Отзывы покупателей о Смарт-часы для женщин, мощный процессор, спортивные часы для фитнеса с сенсорным экраном, розовый цвет

• Отзывы про товар продавца Dobrobut
  • Таня М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dobrobut. Цвет корпуса: Amber Sunrise. Цвет ремешка: Amber Sunrise

Працює некоректно, екран вмикається не з першого разу, кроки рахує навіть у нерухомому стані

Недостатки:
    Немає української мови,неправильно рахує кроки,не вмикається з першого разу
  • Таня М***

Годинник працює некоректно, кроки рахує навіть коли лежить, вмикається екран не з першого разу,гроші на вітер

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає української мови,неправильно рахує кроки,не вмикається відразу екран
  • Ксенія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Годинник поробив 2 місяці і здох. Не рекомендую продавця, та і ще не зв'язується с продавцем. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поробив 2 місяці і здох
    • Продавец  BLITZZ

Хочемо зазначити, що гарантійний термін на даний товар становить 14 календарних днів з моменту покупки. Замовлення було оформлене 2 лютого, відповідно гарантія діяла до 16 лютого включно.
      Ваше звернення надійшло після завершення гарантійного терміну, тому, на жаль, ми не маємо можливості здійснити гарантійне обслуговування.
      Також звертаємо увагу, що ми двічі намагалися зв’язатися з Вами за вказаним номером телефону, однак Ви були поза зоною досяжності.
      Водночас ми завжди відкриті до діалогу та готові розглянути можливі варіанти вирішення ситуації.

• Ксенія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BLITZZ. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Дуже гарні часи. Тільки хотілося другий браслет, але я потім заміню. Для першого користування піде. І ціна нормальна як для такого годинника.

Достоинства:
    Можна змінювати ціфірблат
    Недостатки:
    Не знайшла