Отзывы покупателей о Покрывало 240х260 см IDEIA стеганое двухстороннее качественная стежка микрофибра мята серое на кровать, диван
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: STOFFELLY. Размеры: 220x240
Погано мені не підійшов,ні кольором ні якістю,і мені відмовили назад прийняти.
- Продавец STOFFELLY
Добрий день. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.
Домашній текстиль належить до товарів індивідуального використання і не підлягає обміну чи поверненню протягом 14 днів. Це передбачено чинним законодавством України. Кожен покупець має бути впевнений, що отримує абсолютно новий товар, який не був у використанні.
Для таких товарів загальна рекомендація - уважно оглядати виріб під час отримання у відділенні поштового оператора. Якщо товар не підходить за кольором чи іншими характеристиками, його можна не забирати та оформити повернення одразу під час отриманні. Забравши товар додому ви визнаєте, що вас влаштували якість, колір та властивості вибору.
Дякуємо за розуміння та бажаємо вам лише вдалих покупок.
- Лидия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Гарне, але абсолютно не співпадають узор
- Достоинства:
- Легке,
- Недостатки:
- Колір не такий насичений, як на фото прислали не той візерунок
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Нещодавно купувала собі(дуже задоволена),а тепер придбала донечці у подарунок до Нового року.Вона користується вже майже місяць і...(за ії словами)кожного дня в захваті.Гарні кольори- м'ятний і світло- сірий і деально вписуються в інтер'єр спальної кімнати.Велика подяка від моєї донечки і від мене всім причетним до створення якісного і красивого продукту,а також працівникам магазину Розетка за відмінне обслуговування.Всім миру і благополуччя.
- Достоинства:
- Якісно прошите,стильно виглядає на ліжку,приємне на дотик,два кольори- можливість змінювати інтер'єр під настрій.
- Недостатки:
- Не має.єєєєєєєєє
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Тамара Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 240x260
Покривало зовсім не відповідає по кольору які написано. Сірого зовсім немає
- Достоинства:
- Поки не знайшла
- Недостатки:
- Не відповідає написаному
- Женя
є фото?
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що вам не сподобалося покривало. Це якісне покривало, пошите з якісних сучасних матеріалів. З його зовнішнім виглядом можна ознайомитись у точці видачі. Кожен клієнт має повне право повністю оглянути товар у точці видачі та не забирати його, якщо йому щось не підійшло.
- Екатерина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Якість чудова. Дуже сподобалося покривало. Приємне на дотик, двостороннє, гарний колір. Можна брати вільно і на подарунок. Супер. Дякую
Представник постачальникаДякуємо за вибір, чудову оцінку да гарний відгук
- Надежда Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Покривало сподобалось. Навіть краще, чім очікувала . Доставили вчасно.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Все відповідає опису, покривало якісне, легке і сильне.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- яна о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 240x260
Дуже гарне м'ятний колір чуть м'якший чим на фото
- Достоинства:
- Не тонке ,гарне
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Дуже приємне на дотик, якісно пошите. Розмір відповідає
Представник постачальникаСтараємось, щоб Ви були задоволені) З нетерпінням чекаємо на Вас знову!)
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 240x260
Соотвествует описанию, хорошее покрывало
- Достоинства:
- Качественное, большое, мягкое, красивое
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою, сподіваємось Вас і надалі радувати хорошим обслуговуванням та приємними знижками! Вам гарного користування.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 220x240
Покрывало качественное . Двухсторонн ее , мягкое на ощупь.
- Достоинства:
- Товаром довольна
- Недостатки:
Представник постачальникаПриємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову.