- Єлизавета Л***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Темный коричневый
Це вау, комфортно та молодіжно. Тканина легка, приємна, вони широкі та зручні. Планую брати ще в інших кольорах поки є знижка.
- Достоинства:
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Тетяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
Мені сподобались брючки своїм широким кроєм та кулискою. Тканина - приємний льон, парити не буде, резинка еластична, пошиття чудове.
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Черный
Трендові цього сезону широкі аладіни з льону. Брюки з високою посадкою, еластична резиночка, затяжки можно регулювати. Супер швидко відправили.
- Продавец «ISP»
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Універсальна модель за рахунок затяжок, можна робити манжети, можно просто прямий крій. Тканина легка, приємна, вони легкі в догляді та комфортні у носці. Колір коричневий як на фото.