Отзывы покупателей о Кемпинговое компактное складное кресло для пикника и рыбалки Trizand + чехол с ручкой (25074)
Есть в наличии
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Судовой та зручний. В машині місця майже не займає
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Одразу ж продавець зв'язався зі мною та запропонував обмін бракованого товару на нормальне крісло. Я,звісно,погодився.
Вважаю,що при такому рівні сервісу іншому виробнику платити не треба, а брати саме це крісло. При таких умовах альтернативи цьому виробу немає! Дуже міцне,по зрівнянню з іншими (115 кг впевнено тримає))- Достоинства:
- Надійне
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Крісло міцне, але виготовлено недбало-отримав це крісло, а дома вже виявив,що одна трубка коротше іншої паралельної на 3 сантиметри. Тому,може,є сенс трохи доплатити та взяти крісло іншого виробника.
- Недостатки:
- Брак
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartlar. Цвет: Черный
Стілець міцний, каркас надійний, витримує мої кілограми без будь яких скрипів. Підстаканник у підлокітнику - мега-зручна фішка для відпочинку на природі
- Продавец Smartlar
Павле, дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого магазину! Раді, що складний стілець TRIZAND виправдав ваші очікування щодо міцності та комфорту. Нехай він служить вам довго й забезпечує лише приємний відпочинок на природі!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Компактне, просте при збиранні, зручне
- Достоинства:
- Зручний при сидінні, простий в конструкції , матеріал для сидіння наче міцний
- Недостатки:
- Замовляв два стільці, один прийшов у порваному чехлі та дві нижні ніжки були окремо, так як резинка яка їх об'єднувала була розірвана, при транспортуванні в зібрано у стані вони відпадають, також матеріал для сидіння важко затягується, потрібно трохи прикластися
- Назарій В***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Брав для риболовлі, поки все ок, матеріал якісний на вид міцний, в порівнянні з стільцем який в мене був то я наче до цього стояв на риболовлі а не сидів. В цілому рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, хороший матеріал, чохол.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Крісло 10з10. Рекомендую
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Черный
Крісло чудове а далі покаже час
- Достоинства:
- Компактне взібраному стані. Зручне і міцне.
- Недостатки:
- Час покаже.