- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дуже гарна якість. Замовив ще, на решту вікон
- Михал М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Цена-качество
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Маленький выбор размеров
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Все сподобалася. Легко клеїти, захист від сонця є, ще й гарно виглядає.
- Лілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Зручні. Сонце не пропускають і не дуже затемнюють кімнату.
Для цього і купляла. - Інна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна. Виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Супер класно
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Швидко відправили, якісь очікувано добра. Легко кріпити, гарно тримаються та гарно дивляться на вікні. Планую замовити ще
- Достоинства:
- Легко кріпити. Гарно дивляться на вікні.
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Штори куплялись для затемнення дитячої кімнати у вечірній час влітку - бюджетно, оперативно і без демонтажа існуючих рулонних штор.
- Достоинства:
- Швидка доставка, легкий монтаж
- Недостатки:
- Не виявлені
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Дуже класні штори, цілком відповідають фото і опису! Я замовила 1шт для проби — кріпляться легко, тримаються міцно. В нас сонячна сторона, штора пропускає світло, але м’яко, вже зовсім нема палючого сонця на балконі. Тепер дозамовляю ще 5шт таких самих штор, щоб оформити всі балконні вікна. Виглядає затишно, співвідношення ціна-якість ідеальне!
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Прийшло швидко.Закріпили на віконну дерев'яну раму.Виглядає красиво.Штору розрізали і її вистачило на 2 вікна.Результатом дуже задоволена.Дякую.
- Прижигалинский С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Супер спасибо
- Дарина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Ідеально вписались , дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Естетично виглядають
- Недостатки:
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Дуже сподобалось, швидка доставка.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Я дуже задоволена. Шторка відмінна. Закриваю свої квіточки на підвіконні від сонця.
- Достоинства:
- Гарно виглядає.
- Недостатки:
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Все підійшло
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Все отлично!
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Штори швидко та доволі просто монтуються. В комплекті є додаткові липучки та зажими. В принципі світло пропускають та не просвічуються. Подивимось чи витримає клей у спеку.
- Недостатки:
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Доступна ціна. Легкий монтаж.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Все чудової якості
- Достоинства:
- Швидка доставка і якість
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Дуже швидка доставка, якісний товар. Продавцю лайк
- Достоинства:
- Швидка доставка, відповідна якість
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дуже чудова штора!
- Достоинства:
- Швидкий монтаж,легка.Є зажими і липучки,які клеяться.
- Недостатки:
- Поки немає
- Лилия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Відправили швидко. Товар відповідає опису, шторка легка, липучка тримається добре. Від променів захищає. Свою задачу виконує.
Покупкою задоволена на 100% - Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Дякую за швидку доставку, все добре гарно затіняє
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Зручно, якщо треба прибрати сонце і при цьому не затемнити приміщення. Легко клеїти, чудово виглядають, можна, при необхідності, обрізати на потрібну ширину (купувала дві, одну довелося підрізати по ширині)
- Достоинства:
- Легко встановити
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Норм шторка, я втиканула з розміром, але її було легко порізати до потрібної ширини
- Достоинства:
- Легко було клеїти
- Недостатки:
- Пегета О***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Штора гарна , раджу , закажу ще))
- Достоинства:
- Гарний товар
- Недостатки:
- Анастасія І***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Вигляд охайний. Якість приємна. Є ліпучкі для фіксації та прищіпки прозорі, можна на любу висоту зафіксувати. Покліяла швидко і легко. Буду замовляти і на інші вікна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка
Гарна якість
Приємна ціна
Виглядає стильно
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Гарні, легкі, мінімалістичні штори. Потрібно було прибрати сонячне світло, але не затемніти приміщення. Ці штори ідеально підійшли для цього. Швидка доставка.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Плотна шторка, добре виконує свою функцію. Приклеїлась без проблем. Виглядає гарно
- Достоинства:
- Захищає від сонячних променів
- Недостатки:
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Товар надійшов вчасно.Штори кріпляяться легко і мають гарний вигляд.
- Достоинства:
- Швидкий монтаж.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Неймовірна альтернатива жалюзям без свердління. Дуже легко встановлюється та захищає від сонця. Брала батькам, так вони зраділи, що тепер ще й ввечері можна буде вмикати яскраве світло і закрити ці жалюзі. Бо їм не комфортно зараз з яскравим світлом на 8 поверсі (такі часи, що поробиш). Так що ще й подвійна користь
- Анжеліка Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Гарна якість. Відправилм швидко. Дякую.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Найкраще рішення від сонця.
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 60 x 180
Замовила на всі вікна в дому, дуже гарна альтернатива дорогим шторам, стрічка клеїться намертво, у мене дитина вже перевірено не відірве, захищає від сонця
У мене не стандартні вікна, але як на мене вони ідеально підходять- Достоинства:
- Захищає від сонця якісно, можна регулювати довжину, є прищепи та наклейки в наборі, швидка доставка
- Недостатки:
- За час користування не виявлено
- Геннадій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Товар хороший. Доставили дуже швидко. Продавець ввічливий та оперативний. Всім рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна та якість.
- Недостатки:
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 90 x 180
Встановили за 2 хвилини. Дуже добрий захист від сонця та зручно регулювати.
Саме те, якщо не можна застосовувати саморізи.
Замовляємо другу :)