- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інструмент береш в руки і розумієш що він не того рівня, який ми полюбляємо купувати на базарі, бо він доступний. На міцність та твердість ще не перевіряв, але добре себе показали у важкодоступному місці (необхідно було затиснути контактну групу ротора маленького електродвигуна, де заважав добратись каркас).
- Достоинства:
- Зручні, майже нема люфту, губки прилягають чітко в обох проекціях, реально достатньо тонкі при тому міцні губки.
- Прокашев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні плоскогубці) Не знаю як будуть служити, але поки задоволений покупкою на всі 100%
- Достоинства:
- Дуже зручно лежать в руці Матеріал ручок класний Ручки і метал зафіксовані одне відносно одного наче одне ціле Змикаються у кінці Доволі широко розкриваються, видно на фото
- Недостатки:
- Трішки є зазор між губами, видно на фото
Представитель брендаДобрий день. Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ми раді, що у Вас залишилося позитивне враження від використання продукції нашої компанії.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом понравились, в руке лежат как влитые, материал ручек приятен и хорошо удерживается в руке. Губки на кончиках смыкаются полностью, в остальном - зазор 0,3-0,5 мм. Кромки кусачек смыкаются идеально. Внешняя, нерабочая поверхность губок обработана несколько грубовато. Металл качественный, закалённый, но легко ржавеет.
- Семен Р***Продавец: Rozetka
Отлично подходит для людей с спицифическими запросами. Материал хороший, покрытие тонковато. И по отзывам пишут, что ржавеют, так что держу их на всякий случай в чистоте и сухоте. Работать ими очень комфортно, не гнутся, хорошо смыкаются, заокругленная форма очень полезна. Кусают неплохо, единичку сталь легко, но не насилую, так как покупал не для этого. Впечатление очень хорошее. Рекомендую