Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Слинг для новорожденных дышащий, эргономичная переноска кенгуру для детей от 0 до 3 лет до 20 кг

Оценка пользователей 3.9/5
  • Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Жахлива якість товару, сама сітка ще нічого ота сіра лямка що мала б тримати шийку малюка дуже вузька і м'яка що б щось тримати. Ланцюг що регулює розмір малий на стільки що навіть місячну дитину я не змогла туди посадити, що до 3 років та навіть на рік це взагалі не може розмови. Задумка дуже класна а якість і пошив не правильні .

Недостатки:
    Якість , не правильні розміри .
  • Кристина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Не рекомендую !!!доплатіть та купіть щось якісніше -страшно класти дитину в нього
    Матеріал та застібки дуже не надійні та і розмір і довжина за короткий навіть з регулюванням

Достоинства:
    Не виявила
    Недостатки:
    Сам слінг один недолік
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Дуже зручний у використанні, легкий з сіточкою та компактний, дитині дуже зручно)

Достоинства:
    Літній, компактний, зручний
  • Зоряна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Прекрасний слінг на літо чи для дому. Дитина засинає за пару хвилин. Спина і руки дуже вдячні. Ще зручно в ньому годувати

Достоинства:
    Зручний, ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Це просто рятівник моєї спини! Дуже зайшов мені цей слінг, хоча вже маю і слінг шарф і з кільцями слінг, якими мені дуже муторно користуватись. А цей - надзвичайно простий у користуванні, сіточка якраз на літо, зручна застібка з якою легко перекласти малюка прям зі слінгом. Користуюсь як на фото 1, частіше просто під попу роблю як гамачок, і одна рука вільна

Достоинства:
    Ціна! Простий у користуванні. Зручна застібка. Компактний. Легка сіточка на літо
    Недостатки:
    Для мене поки немає
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Відмінний слінг, допомагає в повсякденних справах, рекомендую

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAG Group

Тканина приємна, все чудово прошито, користуватись зручно

• Валерія
    Продавец: MAG Group

Жахлива якість, товар не рекомендую.
    Шви дуже неякісно зшиті.
    Дитину в ньому носити небезпечно!
    Добре, що перевірила одразу на пошті.