит больше недели на одном заряде
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Отличное качество
- Достоинства:
- Звук, автономность
- Назар В***Отзыв от покупателя. Продавец: OTDmax. Цвет: Brown
Чудова якість:) Оригінал
- Достоинства:
- Звук:) час роботи
- Дарія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Оригінальні, якісні та зручні в поїздку. Якщо потрібні якісь навушники, котрі мають хороший звук та невеликі за розміром, то цей варіант просто самий кращий
- Достоинства:
- Оригінальні, мають гарний і якісний звук
- Недостатки:
- Немає, відповідають своїй ціні
- Руслан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Brown
- Гуленко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black
Чудові навушники, що відкривають нові відчуття від музики, щодо порівняння з версією 4, новою кнопочкою не користуюсь, дійсно довше тримають заряд, а також дуже зручна сумісність з додатком, спробував для себе еквалайзери, прикольно, але буквально на один раз погратися зі звучанням
- Достоинства:
- Батарея, хороший звук від маршал, змінні амбушури, чудовий сервіс
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Black
Це дійсно оригінал ,чудовий звук ,але я в застосунку трошки підрізав високі і от тепер прям кайф)дякую за швидку відправку.
- Достоинства:
- Оригінал(застосунок еквалайзер)
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Все- супер.Швидко прийшли навушники, товар якісний!!!
- Достоинства:
- Класні стильні- оригінальні!!!
- Недостатки:
- Немає шумо- поглинання( але це до виробника)
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Наушники приехали спустя два дня после заказа. Но это нормально.
В условиях и было указано что срок доставки 2 дня.
Коробка целая без мятых углов.
Красивая упаковка .
Сами наушники очень приятные на ощупь и надёжные кажутся .
Проверил номера на коробке в самих наушниках и в приложении и все совпало .
Кстати в приложении все отображается четко и корректно.
Подключились наушники достаточно быстро .
Сразу же программа предложила сделать обновление прошивки.
Звук в наушниках бомбезный. Да звёзд с неба не хватает, но как по мне звук очень достойный.
Сам звук чистый, легко различить какой инструмент играет.
Слушаю музыку на средней громкости и этого более чем достаточно.
Амбушюры очень мягкие.
Чуть чуть давит мне на правое ухо.
Может нужно привыкнуть. Посмотрим .
Из не приятного то что приехали наушники с остатком бумаги на левом наушнике , такое чувство что это остатки наклейки с ценником, но я могу ошибаться но пишу как есть.
Вины продавца вроде нету, ведь наушники приезжают в запечатанной коробке.
Так что винить нужно скорее всего тех кто эти наушники паковал.
Но все же осадок остался.
Приехали с зарядом 95 %.
Пока юзаю пару часов.
В последствии отпишусь как они себя ведут.
Продавец отзывчивый. Отвечает на вопросы.
Спасибо большое.- Достоинства:
- Звук, быстрое подключение к приложению. Качество сборки.
- Недостатки:
- Чуть чуть давит на правое ухо, не критично.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Brown
Навушники просто бомба , хто раніше не користувався marshal той не пізнав всю якість звучання ! Продавець кращий , звучання на висоті , оригінали підтримують додаток !
- Достоинства:
- Оригінал , підъєднуеться до додатку
- Недостатки:
- Немае
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Як і заявлено в характеристиках, а головне оригінал! При першому підключенні пропонує офіційний додаток і тут починається магія! Все підлаштовуєш під себе та отримуєш якісне звучання!
- Достоинства:
- Все супер!
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СІА. Цвет: Black
Навушникі клас