Отзывы покупателей о Смарт-часы детские с GPS и видеозвонками Canyon Jacky SW-69 Бело-синие

Оценка пользователей 4.43/5
  • Рокси В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White-Light Blue

Дійсно водонепроникні, Усе працює у штатному режимі своєї роботи. надмірно не писала відгук поки тестувала. Зарядку батареї вистачає десь на неділю активного споживання.
    Рекомендую до придбання. якщо вам потрібна надійність та стійкисть у роботі годинника. Цей не підведе)))

Якщо чесно то я буда впевнена що вони потонуть та вимкнуться алє ні. Дуже вражена та рекомендую

Достоинства:
    Дуже гарний стильний та зручний годинник
    Недостатки:
    замало циферблатів та не можливо робити кастомізацію циферблату (тільки заздалегидь встановлені у додатку) та немає звуку

Вітаємо Вас! Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлася Вам до вподоби і залишає позитивні враження. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Blue-Yellow

Гарний годинник. Користуючись два дні, можу сказати,що усе супер, окрім акумулятора. Якщо користуватися лише як годинник,то вистачить мабуть на тиждень,а так мабуть на 2-3 дні при інтенсивному використанні (це при використання майже усіх функцій).

Переваги: Ціна, збірка, вигляд, функціонування, захист від води ( приймав душ з нами і навіть купатися).

Недоліки: тримають тиждень.

Достоинства:
    Дуже багато. Добра збірка, захист від води ( спокійно можна купатися. Перевірено). Тримають тиждень заряд. Сенсорні, сенсор від калібруванний добре. Гарні,зручні, рімінець на магнітах(дуже зручно)
    Недостатки:
    Тримають тиждень

Вітаємо Вас, Павло!
      Дякуємо за розгорнутий відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Щодо заряду, час роботи в режимі звичайного використання: до 9 днів, а в режимі інтенсивного використання: до 5 днів (під активним використанням мається на увазі, наприклад: жести увімкнено (дійсно з 8:00 до 22:00), підняття зап’ястя, щоб підсвічувати екран 200 разів на день; 50% яскравості; моніторинг пульсу в режимі реального часу кожну 1 хвилину; отримання та відображення 200 сповіщень на день, 1 тривога на день, 90 хвилин вправ на тиждень; сон з годинником для моніторингу сну; всі інші налаштування за замовчуванням). Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Павло М***

Достоинства:
    Ціна, збірка, вигляд, функціонування, захист від води ( приймав душ з нами).
    Недостатки:
    Акумулятор
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Green-Orange

Простий, але водночас функціональний годинник на кожен день. В користуванні 1 день, ще ознайомлююсь з повним функціоналом.

Достоинства:
    Легкий, відносно недорогий з основними функціями для повсякденного використання
    Недостатки:
    За свій бюджет - відсутні

Вітаємо, Михайло!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель годинника від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Людмила Г***

Дизайн годинника мені дуже сподобався.
    Але датчики не вірно майже все вимірюют. Кроки, температуру, тай з телефоном довго з'єднується після відключення

Достоинства:
    Гарний дизайн, простий у використанні.
    Недостатки:
    Мало тримає заряд.

Вітаємо Вас, Людмила!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель годинник від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Звертаємо увагу, що годинник не є спеціалізованим пристроєм, а виміряні показники не є медичними. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Сергій

У користуванні тиждень. Брав у першу чергу для перегляду сповіщень і підрахунку кроків.
    Сповіщення зручніше читати ніж на МіБенд3, але складається враження, що тут не всі доходять. Помоніторю далі.
    Заряджав у п'ятницю ввечері, а у середу лишалося 30% й з'явилося сповіщення про це.
    У душі "грає" всіма можливими режимами. Якогось блокування екрану не знайшов.
    Великих вимог не мав, але чергове скидання налаштувань насторожує.

Достоинства:
    Гарний, компактний, функціональний
    Недостатки:
    Вже двічі за 2 дні злітає стиль екрану й інформація про кроки

Добрий день, Сергій!
      Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката надати фото/відео роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Вадим Б***

А де можна купити зарядний пристрій ? Не зміг знайти
    Хочу купити додатковий зарядний пристрій

Достоинства:
    Все більш менш нормально працює за свої гроші
    Недостатки:
    тиск та температура на це не орієнтуйтесь

Добрий день, Вадим!
      Дякуємо за відгук. Ми цінуємо наших користувачів і реалізували зручну можливість придбати зарядний пристрій до смартгодинників, і тому ви можете звернутись за ним у сервісний центр. Найближчий сервісний центр ви можете знайти за посиланням ссылка
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.