Отзывы покупателей о Детский набор посуды силиконовый ЭКО 6 предметов детская посуда на присосках тарелка детская чашка вилка и ложка BRS Голубая
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Купували для дитини на подарунок - дуже сподобався набір. Яскравий колір, гарна якість, зручний розмір.
- Віталій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Чудовий дитячий набір посуду за свою ціну.
- Поліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Дуже задоволена, рекомендую всім мамам!
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Відмінний набір за свою ціну. Містить усе необхідне для малюка, виглядає стильно та добре служить у використанні.
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Присоски працюють добре, дитина не може зрушити посуд, але легко відриває, коли хоче. Якість відмінна. Дуже задоволені покупкою!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Дуже зручний та практичний набір! У комплекті все необхідне для годування: тарілка, чашка, виделка та ложка.
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Якісний силіконовий набір, дитині зручно їсти. Дякую!
- Поліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Зручні формочки, легкі, компактні. Завжди беремо їх з собою в дорогу для дитини, мити їх дуже легко. Рекомендую!
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Силікон м’який, не травмує ясна, легко миється, не вбирає запахів та не темніє від часу.
- Недостатки:
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Це дуже класний набір, ми часто беремо його з собою у подорожі, він компактний, і все необхідне завжди під рукою. Дякуємо за якість і вигідну ціну!
- Микита Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Чудовий набiр, дякую за доставку швидку!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Набір зручний, миється без проблем, у комплекті є все необхідне, нічого додатково купувати не треба. Рекомендую!
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Посуд якісний, зручного розміру. Дякую продавцю!
- Мирослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Набір компактний, яскравий, дитина їсть із задоволенням. Рекомендую!
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Тарілка глибока, зручна для супів і каш. Чашка легка, не б'ється. Усе тримається чисто, не вбирає запахи.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Набір зручно брати з собою в гості чи на прогулянку. 6 предметів повністю закривають потреби.
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Найкращий посуд для моєї дитини! Тарілка не злітає, ложка зручна, силікон м'який. Чашка на присоску просто супер. Дитина їсть із задоволенням. Дякую!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Набір повністю виправдовує очікування. Силікон якісний!
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Набір цілком безпечний, хорошої якості й без запаху хімії. Дякую!
- Поліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Безпечний силікон, м'який та приємний на дотик.
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий
Чудовий набір для першого самостійного харчування!
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Бежевый
Усе в одному наборі: тарілка, чашка, виделка, ложка , дуже зручно для початку прикорму.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый
Безпечний харчовий силікон, який не б'ється та витримує високі температури. Рекомендую!