Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Мультитул Roxon Mini Flex Companion S504G

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рекомендую товар і продавця!!!

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Очень удобный повседневный мультитул.

Достоинства:
    Модульная конструкция
    Недостатки:
    Лично мне линейка-напильник-плоская отвёртка не очень нужен

Добрий день!
      Дякуємо, що знайшли час залишити відгук після отримання замовлення. Раді, що покупка повністю виправдала ваші очікування. Нехай мультитул служить довго та справно.
      Будемо чекати на ваші нові замовлення!

• Олег.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відмінний багатофункціональний інструмент, який завдяки своїм розмірам займає дуже мало місця.Не зважаючи на малу вагу має чудову якість виконання, дуже хороша взаємозамінність. Відчувається надійним та якісно зробленим,я в захваті від продукції Roxon! Обов'язково рекомендую для його придбання.

Достоинства:
    Розмір,вага,якість виконання. А саме головне є можливість самостійно замінювати інструменти.
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день!
      Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По-перше: дякую Rozetka за якісне обслуговування.
    По-друге: товар класний, це вже другий мултитул у мене від Roxon.
    По-третє: змінні інструменти дуже зручно, купив собі одразу тримач скальпеля, бо інколи треба на роботі, біти є з Roxon m2. Зараз ношу завжди з собою, бо він набагато зручніший ніж Leatherman в міських умовах.

Достоинства:
    Якісний, маленький, легенький, зручний,змінні інструменти, є запобіжник на відкриття і закриття інструментів.
    Недостатки:
    Не виявив.

Дякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!

• Сергей Д***

Товар супер.

Достоинства:
    Современный, не хуже Швейцарского, в чем-то лучше.
    Недостатки:
    Нет.

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що ви задоволені якістю отриманого товару. Нехай він надійно служить і допомагає у вирішенні всіх завдань. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Георгий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже маленький зручний мултітул! А змінні насадки просто супер! Рекомендую для EDC міні набір /мікро даже/, але все є. А дуже добре кліпса на кишеню.

Достоинства:
    Шукаєш мікро набір? Це те і якісне рішення.
    Недостатки:
    Досі не виявив.

Вітаємо!
      Дякуємо за відгук. Ви обрали справді надійну модель, яка цінується за свою практичність. Нехай інструмент стабільно працює та допомагає у вирішенні всіх завдань. Будемо раді вашим новим зверненням!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDShop

Дякую за швидку відправку товару

Достоинства:
    Був в наявності та відповідає опису