Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Умная розетка с wi-fi таймером смарт с выключателем для экономии энергии программируемая для автоматического управления электроприборами для автоматизации включения отключения Tuya для интернета дома дачи кухни квартиры OnePro Белая 74005

Код:  600201094
  • Отзывы про товар продавца Vlipli
  • Василина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Вирішив спробувати цю розетку для керування освітленням і обігрівачем у квартирі через телефон. Програма спочатку здалася трохи замороченою, але з часом все стало зрозуміло, особливо з таймером. Тепер можна легко планувати коли вмикати прилади, а показники споживання допомагають краще контролювати витрати електроенергії. Зручно, що не треба бігати навколо квартири, щоб вимкнути світло чи обігрів.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку нашої розумної розетки. Раді, що керування освітленням та обігрівачем через застосунок і таймер зробили користування технікою зручнішим, а контроль споживання електроенергії — наочнішим. Бажаємо комфортної та економної експлуатації!

• Адам Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Товар норм, пользуюсь без проблем, рекомендую всем.

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка працює без проблем і повністю виправдала очікування. Вдячні за вашу рекомендацію іншим покупцям. Бажаємо зручного та ефективного користування розеткою щодня!

• Мирон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

покупкою задоволений, думаю ще декілька докупити на решту побутових приладів.

Достоинства:
    все супер
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що розумна розетка повністю виправдала очікування та зручно підходить для ваших побутових приладів. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо надійної роботи пристрою та комфортної автоматизації дому.

• Корнелія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Керує приладами з телефона просто та зручно.

Недостатки:
    не бачу
  • Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Використовуючи цю розетку, вдалося значно спростити керування домашніми електроприладами, особливо коли немає можливості бути вдома. Зручний додаток дозволяє вмикати і вимикати пристрої дистанційно, а функція обліку енергоспоживання допомагає краще контролювати витрати. Вона стала корисним елементом для організації комфортного і економного побуту.

Достоинства:
    Потрібна річ в домі
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за докладний відгук і високу оцінку розетки. Раді, що пристрій справді спростив керування технікою та допомагає контролювати енергоспоживання. Вдячні за вибір нашого товару та довіру. Бажаємо комфортного користування й надійної роботи розетки щодня!

• Мирослав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Крута штука, тепер чайник не вмикаю вручну.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка виявилася зручною у використанні й допомагає автоматизувати повсякденні справи, як-от вмикання чайника. Нехай пристрій служить довго та робить ваш дім ще комфортнішим і технологічнішим.

• Мария П***

Потрібна річ

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка виявилася потрібною річчю та стала корисною у щоденному користуванні. Нехай пристрій допомагає зручно керувати технікою та економити електроенергію. Завжди раді бути корисними для вас.

• Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Круто, тепер можна зручно керувати всіма приборами вдома через телефон

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що розумна розетка зробила керування приладами вдома зручнішим через телефон. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай пристрій працює стабільно, допомагає економити енергію та робить буденність комфортнішою.

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Зручна річ для дистанційного керування технікою дому.

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка виявилася зручною для дистанційного керування технікою вдома та відповідає вашим очікуванням. Нехай вона й надалі допомагає економити час та енергію і робить ваш дім комфортнішим.

• Уляна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Рекомендую для автоматизації дому.

• Продавец  Vlipli

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка виявилась корисною для автоматизації дому та відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за вибір нашого товару й довіру до нього. Бажаємо зручного та надійного користування кожного дня!

• Рената Л***

все ок

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку розумної розетки. Раді, що все працює добре та відповідає вашим очікуванням. Цей пристрій допомагає зручно керувати технікою й економити електроенергію. Бажаємо комфортного користування та надійної роботи вашої смарт-системи вдома.

• Лілія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Все як в описі. Сама розетка добротний пластик

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що розумна розетка повністю відповідає опису та справила гарне враження якістю матеріалів. Нехай пристрій допомагає зручно керувати технікою та економити електроенергію. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Василь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Круто, реально кайфую від того товару, раджу!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей смарт-пристрій. Дуже приємно чути, що розетка виправдала очікування та дарує такий комфорт у користуванні. Раді, що можете рекомендувати товар іншим. Бажаємо надійної роботи та зручної автоматизації вдома!

• Олег К***

Розібрався без проблем

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за високу оцінку та відгук! Раді, що налаштування розумної розетки не викликало у вас жодних труднощів. Нехай пристрій допомагає зручніше керувати технікою та економити електроенергію. Завжди відкриті до ваших вражень і подальших покупок.

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Рекомендую тим, хто цінує практичність і комфорт

Достоинства:
    Сучасний прилад
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук і рекомендацію! Раді, що розумна розетка виправдала очікування та виявилася зручною й практичною у користуванні. Дякуємо за вибір саме цього приладу. Нехай пристрій допомагає економити енергію та робить дім ще комфортнішим.

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Дуже зручно керувати електроприладами з допомогою додатку і цієї розетки

Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку розумної розетки. Раді, що керування через додаток виявилося зручним і допомагає вам у повсякденному користуванні електроприладами. Нехай розетка надійно служить і робить ваш дім ще комфортнішим та сучаснішим.

• Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Крутая штука, очень удобно управлять с телефона!

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку смарт-розетки. Раді, що керування з телефона виявилося зручним і корисним у щоденному користуванні. Довіряйте автоматизації побуту й надалі, нехай пристрій допомагає економити час та енергію і працює стабільно.

• Омелян Р***

все як в описі. дякую

• Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та за те, що обрали саме цей смарт-пристрій. Раді, що розетка повністю відповідає опису та вашим очікуванням. Нехай вона допомагає зручніше керувати технікою й економити електроенергію. Приємного користування!

• Федір Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vlipli. Цвет: Белый. Совместимость: Smart Life

Прикольний девайс, буду брати ще

Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Vlipli

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що розетка вам сподобалася та повністю виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай пристрій допомагає зручніше керувати технікою та економити енергію. Будемо раді новим замовленням від вас!

• Василина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Товар має приємний дизайн і продуману функціональність, що робить його комфортним у використанні. Рекомендую звернути увагу на таку деталь при виборі.

• Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашої розумної розетки. Раді, що дизайн і функціональність товару виявилися зручними у щоденному користуванні. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашої продукції. Бажаємо приємного та надійного користування пристроєм.

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Товар має приємний дизайн і зручний у використанні. Користуюсь ним щодня і він повністю відповідає моїм очікуванням, рекомендую.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що розумна розетка сподобалася дизайном, зручністю у використанні та виправдала ваші очікування. Бажаємо й надалі комфортного щоденного користування.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Дуже зручно керувати пристроями зі смартфона. Таймер допомагає економити електроенергію і спрощує життя, рекомендую для дому чи дачі.

Достоинства:
    Рекомендую, выдповыдаэ опису
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що розумна розетка зручна в керуванні зі смартфона, відповідає опису та допомагає економити електроенергію. Бажаємо приємного й корисного користування вдома чи на дачі!

• Григорій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Користуюсь цією розеткою для контролю освітлення та обігрівача в квартирі, щоб не забувати вимикати їх на ніч. Програма зручна, віддалено налаштовую таймери і бачу, скільки саме енергії йде на кожен прилад. В цілому це дуже зручно і допомагає економити.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку! Раді, що розумна розетка зручна у щоденному використанні, допомагає контролювати освітлення, обігрівач і витрати електроенергії. Бажаємо комфортного користування!

• Назар Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Товар працює без зайвих заморочок і зручний у користуванні. Все що треба є, не треба шукати чогось зайвого. Рекомендую для повсякденної рутини.

Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  NexTrend

• Зафер А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Я задоволений . швидко діє.

• Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Карл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Дуже зручно керувати технікою дистанційно, рекомендую. Пластик міцний, є заглушки для безпеки.

Достоинства:
    +++
    • Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Дуже зручно керувати приладами через телефон. Додаток для цієї розетки працює. Все як в описі,дякую.

Достоинства:
    дистанційне керування побутовими приладами

• Григорій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Цвет: Белый. Совместимость: Tuya Smart

Зручний девайс. Додаток скачав, все працює. Рекомендую!