Отзывы покупателей о Увлажняющая маска deeply для волос hydrating mask 300 мл

Оценка пользователей 4.55/5
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Luxуhair. Количество в упаковке: 1. Объем: 300 мл

Якшо чесно, то брала лише тому, що всі гуділи про ці маски. Виявилось, що продукт так собі. Може комусь і підходить і є якийсь ефект, але використовуючи її не побачила жодного результату, від слова зовсім...... Але, поки не спробуєш - не зрозумієш, як то кажуть)

• Анастасія М***

Це просто 10/10. Дуже гарно зволожує, волосся гладеньке під час миття і після м'яке, не сплутане
    За свою ціну це топ

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Катерина О***

Не підійшла, волосся зразу після використання м'яке, а на наступний день дуже сухе і жостке.

Достоинства:
    Гарно пахне
    Недостатки:
    Не підійшла, волосся сушить
  • Тетяна Г***

звичайна маска,непонано зволожує,тому можу рекомендувати

• Оксана Я***

Хороша дієва маска! Дякую за подарунок! Маска - подарунок круто працює. Буду замовляти повну версію

Достоинства:
    Зволожує волосся миттєво
  • Катерина П***

Дуже рідко пишу коментарі але маска дійсно хороша. У мене густе і пористе волосся, після маски мʼяке і не так пушиться. Робіть все по інструкції і буде вам щастя.

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Количество в упаковке: 1. Объем: 300 мл

для мого типу волосся: сухе, хвилясте не підідцшло зовсім. на другий день після митття стало як солома. гарніер звичайни краще справляється. не підійшов

Достоинства:
    не побачила
    Недостатки:
    не підходить для сухого, пористого, хвилястого волосся
  • Катерина Г***

Мне не понравился,не подошел для моего волоса,волос жесткий не мягкий ...
    Второй раз не возьму

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Мне не подошел
  • Анастасія

Маска хороша, волосся після неї м'яке. Товар був відправлений швидко і добре упакований.

• Марина

Маска чудова. Волосся шовковисте пiсля нанесення.

• Анна В***

Класна маска, гарно упакувати товар)

Достоинства:
    Все супер
  • Наталія П***

Отличная маска

• Виктория Г***

Маска просто любовь. За такой бюджет просто магия на волосах. Продавца рекомендую.

Достоинства:
    Идеально
  • Алєся

Масочка прийшла відкрита, зіпсована
    Сподіваюсь, що продавець вийде на зв’язок і відшкодує кошти! На кришці видно, що баночка падала, але напевно продавець не звернув на це увагу перед відправкою.

• Людмила К***

Масочка дуже хороша. Треба брати великий об'єм. Доставка швидка, дякую!

• ЛІЛІЯ К***

Маска дуже сподобалась

• Лилия В***

Ще не користувалась. Отримала швидко. Виготовлений меньше місяця тому, дуже свіжий. Купувала цей продукт по рекомендації подруги, в неї дуже гарне, гладке та блискуче волосся після застосування продуктів цієї лінійки.

• Таміла Д***

Класно зволожує , наношу на 20 хвилин після змивання дуже зволожене «живе» волосся, однозначно буду брати ще

Достоинства:
    Обʼєм, ціна, реальна дія
  • Катерина

Чудова маска

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: K&K LuxeAllure. Количество в упаковке: 1. Объем: 300 мл

Маска дійсно зволожує і покращує стан фарбованого волосся.

Достоинства:
    Якість та ціна.
  • Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ManeStreet. Объем: 250 мл

Маска супер. Швидка та безкоштовна доставка.

• Вероніка К***

Маска просто знахідка! Волосся мʼяке, блискуче й легко розчісується. Без обтяження, без пухнастості - тільки здоровий вигляд і приємний аромат. Ефект як після салону
    Рекомендую!

• Маріанна М***

Замовила вперше зволожуючу маску для волосся .Після першого миття моє пористе сухе волосся стало м'якше і на вигляд більш гладке. Дуже задоволена результатом

Достоинства:
    Гарний результат з першого нанесення
  • Ірина М***

Прийшло все добре, товар відповідає дійсності, маска дійсно крута, вже замовляю не перший раз

• Елена К***

Я довольна маской ,для моего блонда - волос увложненный. рассыпчатые волосы.

Достоинства:
    Увлажняет волос хорошо
  • Инна П***

С першого використання, маска дуже сподобалась . Достатньо зволожує і розгладжує волосся , у мене кучеряве більш сухе і пористе і ця маска одразу зробила ефект ламінування. Після сушки волосся мʼяке , що стосовно зволоження мою надію що ефект не зміниться і буде тільки накопичуватися . Тож маскою задоволена , дякую .

• Катерина С***

Дуже класна маска за таку ціну це просто скарб!!! Але я вже не в перший раз помітила що треба її витримати на голові як пишуть 15-20 хвилин, тоді буде і блиск волосся класний і будуть як шовкові! Класний виробник!

• Каріна Т***

скористалась, поки що, один раз і що хочеться сказати. Мені подобається. волосся м'яке і зволожене.

масками, в цілому, користуюсь кожного разу під час миття волосся. Перед цим рік користувалась маскою від bloom, а тепер буду користуватись deeply, результат перевершив очікування

Достоинства:
    зволоження, м'якість, легка текстура
  • Здоровцова О***

Суперова маска

Достоинства:
    Волосся мʼяке та блискуче
  • Юлія Р***

Дуже класна маска, мені все підійшло. Волосся після неї зволожене та гладесеньке.

• Валерія

Маска гарно зволожує, волосся після її використання стає блискучим і приємним на дотик.
    Залишилась задоволеною швидкісю доставки та якістю товару)

• Юля К***

Масочка супер, гарно зволожує та має дуже класний запах, швидка відповідь та доставка)

• Евгений Б***

Отличная маска для волос.Быстрая отправка.

• Яна Д***

Замовила маску за рекомендацією. Вона супер універсальна і дуже приємно пахне. Мені чудо підійшла)

• Дар'я Д***

Хороша маска, чудовий запах

• Анастасія З***

Гарна маска, після неї мʼяке волосся)