Отзывы покупателей о Длинный летний сарафан трапеция из льна на бретельках ISSA PLUS SA-731 XL черное (issa2007682835270)

• Марія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Сарафан трапеція, є кишені, лямки можна регулювати. Тканина приємна, лляна, не сіла та не полиняла. Доволі простий у догляді, можна не прасувати.

Достоинства:
    тканина
    • Соответствие размерной сетке

• Виктория Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Тканина тонка, приємна, не електризує, крій трапеція, мені подобаться більше без паска, є кишені. Пошив якісний та ціна доволі бюджетна.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Комфортний сарафан, універсальна річ у моєму гардеробі. Білий колір та чорні акценти, на мою думку - стильне рішення про мінімалізм. Одягала сарафан на чорну футболку та з оверсайз жакетом з пасочком, обидві образи виші цікаві, мені сподобаалась тканина та кишеньки.

• Соответствие размерной сетке

• Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна річ, чорні пояс та бретелі виглядаюсь дуже цікаво. Бретелі регулюються, тканина натуральна та приємна, мені сподобався крій та якість пошиття.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!