Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Матрац INTEX PRESTIGE DOWNY для кемпинга надувной флокированный зеленый 99х191х25см (64107)

Оценка пользователей 3.66/5
  • Виталий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

2 дні протримався, 4 рази плавали, не перекачував.

Достоинства:
    Незамітив
    Недостатки:
    Погане качество
      Представник бренду

Вітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (ссылка) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.

• Андрій К***

Все добре

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
  • Юрченко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: XMARKET. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Норм. Рекомендую

• Продавец  XMARKET

Дякуємо Вам за відгук!

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Не протримася і місяць. Не перекачував, тяжке не клав.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Погана якість

• Владимир М***

Матрас тримає повітря години 4, потім треба заново накачувати. Не можу зрозуміти де саме виходить повітря.
    Раніше тримав нормально два дня, потім час скоротився до 4 годин.

Недостатки:
    Незручний вбудований насос.
    Не тримає повітря

• Владимир М***

С пивом покатит

Достоинства:
    Встроєний насос

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Розчарована якістю !!! Матрас розмір 99*191*25 на перший погляд супер , але пробитий в 3-ох місцях !!
    Я рахую що якщо акція то товар має бути придатним до використання. Ножний клапан також пропускає. Надіюсь мій відгук стане корисним

Достоинства:
    Не має. Можливо ціна на яку я повелась
    Недостатки:
    Я рахую що не варто тратити кошти на такий товар

• Макси

Надіявся що спускати не буде але чуда не сталось. Не можу рекомендувати.

Достоинства:
    На вигляд не поганий, на цьому всі переваги закінчились
    Недостатки:
    Почав спускати після 3 разів використання,не рекомендую

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Вітаю,приїхав не перевірили на почті бо не було насосу, накачали його на через пару днів,зі шва пропускає повітря!

Недостатки:
    Пропускає повітря

• Віталій

Жахливий внутрішній насос, зворотнього клапану немає, качаєш за рахунок прилягання ступні до клапану, щоб не виходило повітря, накачка зайняла 20 хв.

Сам матрац ще не випробовував, за 1-2 тижня доповню відгук.

Поки що не рекомендую.

Достоинства:
    Наразі немає
    Недостатки:
    Жахлива система внутрішнього насосу

• Борис Р***

Я требую от продавца компенсации!!!
    То что я получил- после замеров рулеткой- абсолютно не соответствует заявленным размерам!!!
    Длина 180 см, а не 191 см, ширина и толщина меньше на 3- и см.
    Когда я заказываю товара- то жду что он будет соответствовать заявленным размерам!
    Очень плохо что вы обманываете покупателей!!!
    Требую компенсации!

Достоинства:
    Нет- размеры не совпадают с размерами в описании, они значительно меньше!!!
    Обманывают покупателей !!!
    Недостатки:
    размеры не совпадают с размерами в описании, они значительно меньше!!!
    Обманывают покупателей!!!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Тетяна К***

Брала для відпочинку в палатках. Матрац начебто і непоганий, легко надувається, але як на ньому спати - не розумію . Гойдаєшся та скочується. Спробували покласти спати дитину, також всю ніч сповзала. Це не моє. Хіба що просто полежати.

• Микола Ж***

Матрац отриманий, якісно вироблений, у використанні зручний. Сподобався.

Достоинства:
    Міцний, зручний
  • Виктория Б***

Не відповідають його фактичні розміри з заявленими! Буду повертати товар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Матрац
    • Женя

що саме не відповідає?

• Ірина

Матрас був придбаний, коли його більший попередник на свої 1.5 роки щоденного використання продірявився. Цей матрас менш зручний через відсутність зворотного клапану у насосі, а також через його "перегорнуте" розташування. Так само, як у великого, є проблема скрипіння по ламінату, тому під нього краще щось стілити. Так от - дірку на старому знайшли і заклеїли, тому дома тепер два чудових якісних матраса))) Обираючи між старим диваном і матрасом, матрас по зручності виграє з розгромним рахунком.

Достоинства:
    Зручно спати
    Недостатки:
    Немає зворотного клапану у насосі, насос перегорнутий
    • Ірина С***

Прослугував щоденним ліжком рік, по центру здійнявся пагорб - скоріш за все полопалися нитки каркасу. Тепер шукаю новий((

Доброго дня,
      НАм шкода за Ваш випадок. Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру для вирішення випадка -ссылка

• Дар'я Ш***

вже місяць користування, загалом ок

Достоинства:
    не дуже швидко спускає
    має вбудований насос
    Недостатки:
    дорогуватий
  • Юрій Г***

Отличный матрас попался, один раз накачал, месяц стоит не спускает. Правда встроенный насос не разу не использовал.

Достоинства:
    Качественный
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Олексій

Великий для двох, прийшов цілий, повітря тримає, матеріал без запаху, є вбудований ножний насос.

• Міка

Матрац з хорошого прочного матеріалу, висота оптимальна, немає відчуття ніби ти на підлозі, розміри відповідають опису, повітря тримає, але періодично підкачуємо, бо поки що користуємось нонстоп. В цілому задоволені.

Достоинства:
    ціна, матеріал.
  • Тетяна Л***

Дуже сильно спускає, без очевидних причин. Усі клапані закриті,але за 4-5 годин спускає на половину

Достоинства:
    Розмір відповідає опису
    Недостатки:
    Спускає
  • Марина Р***

Гарний матрац, я задоволена. Сплю на ньому в коридорі під час обстрілів. Зручно і майже не здувається за ніч.

Достоинства:
    Ціна при нормальній якості.
    Недостатки:
    Поки що не знайшла
  • Діма Б***

Кілька хвилин і у вас вже є де покласти друзів. Легкий, компактний, витримує солідну вагу. Достойний матрас за такі гроші. Зручний вбудований насос.

Достоинства:
    Непоганий матеріал, довго не здувається
  • Христина Н***

Нічого не очікувала, а виявився непоганий матрац. Приємний на дотик, не ковзає постільна білизна, нема стороннього запаху. За місяц користування можу скзати, що добре тримає повітря

Достоинства:
    Нормальна якість, рекомендую
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ольга Ф***

Купили цей матрас, як тимчасове ліжко для сну і нам все подобається. для нас з чоловіком достатньо місця. Спати зручно, матрас добре тримає повітря. Звісно, ми його докачуємо, але десь раз на декілька днів

Достоинства:
    Гарна якість, добре тримає повітря, оптимальний розмір
    Недостатки:
    Поки немає
  • Паша

Нормальний матрас, отримав швидко. Планую брати на відпочинок біля озера з палатками, поки що тестував у коридорі. Ціна-якість ок, мене влаштовує. За ніч не здувається

Достоинства:
    Розмір, хороша ціна
  • Ліля Е***

Матрас подобається. Він достатньо високий, тому немає враження, наче лежиш на підлозі. Зважаючи на негативні відгуки до мене, здається виробник зробив висновки. За місяць користування жодної дірки.

• Леонид П***

Очень хорошо

• Жанна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Отримала 2 шт,зразу не відкрили ,не подивилися ,а вони диряві .Не рекомендую

Недостатки:
    Диряві
  • Валерий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мульти Досуг. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Матрас хороший, поки кiт не пробив

• Дмитрий

Чудовий матрас, тримає довго, вбудована ручна помпа для накачування та підкачки. За 3 місяці простояв накачаний та не спустив.

Достоинства:
    Якість, довго тримає,вулкана помпа
  • Ганна Х***

Брала щоб спати на ньому. Прослужив добре десь місяць, потім почав сдуватися за 5-6 годин. Ножний насос незручний, довго треба накачувати. Клапан для ножного насосу відкрити дуже важко, коли в матрасі ще є повітря

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    сдувається
  • Вова В***

Не відповідає опису товара насос не працює

Недостатки:
    Не працює насос
  • Алексей
    Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Товаром доволен
    Отдельное спасибо за отправку в праздничное воскресенье. Кто-то не пожалел своего выходного.

• Наталія Т***

Купувала щоб спати на випадок сирени

Достоинства:
    Спати зручно. ні м'який, ні жорсткий. Є вбудований насос.
    Недостатки:
    Коли повертаєшся і опиняєшся на краю можна впасти. Холодно спати, відчувається холодок, потрібно класти ще ковдру на нього.
  • Татьяна Т***

Зручний матрац, легко надувається, спати комфортно. Дякую Розетці за швидку відправку.

Достоинства:
    Зручний, комфортний.
  • Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Firstsale. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-зеленый с серым

Отличный продавец, оперативно отправил матрас за что большая благодарность.
    Матрас сам неплох. Конкретно я брал его больше для палатки. Лежать очень удобно, а в сложенном виде все равно меньше каремат а. Встроенный насос не занимает дополнительного места и накачать матрас можно за 3 минуты, однако полностью ним накачать не удастся. Если берете в палатку учитывайте размер, особенно в высоту. Многие платки к верху сужаются и из-за этого можете упираться головой/ногами в стены

Достоинства:
    Цена
    Комфорт
    Встроенный насос
    Недостатки:
    Встроенным насосом сильно не накачать его
    • Продавец  Firstsale

Спасибо за такой развёрнутый отзыв. Будем очень признательны, если вы так же оставите нам оценку в разделе "Оценить обслуживание ".

• Продавец  Firstsale

не докачивайте матрас вручную после накачки электронасосом. Электронасос настроен на оптимальное заполнение камеры воздухом, а дополнительная подкачка приведет к тому, что изделие быстро выйдет из строя. Чтобы матрас прослужил долго его нельзя накачивать до 100%.

• Андрей Д***

В нем нет электронасоса)) Обычный ножной насос просто встроен в сам матрас. Знаю что рекомендуется накачивать до 80%, но тут явно он недокачивает даже до 80%. Для меня не критично, но вот кто любит поплотнее накачать имейте ввиду
      Обслуживание оценю, спасибо