Отзывы покупателей о Графический планшет XP-Pen Star G960S Plus, 9x6", 8192 уровня, черный
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Тех Хаус. Цвет: Черный
Працювати зручно
- Достоинства:
- Класна штука
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Черный
Вітаю.
Хотів би лишити відгук про обслуговування та сам девайс.
Працівникам велика шана що завжди підтримують контакт з клієнтом, телефонують, в разі потреби, можуть підказати та допомогти. Спасибі за обслуговування на висоті, певен якби мав би бажання знайти собі жінку, то вже завтра б вона була б на новій пошті.
Девайс працює без нарікань, запаковано було якісно, щільно, хоч під час перевезення в деяких позиціях коробка трішки була пошкоджена, та це вже таке.
Основа проблема — підключення. Завантаживши драйвери, підключивши пристрій, він зовсім ніяк не реагував на контакт з комп'ютером окрім підсвічування діода біля клавіш на пів секунди. Звуку приєднання USB пристрою до пк не лунало, але з разу 4, після 3-4 підключень планшету і перезавантажень драйверів, воно все таки побачило його компом і все почало працювати як треба (як саме вийшло я не вловив, але воно запрацювало).
Хотів би лишити відгук для тих, хто зараз дивиться варіанти планшету як 960 і 960s plus — першим користується мій знайомий багато років, другим користувався я 20 хвилин, намалювавши непристойну картинку.
Загальна різниця — вбудований кабель в корпус молодшої версії (у плюс він знімається, є type-c, має дуже глибокий вхід що не дозволяє більшості інших кабелів з таким входом використовувати для підключення — тупо не влізе), інший формфактор пера, у плюс він більше походить до ручок від huion, але не такий дішманський та габаритний, просто від верхів'я трішки розширюється, а у звичайної версії він як ручечка.
Великий плюс нової версії — нахил пера, тут воно відслідковується на всі 100%, проблем при вивчені пристрою я не зустрів зовсім ніяких. Перевіряв у Krita, штуці для малювання. Також, у новішої версії верхівка пера — ластик! Тобто щоб прибрати лишній фрагмент малюнка чи будь чого іншого, достатньо просто перевернути перо і стерти (воно також має рівні натиску!!) а не вмикати, наводитись, стирати, вимикати, наводитись як у звичайної версії, у котрої просто вушко.
Дякую за увагу.- Достоинства:
- Великий розмір, зручне перо, безліч наконечників, щільне упакування, перо без батарейок, є кут нахилу пера, є ластик вбудований в ручку, елементарна програма для налаштування планшету та складових.
- Недостатки:
- Проблема з першим підключенням, на пері всього 1 кнопка що не завжди зручно, гучний впізнаваний звук натиску клавіш на планшеті (певно як і будь де), глянцеві кнопки (після 2 доторків вже затаскані)
- Продавец Девайси Че
Швидше за все, Ви просто не дочекались, поки пристрій ідентифікується і відповідний драйвер буде встановлений, і відключили кабель.
Або через персональні налаштування операційної системи.
Раді, що Ви задоволені графічним планшетом.
- Николай В***Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Черный
Всем привет, ребенок очень довольный, спасибо
- Достоинства:
- Работает без проблем
- Недостатки:
- Не нашли
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримала вчасно. Щодо товару- формат А4, як для мої потреб достатньо. До недоліків- можна було би за ці гроші додати невеличкий футляр для стіло...
- Достоинства:
- Нема з чим порівнювати, але точно краще за малювання мишою
- Недостатки:
- Бажано додати футляр для стіло