Отзывы покупателей о Простирадло на резинці Moon&Star Autograph Бязь Gold Люкс 120х190х10 см (MS-850005947)
Есть в наличии
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый
Якість гарна. Резинка тримає добре. Після другого прання колір не змінився. За їхньою ціною рекомендую.
- РостиславОтзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Высота юбки: 25. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый
Перше враження позитивне.
Гарно упакований. Приємний на дотик матеріал, гарної якості.
Як покаже себе далі то вже побачимо.- Достоинства:
- Якість (на перший погляд).
- Недостатки:
- Не відомо.
- Продавец RoyalNights
Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та якістю нашого виробу.
Дякуємо Вам за довіру та рекомендацію! Будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый
Всё отлично.
- Достоинства:
- Пришло быстро и то что заказывал, размер тот , идеально лягло.
- Недостатки:
- Их нету.
- Продавец RoyalNights
Щиро дякуємо Вам за такі теплі слова та чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що Ви залишилися задоволені замовленням.
Для нас дуже цінно, коли покупки приносять радість і комфорт. Дякуємо, що обрали наш магазин і знайшли час поділитися своїми враженнями!
Будемо з радістю чекати Вас знову!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: RoyalNights. Высота юбки: 20. Размер (Ш х Д): 90 x 190. Цвет: Серый
Якісна тканина. Якісний пошив.
- Достоинства:
- Усе на висоті.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец RoyalNights
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що ви задоволені якістю тканини та пошиття. Користуйтеся простирадлом із задоволенням — нехай воно дарує комфорт і служить вам довго!
- Продавец RoyalNights
Будемо з радістю чекати Вас знову!