Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Аккумуляторная виброприсоска для плитки Procraft PTM20 (с 1 АКБ)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Віталій

Відразу опишу чому 3 зірки інструмент на фото з акумулятором 2А МАХ який ніби прокраф позиціонує як універсальний високотоковий для всіх інструментів свого бренду але є одне но він не відповідає своїм заявленим характеристикам на віброприсосцій він працює в на інших інструментах шурупокрут болгарка пилка ні інструмент робе буквально секунду і БМС вимикає навантаження. Порівнявши його 2х аперним акумом який шов з шурупокртом він зовсім різні(корпус наклейки відсутність шкали заряду) спочатку думав що замінили чи акум чи весь інструмент на підробку але ні і на офіційному сайті він з таким же акумом. Тому хто думає що він отримає запасний акум на шурупокрут то ні цього не буду з чим він працює так з сікатором тому повністю відав його дружині на її цяцьки.
    Сама віброприсоска працює регулює вібрацію присоску пробував на декількох плитках різних поверхнях глянць мат працює не знаю наскільки надійно але тримає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Комплектація акум не відповжає заявленим параметрам не високотоковий але з цим інструментом працює
    • Представник бренду

Доброго дня!

Дякуємо за детальний відгук.

Акумулятор 2Ah MAX у даній комплектації розрахований насамперед під роботу з комплектним інструментом (віброприсоскою) та не позиціонується як універсальне рішення для всіх пристроїв лінійки.

Інструменти з високим споживанням струму (болгарки, пили, шурупокрути під навантаженням) можуть вимагати значно більшої струмовіддачі. У таких випадках BMS акумулятора спрацьовує для захисту елементів, що і виглядає як відключення під навантаженням.

Також акумулятори ємністю 2Ah не призначені для тривалої роботи з потужними інструментами — для таких задач рекомендуємо використовувати батареї щонайменше 4Ah і вище, які краще витримують пікові навантаження.

Дякуємо, що поділилися досвідом використання — це допомагає нам покращувати продукцію.

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK

Чудово. Подяка продавцю та Богу!

• андрей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK

Погано тримає присоска..

• Продавец  TOOLPARK

Доброго дня.Написали в Особисті для вирішення Вашого питання.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Балатон

Все працює

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника

Це моя перша віброприсоска. Особливо порівнювати і нема з чим, але працює добре, легка, вібрації достатньо на 2-3 режимі, щоб вкласти 60*60 плиту. Продавець відпрацював швидко

Достоинства:
    Кейс
    Недостатки:
    Не знайшов