Отзывы покупателей о Смарт-часы с AMOLED дисплеем Canyon Otto SW-86 с мониторингом здоровья и спортивными режимами Красные

Оценка пользователей 3.33/5
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45.4. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Повне барахло. Пристрій неправильно вимірює серцебиття та артеріальний тиск, показники неточні. Якість виконання максимально крива. За таку ціну очікував хоч щось нормальне, але нічого вартого тут немає. Купував для літньої людини — абсолютно не підходить. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Повно недостатків

Добрий день, Максиме! Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів. Пристрій не є медичним приладом. Дані, отримані за допомогою датчика годинника, носять інформаційний характер і не є медичними показниками. Для того, щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка та надати більше інформації щодо роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Ірина Р***

Супер! Годинником донька задоволена, є всі необхідні функції все працює, заряд тримає до 5-7 днів( залежить від активності використання). Простий в налаштуваннях, дитина 13 років сама все зробила. Відправили швидко, все в гарному стані

Вітаємо Вас, Ірина!
      Дякуємо, що надали перевагу Canyon. Нам надзвичайно приємно, що ця модель годинника повністю виправдала ваші очікування і залишає позитивні враження. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!

• Виктор А***

Приємний на дотик, зручний в користуванні

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Загалом немає. Можливо, очікував більший функціонал

Вітаємо Вас, Віктор!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 45.4. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver

Чекаю або годиник або поверненя коштів але вже терпіння немає...

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Розрядився з 100% до 36 за 15 хв

Доброго дня, Антон!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в цій ситуації, нам потрібно більше інформації, прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылката надати номер акта, серійний номер годинника, тощо. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Антон Б***

Та я чекаю вже 3 неділю ,а ви все пишете що він на диагностиці...

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red

Працює трохи дубово.
    Через занадто легку конструкцію вібро працює занадто гучно.
    Аккум тримає 4-5 днів.

Достоинства:
    Ціна під час акції.

Добрий день, Сергій!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Щодо вібрації, за можливості спробуйте зробити більше прилягання годинника до руки за рахунок наступної застібки ремінця. Бажаємо приємного використання! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Олександр Ш***

Я розумію, що в такому ціновому діапазоні не варто очікувати медичної точності по вимірюванню тиску. Але, вибачте, коли в мене 154/100 а годинник показує 118/79 - ну це не вимірювання, а просто рандом. А в дружини, при 111/74 показує 124/82. Тобто, в неї більше ніж в мене. Як на мене, це з повітря беруть. А в цілому, дизайн непоганий, але все ж, були надії, що хоч з похибкою, але хоч якісь заміри тиску будуть

Достоинства:
    хороший дизайн
    Недостатки:
    вимірювання тиску беруться з повітря

Доброго дня, Олександр!
      Дякуємо за відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Звертаємо увагу, що отримані за допомогою пристрою дані не є медичними показниками. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Сергей Б***

Бути таким наївним користувачем і зауважувати на неможливому від не мед.пристрою, ну це фіаскоЩе скажіть що брали лише заради цього, ох вимірювання тиску є чого немає у значно дорожчих варіантів, та ти що треба брати

• Юрій К***

Годинник шик (дизайн), програмка(додаток) такий собі, паршивенький, циферблати є прикольні.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Софт (додаток)

Добрий день, Юрій!
      Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців, саме вони допомагають нам робити продукцію краще. Дякуємо, що вибрали Canyon!

Добрий день, Юрій!

• Антон С***

Как поменять циферблат на этих часах ((?

• Юрій К***

Дизайн годинника шикарний,виглядає красиво, сама програмка, якою керувати ним - слабенька, підключення по блютусу погане, завжди від'єднується.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Функціонал, додаток погано функціонує

Доброго дня.
      Дякуємо за вибір техніки Canyon. Для стабільної роботи додатку Canyon Life у фоновому режимі рекомендуємо запустити мастер налаштувань та ще раз видати всі дозволи, які стосуються автозапуску та роботи у фоновому режимі. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання Ви можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Павел К***

В цілому, на перший погляд, досить непоганий гаджет. Сучасний дизайн, акуратні, легкі на руці. Покупкою задоволений. Критичного нічого поки не має - за свої гроші досить стильний годинник.

Достоинства:
    Досить швидка зарядка (до 2 год .). Непогано тримає заряд (ношу три дні - розряд становив - 20% від 100). Приємно вражений як корпусом так і ремінцем - бюджетно дорого. По екрану - все видно.
    Недостатки:
    В мобільному додатку відсутня інформація щодо тиску. Тонометр тільки на годиннику - на мій погляд на 10-15 одиниць завищує свої показники. Середні добові показники тонометру не фіксуються.

Доброго дня, Павло!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Артеріальний тиск розраховується аналітичними методами з урахуванням показань набору датчиків для пульсоксиметрії, дані яких є менш точним, ніж у класичних тонометрів.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владислав Я***

В користуванні менше місяця, вийшов з ладу дисплей.
    Не раджу.

Достоинства:
    Дизайн, легкі, гарно тримають заряд, добре рахують кроки
    Недостатки:
    перестали працювати

Доброго дня, Владислав!
      Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація. Рекомендуємо звернутись до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылкадля діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владислав Я***

Доповню відгук.
      Кошти повернули. Питання вирішено.

• Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Red

Гарний дизайн, дуже легкі, Але не хочуть міряти тиск і не відсліжують сон. Вірніше ці функції є, але постійно пише що треба краще закріпити на руці. Не знаю як ще краще...

Достоинства:
    Гарні, стильні
    Недостатки:
    Не всі функції в мене працюють

Доброго дня, Тетяна!
      Дякуємо за вибір техніки Canyon. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально описати ситуацию. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Наталья К***

Смарт годинник виглядає дуже класно. Стильний та зручний

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Ольга М***

Ставлю одну звезду только за дизайн. Читаю комментарии....у людей они хотя бы включились и давление неправильно показывает, а у меня вот они вообще бракованные пришли и с приложением сопряжение вообще не было, конечно зделала возврат . Но мне ужасно обидно

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Нет сопряжения с приложением

Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук. Шкода, що годинник не виправдав Ваші очікування, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.