- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відразу опишу чому 3 зірки інструмент на фото з акумулятором 2А МАХ який ніби прокраф позиціонує як універсальний високотоковий для всіх інструментів свого бренду але є одне но він не відповідає своїм заявленим характеристикам на віброприсосцій він працює в на інших інструментах шурупокрут болгарка пилка ні інструмент робе буквально секунду і БМС вимикає навантаження. Порівнявши його 2х аперним акумом який шов з шурупокртом він зовсім різні(корпус наклейки відсутність шкали заряду) спочатку думав що замінили чи акум чи весь інструмент на підробку але ні і на офіційному сайті він з таким же акумом. Тому хто думає що він отримає запасний акум на шурупокрут то ні цього не буду з чим він працює так з сікатором тому повністю відав його дружині на її цяцьки.
Сама віброприсоска працює регулює вібрацію присоску пробував на декількох плитках різних поверхнях глянць мат працює не знаю наскільки надійно але тримає.- Достоинства:
- Недостатки:
- Комплектація акум не відповжає заявленим параметрам не високотоковий але з цим інструментом працює
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за детальний відгук.
Акумулятор 2Ah MAX у даній комплектації розрахований насамперед під роботу з комплектним інструментом (віброприсоскою) та не позиціонується як універсальне рішення для всіх пристроїв лінійки.
Інструменти з високим споживанням струму (болгарки, пили, шурупокрути під навантаженням) можуть вимагати значно більшої струмовіддачі. У таких випадках BMS акумулятора спрацьовує для захисту елементів, що і виглядає як відключення під навантаженням.
Також акумулятори ємністю 2Ah не призначені для тривалої роботи з потужними інструментами — для таких задач рекомендуємо використовувати батареї щонайменше 4Ah і вище, які краще витримують пікові навантаження.
Дякуємо, що поділилися досвідом використання — це допомагає нам покращувати продукцію.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Чудово. Подяка продавцю та Богу!
- андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TOOLPARK
Погано тримає присоска..
- Продавец TOOLPARK
Доброго дня.Написали в Особисті для вирішення Вашого питання.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Балатон
Все працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Це моя перша віброприсоска. Особливо порівнювати і нема з чим, але працює добре, легка, вібрації достатньо на 2-3 режимі, щоб вкласти 60*60 плиту. Продавець відпрацював швидко
- Достоинства:
- Кейс
- Недостатки:
- Не знайшов